2011 decemberi babák (beszélgetés)
Mindenkinél más szerintem, mondjuk nem véreztem annyira, tehát leehet nekem azért volt elég.
L-es méretűt vettem, az elég nagy.
Tettem fel a naplóba fotót+pocakosat is.
Kinga, nem sokat híztál,mi? Naon csini vagy!!!
:)
Igen, gyógyszertárakban (főleg a nagyobbakban), ahogy Kingának írtam, a Hartmann márkájú is nagyon jó! Nem egy olcsó dolog, de ha összeadod az egyszer használatos bugyit+vmi jobb betétet, akkor nagyjából annyi.
Amúgy hogy vagy?
Egy kicsit félrenézek és máris alig győzöm visszaolvasni annyit írtatok! :D
Kinga, tényleg nagyon cuki pocak, szinte máshová nem is híztál! De itt tényleg mindenkinek nagyon szép pocakja van, az nem számít ki milyen testalkatot tesz még hozzá :)
Ha érdekel valakit és vezetek mérlegelőt a 25. héttől, sajnos előbb nem jutott eszembe. Tök jól látszik, hogy majdnem minden héten híztam fél kg-ot és nőtt a pocakkörméretem 1 cm-t. Már lehagytam a férjemet is pocakban, bár mostanában elég jól beerősített :DDD
A homeopátiás szerekről én is kaptam a védőnőtől listát, nagyon nem hiszek benne, de egy kicsit igen, szerintem megveszem őket és szedegetem, ártani nem árthat.. Nekem is kb. azokat mondták, mint amit írtál Földlakó, csak volt még valami, ami kifejezetten a császárosoknak van sebgyógyulásra, no majd megnézem mi is volt az.
Ritus, szerinted a mülleren kívül lehet valahol még kapni ezt az eldobható betétes bugyit? Elég messze van hozzánk müller..
Én is azt a tanácsot kaptam az ismerőseimtől,hogy egyszer használatos bugyi és Tena betét!
Nekem mától nagyon le ment a pocim,és folyamatosan pisilnem kell.Meg néha érzek olyan görcsöket is mint mikor menstruálás közben szoktam.
Ezek már mind jelek????
Miért nem szabad elmondani a baba nevét? A Párod kultúrája szerint az rosszat jelent?
Kinga! Te aztán gyönyörű kismama vagy! Nagyon szép a pocid és tényleg baromi jó formában vagy!
Elismerésem :)
Kinga!Hogy milyen szep pocid van..gratula!
Hat neha nekem is kell keresni a nagy levegot:)
hú Kingus Te bomba anyuci vagy.)
irigykedek:))))))))))))))))))))))))))
mindig pisilned kell? akkor már valszeg lentebb van és nyomja a hólyagot
Nálam olyan volt tegnap este, hogy levert a víz hirtelen és éreztem, hogy a pulzusom is magasabb
de totál semmittevés közben
jaj értem, akkor Neked nincs erre lehetőséged
de biztos vagyok benne, hogy így is maximális ellátásban fogsz résesülni:)
az a baj, hogy mire ide ér a postával kész vagyok lesz
de megkérdezheted, hátha megegyezünk vagy esetleg járunk arra vagy Ő erre
Ó, szegénykém :(
Picit várj még, feküdj le, jó forró tea, nagy adag c-vitamin, méz..
Patikákban, Müllerben lehet kapni, DM-ben pl. még nem láttam.
Darabszám: attól függ, mekkora méret kell, van belőle S,M,L- én L-eset vettem, abban 8 db van.
128 cm...:)
Koszi.Egyebkent mindenki csodalkozik hogy csak ennyit szedtem fel,szerencsemre a mutott terdem is dijazza a dolgot,nem nyavalyog.A legtobb ami voltam 113kg,akkor allandoan fajt.
Ma olvastam hogy ilyekor a mama sulya megallapodik,de a picur akar napi 30grammot is novekedhet.
Itt angliaban nincs orvos vagy szuleszno fogadas,penzt el sem fogadnak.A terhesseg alatt is csak szulesznohoz jartam,minden rendben volt velunk.Nem tudom mas esetben mi a helyzet.
Te hogy allsz az allando melegsegerzettel es hogy nem hagy a kicsi pisilni?
Szerdan megyunk a szulesznohoz ellenorzesre,legutobb azt mondta nincs meg tul lent a baby,de szerintem azota lejjebb van,mert mar napok ota nem hagy pipilni :(
ritus: Az milyen az a betétes tena? És hány db van egy csomagban?
beszi: szép nagy pocak :) Hízással meg tényleg nagyon ügyi vagy!
Zebra: 2-án voltam, és 28-án megyek legközelebb. Onnantól hetente ctg.
Én sem mértem pocakot soha, szóval nem tudom mi lehetett a kiindulás, de most megmértem 107 centi. tettem fel most készült fotót :)
rendicsek,már kibírom holnapig,amúgy is megyek ctg-re.
csak annyira sz@rul érzem magam.....