2011 decemberi babák (beszélgetés)
Jó reggelt Mindenkinek!
Hú, ezek szerint tegnap megkergültek a pasik, de ne hagyjátok magatokat Lányok, meg kell velük értetni hogy ez mégiscsak "másállapot" és több figyelmet, törődést érdemeltek!
KisGabica, én is Neked adok igazat és jó hogy megmondtad a véleményed, látod ma már rájött a párod is ;) Persze nem árt másnap higgadtan még átbeszélni a fájó pontokat, hogy megértse a lényeget.
Maja, jobbulást Katádnak, remélem ma már nem lesz lázas! Nehéz napod lehetett tegnap, nem is értem miért hisztizett a párod. Ezek a férfiak, megkergülnek ha éhesek úgy látszik.
Nekem szerencsém van, nem kapattam el a férjem, ritkán főzök, de akkor finomat :) Viszont amíg mindketten dolgoztunk egyszerűen nem volt időm még főzni is, úgyhogy kialakult az, hogy este hazafelé gondoskodik mindenki kajáról magának. Most is ez van, én vagy rendelek, vagy a párom este hoz nekem is kínait vagy valamit. Hétvégén most már főzök, mert nem kell annyit feküdnöm.
Szóval nekem igazán szerencsém van azt hiszem :)
Persze nálunk is vannak feszültségek, de nagyon ritkán és nem vészesek, abból erednek, hogy este többet beszélgetnék a párommal, ő meg fáradt és inkább magába lenne. De azért ezt is megoldjuk általában, kapok egy negyed órát beszélgetésre :D
Zebra25 - október 6. csütörtök UH (27 hetes)
ritus16- október 10. hétfő, 17:30 4D
Bebike- október 11. kedd 32 hetes UH
gaju- október 12. szerda 33 hetes UH
Sába 79- október 14. péntek 33 hetes UH
Kate001- október 12. szerda 10:00 31 hetes UH
KisGabica- okt. 19. szerda UH (30/6 hetes)
Kata 81 - okt. 20.csütörtök UH (30/5 hetes)
kicsipetraa - okt. 26. szerda 17:30 UH (34 hetes)
Kisszsuzska83 - okt. 27. csütörtök 16:00(32hetes)
85-Kinga -nov. 2 szerda (32 hetes)
nikita83 -nov. 3 14:00 (33 hetes UH
Azt hittem csak Én érzek így
akkor ez lehet már normális? hogy fáradtabbak vagyunk
Én megmondom őszintén, hogy nagyon szép gyűrűt néztünk, de én nem szeretem és nem is bírom az aranyat, így ezüstöt néztünk ki. Svarovsky-kristály van a női gyűrűben... Hát, baccus, nagyon drága, ugyan olyan áron van, mint az arany... :(
Kata! Na, igen, ez így szokott lenni... A hülye autóra ráköltönk havi 20-30E-t, az nem sok, de minden más igen...
Na, igen. Picit hallgatni kell, Ő a családfenntartó, vagy mifene....
Majd visszakapja Ő ezt, ne aggódj :D
esetleg valami kosztüm vagy ilyesmi
a nyári ruhához most elég hideg van
vannak nagyon szép mell alatt vágott ruhák egy kis boleróval
Kisszsuzska83 - okt. 27. csütörtök 16:00 (32hetes)
85-Kinga -nov. 2 szerda (32 hetes)
nikita83 -nov.3 14:00 (33 hetes UH)
Szép Napot minden Kismamának!
Csajok, úgy érzem holdkóros vagyok de komolyan, nem tudom más is van-e ezzel így, de mintha elfogyott volna minden energiám és lemerültek volna a tartalkékaim, szó szerint szenvedek az állandó fáradtságtól. Olyan jó lene átaludni vagy átlustálkodni egty egész napot!!
Kisgabica, olvastam a naplódat, abszolut egyetértek veled, általában nálunk minden pénzszórásnak bizonyul amit én szeretnék venni és semmi sem aza amit ő :( De lagalább látom, ahogy írtad, hogy ma már puncsol miatta. Nagyon helyes!
