2011 augusztusi babók (beszélgetés)
A Nukot én sem ismerem...de sztem mindegyik jó, hisz ugyan azt a cél szolgálja, a "márkát" mint olyat fizeted meg esetleg.
Mi is megyünk pihenni, de csak a hétvégére, de az is jól szokott esni.:))
Sziasztok!
Nekem Avent kézim van, de sajnos a kisfiamnál nem tudtam kihasználni, mert nem volt mit leszívni vele :( De remélem most sikerül. A Nukról nincs tapasztalatom.
De jó neked,biztos nagyon jó volt a nyaralás!:)
A Nuk mellszívót én nem ismerem sajna.
Sziasztok!
Szerintem első nekifutásra nem kell elektromosat venni mert sokkal drágább és nem is biztos,hogy szükséged lesz rá.Ha meg mégis akkor még hazamenetel után mindig be tudod szerezni.:)
Sziasztok!
Tegnap éjszaka jöttünk haza a 3 napos Balatoni nyaralásról. Nagyon jól éreztem magam, bár jövőre 1 hetes nyaralást tervezünk. Alig bírtam vissza olvasni azt az 5 oldalt amit írtatok mióta nem jártam itt. :)
Nekem Nuk kézi mellszívóm van, kaptam azt mondta a lány, hogy jó. Ismeri valaki?
Sziasztok,
Nekem meg inkább hüviben aktív Panka.:))) Sokat mocorgott az elmúlt napokban.:))
Sziasztok!
Mi szerencsére ugyanannyit mocorguk.Ma elszundítottam a kanapén egy kicsit és az apa mondta hogy akkor is mikor aludtam egyfolytában kapálózott.Nem is éreztem!Szerintem nálatok is ugyanúgy mocorog csak lehet hogy akkor amikor sétáltok vagy alszotok.
sziasztok
ebbe a hüvi időbe nekem is kevesebbet mozog manó, bár amúgy se nagyon mozgékony hál isten- a bátyja 3 éve nagyon kis aktív volt.
nekem is kézi avent mellszívóm van, nekem bevált. szerintem jó. nekem ment vele a fejés.
Nekem is ajánlottak egyet. A tiédet hogy hívják?
Holnap felhívom egy találkozóra, aztán majd meglátom, hogy mennyire szimpatikus élőben.
Majd, írj, hogy milyen volt.
Tesómnak is kézi avent van, és jól boldogul vele.
Ha már nem használják augusztusban, akkor kölcsönkapom, ha szülésig nem lesz itt, Kornél vesz valahol egyet.
Petra, ne tudod, a klinikára lehet bevinni mellszívód? Úgy emlékszem, hogy azt mondták ne vigyünk be, de van olyan kórház, ahol meg alapból vannak elektromosak közös használatra.
Mellszívó..én is utána kérdeztem,olvastam.A barátnőm azt mondta semmi pénzért ne vegyek kézit mert nem jó elfárad a kezed..ő majdnem két évig szoptatott és fagyasztott is le nem keveset. Aztán egy másik ismerősöm ..na ő kb.ahogy ő fogalmaz 400.000 ft-t fajt össze a szopizás és a fagyasztás mellé kézi Av...mellszívóval. Ő adja nekem is kölcsön. Úgy gondolom ha neki jó volt jó lesz nekem is ha nem akkor majd veszek.
Nekem is kevesebbet mocorog..de már ez így is lesz mert kevés a hely.inkább érzem, hogy itt-ott feszít.
Mocorog csak alig érzem meg ritkábban mint eddig.
Na meg a csuklás az nem maradhat el,de én már ennek is örülök mióta ez van.
Holnap délután mindenképp megyek dokihoz meg uh-ra.Remélem addig nem lesz semmi!
Tényleg?Ezt még nem is hallottam!Nem tudom,nálunk van egy csaj a családban,neki tök jól bevált de mondjuk nekem nagyobb mellem van...Nem tudom,majd kiderül...
Elvileg odaadja kölcsönbe,de kapok máshonnan egy Aventosat is.Majd összehasonlítom!:)
Csajok nektek mozog rendesen a Bébi?
Nekem 2 napja mióta ilyen hűvös van alig mozog.Meg szerintem másképp is fekszik,legalábbis én úgy érzem.Olyan mintha a gerincem felé lenne.Kicsit meg vok ijedve...
Volt valakinek ilyen?:(
Sziasztok!
Én nem veszek,hanem úgy kapok kölcsön elvileg.Avent-et nagyon dicsérik,és tényleg nagyon drága.De sokan a Medelára esküsznek,én múltkor láttam az egyik bababoltban kézit 6000 Ft-ért és vadi új.De aukciós oldalakon is ki lehet fogni nem csak használtat,de szerintem attól sem kell félni ha használt,úgyis kifőzöd vagy fertőtleníted mielőtt használod!Körül kell nézni,én is így vettem volna ha nem kapnék kölcsön.:)
Köszi a sok hozzászólást. Sajnos csak most tudtam megnézni mert otthon bekrepált a gép, és nehezen jutok így net közelbe.
A csuklást azt én is szoktam érezni, akkor inkább középen érzem, jó nagyokat szokott a kis tündérke. Ez viszont más, nem is érzem hogy mozog, csak ahogy nézem a hasam úgy látom hogy lüktet és ahogy megfogtam a csuklóm éreztem hogy a pulzusommal megegyező. Az viszont lehet hogy ilyenkor magasabb a pulzusom még nem mértem le, de lefogom ha megint lesz ilyen. Köszi minden segítséget. :)
Jesszus, 1 liter? Az mire volt elég?
Egy éjszaka alatt 3.5dl-t iszok. Napközben meg 2.5-3.5 között.
Én kuponakcióval vettem 2 csomag pamperst. Egy 2-5 és 3-6 kilóig csomagot. 2-3 hétig elég lesz az első időkre, aztán majd meglátjuk.
Érdekes, hogy a liberót nem sokan dicsérik, pedig az a legdrágább.
Tescoba néztem ma reggel (ebédhez lementünk pár dologért) pelust. Anno Huggist vettünk, most pamperst fogok. Ti melyiket választjátok a 2-5 vagy a 3-6...Amival 2-5 választottam, jó is volt, 3555 g lett.
De pár napja szült egy ismerősöm 4,95 kg babát...és ha Panka is akkora lesz??? Tény, elég kicsi az esélye.
Szerint veszek kisebb csomag 43 db-os 2-5 kg-sat, aztán majd ha meglesz Panka veszünk még vagy ilyet vagy nagyobbat.
Sziasztok,
Én anno 1 litert ittam egy nap max, terhesen is. Szülés után mentesből elkezdtem 3 l inni, a tejci miatt és úgy megszoktam, hogy ennyit azóta is megiszok.:)))