2011 decemberi babák (beszélgetés)
szia Zsuzsi
jobbulást Neked
a pici szívverése jó, Nekem is ott körül szokott mozogni
a 13-16-os méhtevékenység az még alacsony
Nekem tegnap mértem már 30.asokat is
de szülésnél lesz az 100 is:)))))))))))))))
Köszi mindenkinek a jeleket meg a kjókivánságokat is!
Szigoruan viselem a rögzítőt ,csak a furdéshez vettem le.
Amúgy most értem haza az NST -ről.
Írtátok többen hogy valakinek volt fájástevékenysége valakinek semmi.Nekem a gép ezt mutatta hogy a baba szive alapállapotban 140 körül volt a másik kijelző meg néha 13 -at mutatott néha 16- ot arra mondták hogy az jelzi a méhösszehúzódásokat.De amikor mozgott a baba akkor felmen a pulzusa 180-ra is.
A mult héten a legnagyobb mozgásokkor is csak 160 ig ment föl neki.
Szerintetek jelezhet ez már valamit?
A dokimat sajna nem tudom megkérdezni mert csak a jövő kedden megyek hozzá mert ugye tegnap kellett volna mennem,de az ügyeleten voltam egyész délelött.
Megírnátok nektek milyen értékek voltak?
Bébike drága beengedlek,de nem írom már nagyon rég óta. Tán öt bejegyzés ha van.....
de kukk be...
szerintem elveszett amit írtam
na mindegy
szóval szokott feszülni és viszketni is de nagyon és olyan megnyúlt a heg vagy milyen
fura
Hát én is olyan fekvős-pihenős vagyok már,nem szívesen mozdulok ki és már porszívózni sincs kedvem, erőm :) Mondjuk van a köldökömtől jobbra egy hülye érzésem, főleg ha állok, akkor eléggé fáj, olyan tompán, de fáj...:( Mi lehet ez? Esetleg a laparos belső hegem feszül? Fekvésre jobb.
Zebra - meg akinek van laparoszkópiás hege -, mondd csak, Neked nem feszítenek, fájnak a hegek? :S
okés
puszi
vigyázzatok Magatokra
Viszont lehet, hogy Te csinálod jó mert mi most jól kifáradunk:)))))))))))))))))))
Legalább is Én mindig beesek az ágyba mostanában
dorsza: engedj be a naplóba :)
kéknefelejcs: ha pesti lennél mondanám, hogy megvétel előtt gyere és próbáld ki :)
Sába: Remélem azért lesz kis időd pihenni is, meg ráhangolódni a szülésre-babázásra...
Petra: kedves ismerős :S Persze vannak nem alvós időszakot, és én is ismerek olyan anyukát, aki évek óta nem alszik, de nem ez az általános. Én kimondottan sokat alszom pl :D
iSTENEM MENNYI MINDEN TÖRÉNT,LETT EGY ÚJABB BABÁNK!!!!!!!!. Melody gratulálok szívből...Sábánk is mindjárt szül,megjön hozzánk Zalán baba...
hát mit mondjak őgy néz ki toppon kell mostmár maradjak,mert lemaradok mindenről.
Tegnap én voltam immárom másodjára nst-n,semmi méhtevékenység nálam sem. SAJNA!
Az orvosom engem sem vizsgált most meg csodálkoztam is,de hát ő tudja. Tegnap megvettük a mellbimbó kiemelőt,meg az inkotencia betétet. Remélem jól írtam.
15 db van benne.Nem akartam többet venni,dehát majd meglátjuk.
Nálunk is sterilizálóból avent van,hozzá cumi,cumisüveg,meg most amit vettem mellbimbó kiemelő.
Mikor leemeltem a polcról a dm-ben a párom csak nézett mi a fene lehet az,és ennyire drága.
Hazáig magyaráztam neki.... :D édes
de jó nektek,már megfőztetek én még ccsak most fogok,mert egész délelőtt össze gerebléztem a faleveleket (jó sok volt) meg összeszedtem...
Itt mindenki szupeanyu lesz vagy már az most
mindeni úgy ténykedik, munkálkodik, hogy az hihetetlen
szerintem jó hatással vagyunk egymásra
Nekem ez a tapasztalatom
Hmmm... rizses hús IMÁDOM! :)
Én töltött paprikát ettem.
ismink kérdezte apát, hogy minek megy szabira ha megszülök, arra van az anyós, hogy utána segítsen:S
szegény felesége:(
Szia! Bocs hogy csak most válaszolok,de tegnap bementem a férjem boltjába egész napra,mert már nem bírtam az itthon létett.
KÖszönöm jobban,kezdünk kifele vánszorogni a betegségből.
Nemtom má ki ajánlotta azt a fura nevű occosilumot,vagy mit,de örök hálám neki,jelentem ahhoz képest ahogy voltam már méár meggyógyultam.
A férjem Szíriai,aleppói.Én átvettem a vallást,csupán azért kérdeztem mert ilyenről még valóban nem hallottam.
Hát mi is ponnt akkor kezdődött el az állam elleni nizzéria,mikor ki akartunk utazni.Ott szerettem volna kihordani a terhességem,és megszülni a lányunkat. Dde mivel sajna most ez van hát várunk,míg sikerül a népnek leváltani az államot.Aztán megyünk ki hál iSTENNEK.mERT AMI MÁR ITT VAN EBBEN AZ ORSZÁGBAN AZ TÜRHETTELEN.
Na mindegy.
Sajnos ez velünk is megesett nemrég
hát ez van
de szerencsére a férjem nem hitte el minden szavukat
jó, persze nagyon nehéz lesz na de csak nem fogunk tán élő halottak lenni
sógornőm 4 hónapos kisfia végigaludta az éjszakát mikor Nálunk volt
soha semmi baj nem volt vele
jó, az elején nagyon nehéz
Köszönöm szépen.
Jó étvágyat mindenkinek.
Az is valami :)
BIztos furcsa lesz majd az átállás, bébivel teljesen más az élet.
Jaj, ne tedd ezt velem, összefut a nyál a számban.. :)
Azért pihenkézzél is, nem lehetett semmi ezt a 2fogásos ebédet összehozni!
Még itt vagyok
apa még kint tevékenykedik a műhelybe pedig minnyá megy melóba:(
Én kacsát sütöttem, jó rozmaringosan, párolt lilaképival
sütöttem aranygaluskát és vaníliasodót csináltam hozzá