Én megviccelném a helyedben a gyűrű kiválasztásakor, úgy csinálnék mintha a lehető legdrágább gyűrűt szemeltem volna ki ;)
Nem tudom, szombaton vennem kell valami ruhát, mert nincs semmi ünneplőm :(
Nem is tudom, ilyenkor mi a szokás...
jaj de jó is lesz az:)
Majd meglátod, Én imádok feleség lenni:))))))))
Most mi lesz rajtad?
Helyes, puncsoljon is:)
juj de jó, most lesz az eskövő:) szupi, templomi is lesz?
:D
Óóó, persze, hogy kitesz magáért...
Reggel lement a kertbe almát szedni, hogy egyek gyümölcsöt, meg a tejeskávét is az ágyba hozta a "szeretlek anya"-s bögrébe, ami csak dísz nálunk...
Szóval most puncsolhat is!!!
És persze bocsánatot kért és azt mondta, azt hitte, azzal bebizonyítja, mennyire szeret és tisztel, hogy megkérte a kezem és jövőhét szombaton elvesz feleségül... Mert bár az exét is tiszteli, sosem vette volna el..
Szombaton megyünk gyűrűt nézni... :)
Jó reggelt,
kezd mindenki magához térni :):)
Sajnálom a veszekedéseket, remélem, ma a kibékülések napja lesz!
Maja, örülök, hogy jobban van a kiscsaj! Nálatok mennyi lesz a korkülönbség?
Petra, biztos örülni fognak neked az oviban, no meg a fincsi sütiknek :D
Zebra, remélem kipihented a kismamatorna fáradalmait :)
Nálam ma mosás van porondon, amíg jó idő van, minden megszárad, és nem itt bent kell szárítani, azt nem annyira szeretem.
Kisszsuzska83 - okt. 27. csütörtök 16:00 (32hetes)
85-Kinga -nov.2 szerda (32 hetes)
Sziasztok csajok. Na olvasom zajlik az élet - sajnos -. Remélem már mindenki jól van és megnyugodtak a "családfenntartók".
Maja örülök, hogy jobban van a pici lányod. Reméljük meggyógyul hamar!!!
Én megjöttem a védőnőtől, minden rendben van, hallgattunk megint szívdobogást, annyira édes volt :)!!! 2 kg híztam megdicsért.
Kimostam a hajamat, mert ma megyek be az oviba tartani a névnapomat. Már várom :)!!!
Szóval nekem ez a napi program.
Ó Lányok, nagyon sajnálom a veszekedéseket :( Nem volt valami front? Remélem ma nagyon kitesznek magukért a párjaitok...
gaju: De jó, nagyon örülök, hogy otthon maradhatsz :)
maja: jobbulást a picurkának! Annyira rossz, amikor betegek...
Most elég jól van reggel a lány, nincs láza, s elvárja, hogy ugyan úgy ugrabubráljak körülötte mint tegnap. Tegnap egész nap meséltem neki az Anna és Peti sorozatnak a Kistestvér érkezik kiadását, s ma is elvárja, hogy ott legyek mellette az ágyban. Édes ahogy elszökök mellőle a géphez, ő meg azonnal visszaparancsol. Most újságokat kell nézni,mert van benne egy játékboltos, s mindent meg kell mondanom, hogy mi az.
Erről jut eszembe, hogy Sábának kellenének Micimackó figurák, s abban vannak 20 ill. 25 cm-esek 1-1,5 ezerért. Bambíni játékbolt, ha érdekel. Rögtön a te lámpád jutott eszembe róluk. :)
jaj drága, a picikédnek jobbulást kívánok és ne idegeskedj.
Szerintem most Ő hozzá jár piri, vagyis most a férfiakhoz jár piri.
sziasztok Kismamik
Gabica olvastam a naplód, sajnálom és fel is háborodtam nagyon.
Remélem ma puncsolni fog ezerrel Neked.
Jó reggelt!
Nálunk is volt tegnap egy elég nagy balhé, leírtam a naplómba, ha érdekel, olvassátok el, mondjatok véleményt... Én akkor is azt mondom, nekem van igazam. De mindegy.
