2011-ben születendő babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Eda, ha rosszul vagy az jó jel, addig biztos, hogy minden ok a picurral. :)
Szia Eda,
jaj de jó, hogy itt vagy :) Már azt hittem valami baj van.
Figyi, ugye nem én vagyok hülye és Te voltál eddig eda0 reggel???
Hát igen, nagyon megterhelő ez az időjárás mindenkinek, főleg időseknek és kismamáknak... szegények.
Mikor kell legközelebb menned?
Sziasztok! Nagyon örülök nektek Eda! Már kezdtünk aggódni! Jó, hogy minden oké, tarts ki, reméljük elmúlik ez az émelygős időszak!
Én úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban már elkezdjük "élesben" is a próbálkozást. Lesz ami lesz, eddig mindenképpen nyári babát akartam, de már annyira szeretném, hogy legyen, hogy belevágunk :) Szurkoljatok! :)
Sziasztok lányok! Borzalmas vihar volt, és felétek milyen az idő?
Eda, örülök, hogy minden rendben:).
eda!
Örülök,hogy jól vagy és végre hallunk felőled. Pokoli meleg van,de valami készül a légkörben,mert kettőig alig látok,annyira nyomott vagyok :(
Sziasztok!
Edam örülök, hogy minden ok veletek. Hamarosan elmúlik a rosszullét és akkor élvezheted a kismamaságot! :)
Ani, legalább kiderült, hogy mi a gond és így tudják kezelni!
sziasztok! Megvagyok,csak nagyon rosszul viseltem az itthon létet!Még azóta is feküdnöm kell!Szerdán voltunk vissza,még nem volt szívhang,de fejlődött!Még mindig vérzek egy kicsit!Egész nap hányinger,hányás. . .
Jól esik,hogy nem felejtettek el!:D
Kivel mi újság?
Sziasztok!
Megvan az eredményem, magas inzulin szint. Gyógyszert kapok rá. :-(
Rákerestem és azt írja, hogy ez a felhasználó már nem tagja a hoxa portálnak :(
Ő is januárra várta a babót és kb két hete írta, hogy barnázik és dokihoz ment.
Jajjjjjjjjj
Sziasztok,
már rég nem írtam ide.
eda0-t keresgélem, mert már rég nem írt :(
Tudunk Róla valamit???
Ma voltam dokinál. Levette a rákszűrést meg megvizsgált. Azon kívül,hogy hátrahajló a méhem,nem lát semmi akadályát a kis tesónak :)
Ha két hónapon belül nem sikerül,akkor hormonvizsgálat.
Sziasztok lányok! Nagyon el vagyok maradva... Majd próbálom visszaolvasni a dolgokat, de egész héten tanultam, és holnap lesz az utolsó két vizsgám (már ha nem bukok meg valamiből). Ki hogy áll? Mi az esélytelenek nyugalmával vagyunk, valahogy most nem figyeltünk, hogy mit mikor, mert örültem, ha tudunk együtt tölteni pár romantikus órácskát. Nem is tudom, hogy van-e rá esély, hogy elkaptuk a pé-t... Bár mért ne, lehet vissza kéne olvasni a saját naplóm, hogy tisztában legyek a dolgokkal:). Hátha írtam benne valami hasznosat:)
Nha megyek is! Szurkoljatok nagyon holnapra!!!
Értem :-)
Én ma megyek a dokihoz a inzulin rezisztencia eredményért. Nagyon kíváncsi vagyok. Nekünk most újra indul a projekt 1 hó szünet volt.
Mi még védekezünk :)
Még hátravan pár elintéznivaló...tüdőszűrő, rákszűrés, bőrgyógyász(anyajegy ellenőrzés), fogdoki...aztán meg tesómnak augusztusban lesz a lagzija, és oda még magam szeretnék menni :D utánna viszont hajrá :)))
Annám szept legelején fogant. Jó lenne még egy májusi picinyke :D
Sziasztok!
Mi élvezzük a nyarat, egész nap kint vagyunk, vagy csavargunk. :)
Mi majd csak a jövő hónapban fogunk nekikezdeni a tesóprojektenek, addig meg még van 3 hét.
Nem tudom, miért. Én vagyok :) Lehet csak mi szeretnénk babát 2011-ben? :D
Én még sehol nem tartok amúgy. Nem védekezünk, de azt szeretném, ha szept. környékén esnék teherbe. Az előző hónapban végig mértem a hőmet, figyeltem a pé-t, stb. De most úgy döntöttem, nem fogom.
Nagyon kihalt a fórum!
Hol vagytok csajok? :-)
Hahó senki sehol??
Ki hol tart ebben a hónapban?
Sziasztok!
Ki hogy van?
Tegnap megjött, de számítottam is rá, napok óta majd leszakadt a derekam. Érdekes, hogy mindig egyértelműen szoktam érezni a pét, erre ebben a hónapban pont mikor elkezdtük a próbálkozást nem éreztem egyértelműen, lehet, hogy nem is volt. Na majd most elkezdem mérni a hőm és veszek ovu tesztet is.