2011-ben születendő babák (beszélgetés)
metet az inzulinra írnak, nem a hormonra, de a 8hónapos amúgyis régi sajnos :(
Szorítok :-)
hú én meg holnap megyek. Kíváncsi vagyok mi lesz. Metet azt felírják, ha viszem a 8 hónapja készült hormon eredményemet? Vagy csinálnak egy újat és csak utána?
mondjukr emélem nem lesz szükség rá,d e azért jó begyűjteni a megfelelő információkat :)
Törlöm magam a rendszerből, akit érdekel a további "sorsom", megírom az új felhasználónevemet privátban, és nem kiadni senkinek, mert elég bántó maileket kaptam egy bizonyos felhasználótól, és névvel ellátva rágalmazott a naplójában. még 1 napig leszek Kikiyoként, ameddig a másikat nem használhatom korlátlanul.
a papír kell nekik. néha felesleges köröket futnak...
inszemet addig nem csinálnak, amíg nincs meg apának az andrológiai vizsgálat.
Nem, mert eddig tudott teljesíteni! :-)
Nálunk sincs semmi gond apával.
Nagyon drukkolok! ;-)
Drukkolok neked! Remélem minden rendben lesz! Írj majd, hogy mit mondtak!!
nálatok apát megvizsgálták?
Egy ismerősöméknek volt inszem , az első sikerült is, ő is pcos. de apával semmi gond nem volt. nekünk 3 havi gyógyszerkúra után sem javult a spermaszám így mondta a doki hogy ne is kezdjünk bele az inszembe. még nem tudom ma azért megyek hogy megbeszéljük hogy mivel fognak stimulálni, ha megjön a menszi, ami 5én reméljük megjön:) és azután kb 14 nap:)
Szia! Drukkolok, mikor mész? Mikor lesz a lombik, lehet már tudni? Amúgy mit tudsz, PCO-val az ember mehet inszemre, vagy hogy megy ez? Doki rendeli el h menjen?
sziasztok, mi a helyzet? szorítsatok a mai uh-ra. megyek debrecenbe:)
nincs csak a beutaló szükséges, de az endos doki úgyis ráírja hogy inzulint is nézzenek rajta.
Értem. És az inzulin vizsgálatra bármikor mehetek? Nincs vmi időponthoz kötve?
Hát az biztos, hogy sok érdekes eset van. De én leginkább azokon szoktam ledöbbenni, akik képesek az újszülött gyermeküket kidobni a kukába, vagy a pottyantósba, vagy megfojtani. Szörnyű, milyen ember képes a saját gyerekét megölni... És mennyi abortusz van...!
Eda, igen, semmi más dolgod nincs, csak vigyázni magatokra. Párod mit szólt? (jó tudom, hülye kérdés:D)
igen nekem is van ilyen az ismerettségi körömben. teherbe esett, hogy megfogja a pasit. a szerencsétlennek beleszólása nem nagyon volt... meg szegény baba is....
Rossz ezeket olvasni!:( Mennyi mindenen át kell menni,hogy lehessen baba!
Nekem egy szavam sem lehet,7,hónap és sikerült,már csak vigyáznom kell magunkra!
Fura az élet,egyik ismerősöm 19 évesen félbehagyott iskolával,8általánossal,nem túl jó körülmények közé szült egy gyönyörű kislányt,mondanom se kell az apa szülés előtt lelépett!Másik pedig 5hónaposan vette észre,hogy terhes,nem akarták,de mondván ha így alakult...
aki meg mindent megtenne érte...:(
drukkolok nektek!:)
nem csináltak lapart, mert attól hogy most kipukkasztanák a cisztákat újrafejlődne ha nem szedném a bogyót. inszemet pedig átugrotta a doki, mivel mondom apával is gond van. mecformint szedem, meg mostmár terhesvitamint is. az inzulinom nekem éhgyomri volt 17 és a 2 órási 81. szóval nagyon magas, házilag nézem de a cukormérő is a glükózt nézi, az nekem is 9 körül volt mostmár mióta bogyózok azóta 4,8. szóval az is tökéletes, beállt rendesen. 2 szer volt nekem is closti bár sem uh-n nem kísértek végig, sőt csak mégtöbb cisztám lett tőle, mivel nem volt tüszőrepedés, így elcisztásodnak azok is. pcos nál muszáj szedni a gyógyszert mivel 75% a vetélési arány ennél a betegségnél. Viszon ez a betegség nem gyógyítható, de kezelhető és a megfelelő gyógyszermennyiséggel szinten tartható minden. a dokim azt mondta nekünk is lehet babánk, csak nekünk jobban meg kell szenvedni érte. sajnos ez van. remélem meglesz már a gyümölcse.