Finom lett nagyon a túró Rudi, a Párom jól bezabált belőle, persze miután este fél 9-kor fasírtot meg krumplit készítettem neki... (Hogy miért kellett este főznöm, azt is leírtam)
Ja, azt még hozzáteszem, hogy ezért nem is érdemlek tiszteletet, hogy fájó bordával a gáz mellett állok 10ig..
Na, mindegy.
Kaptam kolléganőmtől egy fantasztikus kis takarót, ami zippzár és patent segítségével pólyává alakítható, teszek fel róla képet a naplómba, gyönyörű színe van...
Ki hogy van? Babák mocorognak? Mai programok?
Jó reggelt kismamik!
Látom tegnap másnál is volt veszekedés. Nyugodj meg Bebike, ma már biztos nyugodtabban meg bírjátok beszélni a dolgot.
Nálunk az verte ki a biztosítékot, hogy tegnap, mikor hazaértünk a belgyógyásztól, kiderült, hogy a lánynak 39,5 volt a láza, én meg egész délutánig rohangáltam körülötte, mint pók a falon, mert nem akarta semmi sem levinni egy kicsit sem. 1-kor azt hittem, hogy majd elalszik, s akkor majd az segít egy kicsit, s én ez idő alatt felhívtam a mamit, aki persze hétvégére ki akarta vinni falura, míg jó idő van, s bekaptam pár falatot. Hívás után benézek, csak fekszik a lányom nyitott szemmel és bámészkodik. Úgy sajnáltam. Akkor megint 39,5 volt a láza. Gyors hűtőfürdő, meg minden. Mire hazaért az apja addigra sikerült 38 ig levinni. Persze ő már csak azt látta, hogy mosolyog Katám meg virgonckodik, így neki az volt a legfontosabb, hogy egyen. Persze hozzá kel tennem, hogy a lány eddig reggel óta nem evett semmit, s mikor végigkérdeztem a kedvenceit, akkor a palacsintára igent mondott, így úgy voltam vele, hogy majd az apja hazajön, akkor sütök egy kicsit. Ahhoz, hogy én tudjam a palit sütni, az apja meg tudjon közben ebédelni, el kellett mosogassak kemény 8 db tányért, amire kértem 2 darab percet. Ő meg kikelt magából, hogy mit gondolok én, hogy ő itt a családfenntartó, s mi lesz ha ő elájul az éhségtől. Persze az én eddigre már roncs idegállapotomnak sem kellett több. Az persze nem érdekelte, hogy fél napot a városban rohangáltam, a másikat a lányom körül ugráltam, ideges vagyok, mert nem tudom miért lázas, hogy én sem ettem reggel óta, hogy leszakad a hátam a lány emelgetésétől, mert szegény meg sem mozdul a láztól, hogy a hasam kő kemény, stb stb, de az a legfontosabb, hogy ő el ne ájuljon. Mondtam neki, hogy tán üres a hűtő, s nem tud egy pár falatot onnan bekapni, s utána még főtt ételt is tud enni, mikor odafér két perc múlva az asztalhoz. Persze ez idő alatt félig elmosogattam, meg félig megsütöttem a palit, s még nekem volt lelkiismeretfurdalásom, hogy a lány hallgatja mindazt, hogy mi veszekszünk. Ő meg szépen megebédelt.
Bocsi, hogy így kikeltem magamból, de muszáj volt így kiírni. Piszkosul fel tud idegesíteni az önzősége. Látszik hogy egyke, s megkapott mindent, az anyja még a mai napig is kinyalja a seggét (bocsi a csúnya kifejezésért). De ezen kívül meg nagyon imádom, így kiveszekedtük magunkat és utána mikor visszajött a tecsóból, már nyoma sem volt semminek. Nem tudok rá sokáig haragudni.
Gajuuuuuuuu mondtam hogy csak kiszellőzteted a csoamgodat! Minden rendben volt hál istennek! Nagyon örülök! Így is van rendjén!
Bebike, holnapra minden jobb lesz, remélem már alszol, és holnapra apa is máshogy látja a dolgokat, és te is! Szép álmokat csajok!
:(
Jaj édeske, ne sírj e miatt, majd megnyugszik, most Te is és Ő is feszült.
Biztos vagyok benne, hogy 10000000000000000000x jobban szeretne veletek lenni és ez is bántja.
Ölelés és pocaksimi