2011 decemberi babák (beszélgetés)
Jaaaaaaa készen van ki van festve, rajta a kosár csak még nem kaptam bele figurákat! Ha kész vagyok a festéssel, akkor felrakom azt is ok???????
Szeritnem tök aranyos lett az is!
Ja még azt akartam írni, hogy
Sába csodaszép a kuckó. A lámpácskát is te akarod ugye jól emlékszem olyan micimackós hőlégballonra? Az hogy áll? Vagy ha nem te akartad, akkor annak hogy áll? Azóta is piszkálja a fantáziámat ez az ötlet.
Zebra: Én a lányommal szedtem neo-ferro-t, akkor elég volt. Most maltofer vagy mi a szöszt szedek, s az nem lett elég, így kaptam vasat vénásan. Két éve nekem a bogyó nagyon sok problémát okozott, még klinikán is voltam az arany-eremmel, mert úgy kifordult a szorulás miatt, hogy csak ott tudták visszarakni (bocsánat, hogy ilyen csúnyán írtam, de borzalmas is volt) Most a vénással sem volt semmi gondom odalent. Nem tudom, hogy van-e köze bárminek is a szoruláshoz. Pedig mindent kipróbáltam anno, hogy könnyítsek a dolgon, de semmi nem segített, most meg, hogy alig eszek, simán sikerül. Ez is mutatja, hogy még ugyan annál az embernél is milyen más két terhesség.
Hűha, ez is nagyon jól hangzik!!!
:)
Igeeeen!
kétféle kedvencünk van:
1. májkrém+trappista a két kenyér közé, esetleg nagyon vékonyka paradicsommal
2. sonkaszelet+sajt+pari, a kenyér belseje pedig vékonyan mustárral kenve.
Nyami.
A tecsós rucik jók, nekünk is van pár! Viszonylag jó áron vannak, és emellett a minőségük is nagyon jó!
Ami nekünk nem jött be, az a madaras tecsós, igaz, olcsó, de nem is jó minőség.
Ha van a közelben C&A vagy H&M, szezon végén/elején ki lehet fogni jó áron darabokat! Volt, hogy 300 Ft-ért vettem felsőket.. És ha a DM-ben feliratkoztok a Bababónusz programba a kicsi születése után, az első kuponfüzetben lesz egy 50%-os utalvány a C&A-ba, egy ruhadarabra le lehet vásárolni. Mi anno egy naon tuti kis kabátot vettünk Lizinek, 5000 helyett 2500-ért :)
Jajj, az a 3szög alakú??? Az olyan nagyon-nagyon finom! :(
Hm.. hazajön az emberem, szólok is neki, hogy csináljunk mi is... Fél 6ra hazaér, 6ra megvacsizunk, aztán legalább nem eszek 6 után :D
Gabica, egy kis eszegetés még biztos belefér, ne fogd azért annyira vissza magad ;) Biztos szükséged van arra amit megkívánsz!
(Mint például nekem a palacsintára, amit most megkívántam...ehhem...:D
Nálunk a vacsora melegszenyó lesz. Mindjárt neki is ugrok a készítésének, hogy 6-ra kész is legyen. Mi az után már nem nagyon eszünk. A lányunk leszoktatott róla. Már teljesen összeszűkült a gyomrunk. De ez most így pont jó a diétámnak is.
Jájjjj. Holnap megyek a belgyógyhoz szúratni az ujjam. Vércukor ellenőrzés lesz. :S
Úúúú Sába, úgy látom egy komplett erdőt is festesz Micimackóék köré, tuti lesz! ;)
Milyen jó hogy ennyi ruhát kapsz! Én még senkitől semmit nem kaptam, de még felajánlást sem... Na de messze még a december :)
Csajok, a tecsóban már nézegettem félszemmel a babaruhákat, hát valami tüneményesek! Semmi extra, csak olyan jó színeik vannak, szép visszafogottak, jó minőségűnek néznek ki. Már alig várom hogy beszabaduljak oda egy pár hét múlva, felvásárolom az egészet :DDD
Nagyon klassz képek lettek és csinos vagy Bebike! :)
Nekem a 10. és 13. bejegyzés képei a favoritok, ha lehet szavazni ;)
Nekem nem nagyon kéne vacsiznom :(
De megint éhes vagyok, mint minden percben :D
Szia Bebike!
Ezt találtam, hátha segít:
Méhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
:D
Ahogy látom, te is lefoglalod magad ezerrel :D
Ne aggódj, a déli képet már meglestem, csak kíváncsi voltam, Micimackónak van-e már szeme :D
Juj, akkor Te sem unatkozol este sem :D
Én is kaptam megint egy szatyornyi rucit, most rakom be mosni :)