2011 decemberi babák (beszélgetés)
Biztos nagyon szeretni fogja a picikéd:)
Nekem szerencsére van sok könyvecském és Kendém előszeretettel hallgatja amikor mondókázok neki
a furulyát meg nem annyira:)
hú
akkor csak költöznötök kell?
nehéz lakást találni?
Jo etvagyat vagy egeszsegedre a vacsit!
Hat ugy nez ki kltozunk,remelem csak januarban...csak ahhoz lakast kell talalni...eddig parom baratjaval bereltunk kozosen..de O egy igenytelen,nem torodom...latszik hogy csak lany tesoi vannak...
Szoval hamarabb lesz koltozes,mint szerettem volna,januar vege sokkal jobb lett volna.Remelem nem 2 hetes baboval kell majd cuccolnunk...
na de hat ez van es ugyis minden rendben lesz,mert rendebn kell hogy legyen!
Keresnem kell valami nasit...ez tenyleg nem er igy este :))
Mond nefelejcs(mar ha nem keverlek valakivel ossze) neked miert tuti biztos a csaszar?
Lányok szerintem amit mi a 9 hónap alatt meg eszünk az kell a babának!!!!Erre gondoljatok mindig!!Nekem bejött. :D
Majd fáj a fejünk szoptatás után.Nálunk apa is hízott szolidaritásból,majd együtt fogyózunk.
egyébként meg már szülés és szoptatás után mindenben annyira profik leszünk,hogy nem is lesz miről beszélgetnünk.Erre lesz jó a fogyókúra!!!!!!
Szuleszno mert vernyomast,vizeletet csekkolt,megmerte a pocakom,kitapintotta a babyt es megkerdezte minden okes-e..e volt a 34.38.heten ez lesz a 40.heten,a 41, heten mar korhaz es gyezkedes az inditassal kapcsolatban.Aamer a ferjed muszlim?hol talalkoztatok?
En am fankot ettem...boltit,sosem csinaltam meg itthon.A mult heti palacsinta utan nem tudtam aludni...
vettetek már mesekönyveket lányok?
vagy mondókáskönyveket?
már most is lehet Nekik nyugodtan mondókázni
Hát, akárki akármit mond, ha sok a plusz kiló, ha nem, szerintem ennél sokkal fontosabb és nagyobb dolog, hogy sikerült letenned a cigit! A plusz kilók meg majd szépen lemennek :)
(eltűntettem a karamellás fagyit és még csak nem is szégyellem magam, de gááááááz...:D
Viccelsz? Egy kiló egy hónap alatt fantasztikus, nekem volt hogy 1 kg/hét volt...:D
És még most is fél kg/hét... :)
Holnap jön a védőnő környezettanulmányt írni :DDD
Már előre kivi vagyok, mit fog szólni a súlygyarapodáshoz, 1 kiló megint felment 1 hónap alatt :D
Szerintem tuti, agyhúgykövet kap -.-'
Miket esztek ti! Én ma sütöttem sütit bibibíííí
diós sütemény pudingos citromos krémmel a tetjén,fini lett én azt puszilom be ma..
Én már berendeltem a marhás tortillát karamellöntetes fagyival, mindjárt érkezik :P
Mit nekem még plusz egy kiló, a többi 16 mellett elfér... :DDD
Beszi, tényleg, most látom Te vagy a táblázatban az első helyen, azta! Azért akkor már érted is bármikor izgulhatunk, szólj ám ha történés van! ;)
Tényleg, sikerül rendezni a lakás hisztit...? :/
Szép nevek Aamer! :)
Izé...viszont van a Magyar Tudományos Akadémia oldalán egy lista az anyakönyvezhető utónevekről... és hát sajnos Amyna csak Amina lehet, egyelőre. :(
Itt a link:
gyerekek muszáj,de most komolyan MUSZÁJ kajáról beszélgetnünk,legfőképp este
szégyeljék magukat azok a kívános hormonok
expressz hambit nekem is nyitom az ablakot
Amyna az hűséges
Hále az ilyen szépség csak más értelemben,vagy inkább édes szépség :)
Szidra én sem tom SZedddúúúrának becézik
aha arab név párom anyukája után kapta...
És a 40.hét után ott is minden nap ellenőriznek?
Igen közös megegyezés volt a név.Mondjuk utána gondolkoztam a Hálenévről,de ha már annyira AMynáztuk akkor így aztán az maradt.
Jó napomvolt. Kezdemmagam már unni itthon. Mint írtsam már a póknak a hálóját is kifényesítettem itthon....
:D
Megkérdezhetem, ezek mit jelentenek?
Gondolom, ezek arab nevek, nem? :)
Az én kisfiam neve Ákos Némó ( Jelentése: Fehér Sólyom és völgyből való)
ööööööööööööööööööööööööö,na látod ez jókérdés,nem is néztem máég meg,hogy kell e engedélyeztetnem...na meg lesz a holnapi programom.
Jó hogy mondtad látod???????
Ha a kövi kislány lesz Hále lesz a neve vagy SZidra.
Ha fiú akkor Áréf,vagy Abdulla.
De az elso helyen vagyunk,de szepen lapulok meg minimum csutortok estig :)
Utana mar marcsak azt mondogatom neki johet edes draga kis szivem anyukad oleleo karjaiba :)
Semmi elojele nincsen eddig hogy ki akarna bujni...
Hogy telt a mai napod aamer?Kozosen valasztottatok a kislany nevet?Nekunk is arab neve lesz a picikenknek. Az Amyna az arab eredeyu,ugye?
Puszi es simi a pocidra!