2011 decemberi babák (beszélgetés)
azt mondják, hogy az a jobb
de nem tudom, csak, hogy sokkal drágább
sziasztok csajok
kérdezném, hogy van aki igazi szőrből készült hajkefét vesz a babának?
Megint itt vagyok, de látom ma nagy a pangás :)
Remélem azért mindenki jól van!
Sziasztok csajok!
Van itt valaki?
Szia!
Probaltad mar a Rennin-t?Engem ha elovesz a gyomrom azt szoktam bekapni vagy tejet iszom.
Vigyazz magadra!
elhiszem, hogy nagyon kényelmetlen egésznap az ágyban, de most muszáj...
Mi jól vagyunk fizikailag legalábbis, nagyon sok a stressz a lakásfelújítás miatt, és még bejött most egy anyagi nehézség is amire nem számítottunk...
Remélem hónap végére befejezik a lakást, és akkor kicsit megnyugodhatok...
szia
eléggé sok a savam és már fáj mindenem a fekvéstől:(
Ti?
szia!
én vagyok most egy kicsit. Hogy vagy?
sziasztok
van esetleg valaki?
Köszönöm Lányok a bókokat :)
Kicsipetraa, ez így van ahogy mondod, szerintem itt csak csinos kismamák vannak szépséges pocakokkal! :)))
Kate, remélem nem volt nagy az a rúgás, vigyázz magadra! Most már én is így vagyok, ha nem figyelek akkor pocak megy elsőként és néha majdnem beleütöm szegényt mindenhova.
hétfőn töltjük a 35. hetet, van egy olyan érzésem, hogy max 3 hetünk van még. örülnék neki. egyre több a keményedés, pedig szedem a magnéziumot is. mi lesz, ha abbahagyom és szedem a homeos cuccoat???
fiam ma hasba rúgott :( olyan pipa voltam rá, pedig igyekszem úgy állni hogy ne érje el.
Sziasztok!
Cserfescsillag, Kéknefelejcs! Gyönyörű pocakok! :)
Tettem fel én is friss pocakképeket!
Észre sem vettem, de azért szerintem látványosan nőtt a 32. héthez képest. :)
Jó reggelt, délelőttöt!
Látom mindenki pihenget, vagy szunyókál ebben a szép napsütéses őszi időben és nem mindenféle fórumokra irogat... :DDD
Remélem jól vagytok Lányok!
Nekem szerencsére jó éjszakám volt, a keményedések is alábbhagytak. Ma ráadásul megérkezik az egyik netes csomag, amit tegnap rendeltem babás holmikkal, kíváncsi vagyok. Jövő hét végén meglesz a komód is szerintem meg a gardróbszekrény. Már alig várom, hogy véglegesre berendezhessük a babaszobát, addig még remélem nem szülök :)
Sziasztok!
Mi történ KisGabicával???? Ugye semmi baj nincs?
Miért törölte magát?
Remélem Ti jól vagytok Kismamik.
Mindenkinek has simi.
Jó éjt
Sziasztok lányok olvastamm Gajut,nagyon gratulálok nekik. És sok sok tejcsit kívánok és sok egészséget.Olvasom lassan már mindenkinek van minden baja.Hát igen ezek az uccsóóóó hetek ugye? Nekem is ma olyan menzi szerű fájásaim voltak,hogy bepánikoltam és bementem Amyna szekrényéhez és összepakoltam a hazajövős ruhácskáit.Meg elkezdtem kimosni a kiságyba való kisplédet meg egyebet....
mire ezekhez eljutottam már csak a kemény keményedések maradtak,de azok nagyon...
Hétfőn megyek orvoshoz megnéz mi a helyzet,azt mivel aznap töltöm a 36 hetet remélem nst-re is már elküld jövő héten.
bocsánat hogy mindig csak így pofátlanul beirogatok....tudom sajna nem voltam annyira aktív tag,de remélem bepótolom ha nem zavar persze.
:) puszi mindenkinek,meg a pocótokra is
Lányok, nekem ma többet keményedik a hasam...:( Valószínű csak a baba tolja-feszíti ki magát, de mivel eléggé felér a bordáimig, meglehetősen kellemetlen. Vagy csak érzem a hidegfrontot vagy mit?
Remélem ez még nem az utolsó hozzászólásom, mint Gajunál...! :DDD
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok?
Valahogy nincs erőm vissza olvasni.
Reggel mentem a városba ettem egy lángost, portán utána érdeklődtem a csomag után, hogy apa ért nem kapta még meg, persze kellett volna az a papir, amit adtak, de még jó, hogy unokabátyóm a posta mellett dolgozik, igy mondta, hogy otthon nézzem meg a számot ami kell, diktáljam neki le teloben és átmegy a postára. Örültem, hogy nem kell vissza mennem.
Aztán néztem kókuszmatracot. Egyik helyen 7000 fölött volt a 60x120 cm, másik helyen kedvezménnyel 5000 valamennyi volt. Vettem 2 kis badyt :)
Nagyon kedves vagy, köszönöm!
Várom én is az új fotódat! :)
Csinos, gömbölyű pocak ez Cserfescsillag! ;)
Majd én is fotózom maholnap, hasonlóan nézek ki, bár talán valamivel előreállóbb valahogy az én pocakom.