Ez nem semmi, már min mentél keresztül. Én hála nagyon megvoltam elégedve az orvosommal, végig csináltam 5 clostit volt hsg, bromot gyógyszer, de sajna nem jött össze, pedig gyógyszerrel van peteérésem sőt volt 28mm tüszőm is. De a dokim már nem tud mit csinálni, így tovább küld meddőségibe akart, de mondtam, h még ne , megpróbálom még endo dokival, főleg, h még nem is néztek nekem inzulin vizsgálatot. Ja és azt hozzá teszem, h cukrom nagyon ingadozó van , h reggel éhgyomorra 9-es, anyumnak és mamámnak is magas. Úgyhogy szerintem ott is probléma van.
Ti inszemet nem is próbáltatok? Most szedsz vmi gyógyszert? És lapar műtétet nem akartak csinálni?
mi 5 éve próbálkozunk azóta vagyok pcos. de senki nem akart kezelni, mondván hogy csak sokat híztam, és azért nincs normális peteérésem. majd egy szakemberhez fordultam 2 évvel ezelőtt aki megállapította a hízás miértjét. pcos. majd falakba ütköztünk mert sima belgyógyász nem ír fel IR-re mecfromint, mivel ez még nem nagyfokú cukorbetegség, szintén a szöveg fogyjak le a cukrom is helyre áll, és lesz normális ciklusom. hozzáteszem 5 éve már én is elvetéltem egyszer. ekkor már mérges lettem és elmentünk a miskolci kaáliba tavaly májusban+ felkerestem egy endokrinológus-szülész-nőgyógyászt, aki nagyon kedves és párhuzamosan járok hozzá is. ő kérte a terheléses vizsgálatot, de nem glükózt kell nálunk nézni, hanem kimondottan az inzulint. majd elkezdtem szedni januárban a bogyót, és januártól 30-32 naposak a ciklusaim. eddig 75 naposak voltak meg mikor hogy. közben tovább küldtek minket debrecenbe, mivel apánál is gond van, így minden kivizsgálásunk után, az aids-től kezdve, hepatitis, clamidia és minden más után felvettek minket az ICSI programba. mára már annyira rendeződtek a ciklusaim, hogy 2szer uh-on el is kaptunk egy-egy peteérést is. hozzáteszem a bogyót elkezded szedni el kell menni egy dietetológushoz, aki személyre szabottan megmondja mennyi a max. kalória és szénhidrát, amit egy nap fogyaszthatsz+ valami sportot is iktass be még ha minden nap sétálsz vagy valami de a lényeg mozogj. nekem tünnek el a ciszták, de még azért jócskán vannak. és a hormonjaim most annyira rendben vannak, hogy végre mehetünk lombikra. kicsit hosszú lett, remélem tudtam segíteni. ha valami kérdésed van csak írj, szívesen válaszolok.
Szia!
És neked mióta van? Te már minden kezelésen túl vagy, h lombikra mész?
mármint a debreceni kaáliba.
szia én is pcos vagyok+IRem van,a bogyót fel fogja írni, és fog kérni terheléses vérvételt is, ha azon még nem voltál. én is raktározom rendesen a cisztákat. de a meckformin helyreállít mindent. bár mi a kaáliba járunk, a hónapban lesz az első lombikbeültink. alig várjuk:)
Tűű dokihoz szerettem volna menni. És akkora kaptam volna, 1 orvos volt akinek júl. eleje.
Sziasztok!
Én a vaterán rendeltem, 75 Ft/db áron. Tegnap utaltam el a pénzt és ma adta postára a srác a teszteket.
mármint kihez van júl.végére időpont? mert Én mindig kapok 2héten belülre időpontot. akár nőgyógyászat, akár endokrinológia. a nődoki mondjuk 5hetes szabin van, szóval júni 21-én lesz legközelebb, lehet azért volt betáblázva.
hú igen erről hallottam , fel is hívtam őket, de júl. végére van időpont. Úgyhogy tovább mentem G1 Intézetbe megyek egy dr nőhöz aki PCO- val foglalkozik.
Nekem sajna vannak cisztáim is, ne is kevés.
Én nem tudom, mert neked nincs kint az életkorod, de akkor biztos :)
További ajánlott fórumok: