2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Mi az IKEA-ba vettuk a baldachint es nem volt hozza semmi "szerszam",utolag olvastuk a tajekoztatot hogy kulon kellett volna megvenni hozza,de majd megoldjuk valahogy...
Minek 3 kisagy?Csak egy babat vartok nem:)?Nekunk boven eleg egy baba agy az is jo kozel hozzam,hogy csak karnyujtasnyira legyen ha barmi van...
Itt a messzi tavolban,4 nap a term. szules es 7 nap a csaszar.Csak kivancsisagbol kerdeztem.
A miénk is IKea-s.:)))
Én 4 napig voltam császárral, vasárnap 11:14 kor született meg Ami és csüt. reggel jöttünk haza.:) Azt hiszem term. szüléssel 3 nap...
Nekem a papíron, amit még az elején adott a védőnő, azon az van, h 26. héten... Akkor ezek szerint mégsem? :/
Most egy kicsit megnyugodtam. Pénteken megyek a dokimhoz, meg is említem neki! :)
Amúgy igen, elég érdekes a védőnőm. Minden ismerősöm mondja, h vizelet vizsgálat, haskörfogat mérés, szívhanghallgatás van. hát nekem ebből egyiket sem csinálja meg.
szia
a kenetet amivel a streptococust nézik 36hetesen veszik le. de van olyan doki aki a szülés alatt ad antibiotikumot és nem lesz baja a babával.
elég fura a védőnőd. kéne a vizeletbe fehérjét is néznie, meg szívhangot nézni. és mindíg elmondani h milyen vizsgálat várható.
Hát sajnos evvel nem vagy egyedül... Nálunk is max 23 éves a védőnő, fogalma nincs semmiről, magától nem is mond semmit, és ha kérdezek, arra nem tud válaszolni... :S
Képzeljétek, ma voltam nála, és közölte halál nyugalommal, hogy mivel ő elfelejtette mondani, h hüvelykenetet kell venni a 24.héten(azt hiszem), így lehet, h e papír hiánya miatt, nem hagyják majd a kórházban, hogy természetes úton szüljek a fertőzés miatt... És hozzátette, hogy ezt az orvosnak nem kell mondani...
Ja, és nálunk a védőnői terhes gondozás abból áll, hogy sújt és vérnyomást mér...
Megjegyeztem neki, h ha a babámnak bármi baja lesz, vagy miatta és a felelőtlensége miatt kell császárral szülnöm, és életem végéig ott lesz egy nagy heg a hasamon, akkor biztos lehet benne, hogy beperlem. Erre az ő válasza csak annyi volt egy mosollyal karöltve, hogy nyugodtan... Felháborító...
Most emiatt egy kicsit kétségbe vagyok esve! :(
10db os és extra méret.
kell csajok mindneképp az ilyen nagy betét, az első napokba nagyon sűrűn kell cserélni.
mondjuk nekünk a kórházba hál isten adnak,
mi a fiamnál a babylove os dm es pelust használtuk másfél éves koráig, és tényleg nagyon jó.
Sziasztok!
Én is a Babylove-os masszázskrémet használtam és nekem is nagyon jó,nem vagyok csíkos,pedig a bőröm hajlamos rá!Van egy pár csíkom csípőtájékon,de az nem a terhességtől jött,már évekkel ezelőtt is megvolt!:)
Csajok,én úgy tudom,hogy elég a normális betét,az,amelyik élyszakára való.Miért kell Tena?Mindenütt úgy olvastam,hogy éjszakai betét kell.Ezt vettem.Hétfőn megyünk a szülészetre,ott adnak listát,mit kell bekészíteni.kíváncsi vagyok,ott mit mondanak.
Ma megvettem fiam első pelusát a DM-es Babylove-ot dicsérték.Ezt vettem.Állítólag,jobb,mint a Pampers.Árban egyforma.Kis csomagolást vettem egyenlöre,a kórházba.
De jó is lenne, már rég lecseréltem volna. :) Sajnos területileg vannak beosztva és ahhoz kell járni, akihez tartozol.
Hát asszem, ha valamit be mer szólni, tuti elküldöm a fenébe. :)
Nem lehet lecserélni a védőnőt? :D Mondd meg a magadét neki hátha akkor másképp áll majd a dolgokhoz.Néha a sarkunkra kell állnunk hogy történjen valami.
Nálunk nincs 28 hetes uh.12 18 30 36 hetesek vannak.
Nyugodj meg nem tesz jot a babanak,meg nem is eri meg hogy emiatt idegeskedj!Nem ertem hogy lehet egy ilyen felelotlen kiscsaj vedono,meg ha atmenetileg is.
Egyebkent nalunk is ugy van hogy nekem kell idopontot egyeztetni uh-ra meg orvoshoz,de az nem jelent semmit en messze vagyok...
Egyre rosszabbul alszom,ejjel 2-szer is felkeltem pedig eddig egyszer sem,es olyan fulledt meleg van-biztos a paratartalom miatt is-hogy hiaba a faradtsag csak fekszem az agyban es helyezkedem es neha fajok es ez meg csak a nyar eleje huhh:(
Ne bosszankodj nem éri meg.Egyébként nálunk az uh-ot nem a védőnőnek kell rendeznie hanem neked vagy a dokidnak.Ha a szakrendelése jársz akkor neked kell időpontot kérned ha magánhoz akkor egyeztettek időpontot.
A toxoplazmát viszont neki kell fejben tartania meg a kötelező vérvizsgálatokat is.Hány hetes vagy?
Sziasztok!
Fú, Csajok én ma úgy felhúztam magam! Ma voltam a dokimnál, de csak egy vérvétel beutalóért mentem a vasam miatt. Erre kérdezi tőlem, hogy akkor ma találkozunk délután az UH-n? Mondom, nem tudok róla, meg arról sem, hogy UH-ra kellene mennem. Kiderült, hogy a védőnőm elfelejtette a beutalót 2 hete. Már a tököm tele van, hogy mindent elfelejt és mindenre sz..ik nagyívben, mert neki ez csak egy átmeneti munka. Nem is tudtam, hogy most kell UH-ra menni, ezt neki kéne számon tartani, nem? Hogy mikor milyen vizsgálatra kell menni!? Ez már nem az első eset volt amúgy, a toxoplazma vérvételt is elfelejtette, pedig azért is szóltam annó, aztán persze 2x is kellett mennem, mert volt valami, de természetesen rám kente, hogy biztos nem szóltam (nem is értem, miért kellett volna nekem szólni ezért, vagy bármiért). Annyira elegem van már ebből a csajból. Fiatal kis pi..., semmit nem tud, semmire nem tud válaszolni, mindenért nekem kell szólni. Most ez miatt is majd csak 1 hét múlva tudok UH-ra menni, de erre is csak azért, mert a dokim beírta, hogy sürgős, mert lázas vagyok, meg mittudomén... Ja, amúgy még egyszer sem volt nálunk, mondta, hogy majd jön egyszer szülés előtt, de akkor is csak azért mert neki ez kötelező, meg meg kell néznie, hogy hazaadhatja-e a gyereket. Hát, menjen a fenébe, ezek után bármibe is bele mer kötni, vagy bármiért is be mer szólni nekem, két lábbal rúgom ki innen. Fú, bocsi, de ki kellett írnom magamból!
Sziasztok,
Én is tennát vettem, patikában és minél nagyobb kell, az első napokban...eldobható bugyi (nekem hálós volt) is hasznos nagyon...
csajok napok óta édességen élnék..ti??