2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Köszi :)
Hugica jön nálunk elvileg :)
De rég nem voltam UH-n, ezért megerősítést nem kaptunk :)
Én nem bírom ezt a meleget, teljesen lebénít :(
Mi is be szerettük volna tervezni augusztus 11-re.Akkor leszünk 10 éve együtt a párommal.Majdnem sikerült is. :D
De most már csak a manón múlik minden.Jöjjön amikor akar de még 2 hetet kibírhatna.
Sziasztok!
Én jól bírom a meleget, bár kíváncsi leszek akkor hogy fogom bírni ha ki kell menni a szabadba. De eddig nem volt gondom vele, hisz én is nyári vagyok.
Tegnap betöltöttem a szülési évemet! :D 23 évesen hordtam a babát 7 és fél hónapig. Aztán 24 évesen hordom még 1- másfél hónapig és 24 évesen szülöm meg. :)
Én is kíváncsi leszek erre a nyákdogó távozásra, na meg hogy vajon elfolyik-e a magzatvizem, mert a másik fórumon 6-8 hete szültek a lányok és egyiknek sem folyt el a magzatvizük, hanem burkot kellett repeszteni. Én maradnék az elfolyásnál.
Emésztés! Az nekem is fura. Nekem többnyire székrekedésem van és időnként még a hashajtó se segít... Próbálok sok gyümölcsöt enni, az van mikor használ van hogy az sem. :( Na ez garantáltan nem fog hiányozni szülés után!!
Edy: sajnos ebben nem tudok segíteni, mi házasok vagyunk az apával. :) De tényleg érdekes, hogy ugyan az a nevetek, azt hiszem ritka az ilyen.
Szia,
Érdekes egybeesés...és jó kérdés...mert akkor elvileg minek is kéne?? Szerintem lehet h nem kell.
érdemes utána kérdezni a hivatalban...
Nekem a nyákdugó mikor elment rá 1 percre elfolyt a magzatvizem is.:)
Van akinél nyákdugó után napokig még csak jóslók vannak...
Hallottam erről, sőt én Amival a szülés előtt egy nappal megfázásos tüneteim voltak, fáradékony voltam...nálam igaz lett, éjjel elfolyt a víz...de én már 41. hétben voltam, ideje volt.
Lehet jel is, de ha más jel nincs, akkor lehet mégis vm kisebb gyomorrontás.:(
Akkor sem kell pánikolnod ha elmegy a nyákdugó mert még rá napokkal is szülhetsz.Azt mondta a szülésznőm az csak annyit jelent hogy kinyilt a méhszáj.De lehet hogy észre sem veszed hogy elmegy mert éppen wc-n fog elmenni.Sőt azt mondta a szülésznő még akkor se pánikoljak ha elmegy a magzatvíz mert az első babánál még lehet akár 12-24 óra a szülés.
Milyen megnyugtató mi?????Lehet hogy utána még 12 óra.Nem tudom hogy fogjuk kibírni alvás nélkül. :D :D
Én eddig nem is foglalkoztam ezekkel a tünetekkel. Úgy voltam vele, szülésig van még idő és a terhesség alatt eddig minden tipikus tünet kijött rajtam, ezek már nem is voltak olyan feltűnőek.
Majd, ha a a nyákdugót meglátom, asszem, akkor majd már fogok pánikolni... :D
Azt írták hogy ez jelentkezhet a szülés előtt 1 hónappal is.Nekem is van ég elvileg 3-4 hetem.De ez a kiszámolás is olyan hogy nem biztos hogy jól számolják ki a szülés idejét.Az öcsém 1 hónappal elöbb született és makk egészséges volt és az is.KOpp-kopp.
De akkor ezek szerint nem csak nekem vannak ilyen érdekes tüneteim.
Nem is tudtam, hogy van ilyen! Ne is mondd! Én úgy 1-2 hete voltam így napokig, de én sem foglalkoztam vele. Már nincs hasmenésem, de most sem olyan mint szokott lenni!
Az étvágyam múlt héten olyan volt, hogy bármit meg tudtam volna enni. Pár napja meg alig bírok enni és állandóan majd szét durranok. Most meg hányingerem van...
Nem szeretnék még szülni... majd 3-4 hét múlva esetleg...
Sziasztok.
Elég érdekes dolog történik velem pár napja.Azért írom l nektek hátha valaki más is ebben van.Napok óta hasmenésem van.És érdekes mert napi csak 1x van és nem ráz a hideg és nem fáj a hasam.Ezért nem is mentem dokihoz mert így semmi baci nincs bennem elvileg.Viszont olvastam hogy állítólag van szülés elötti tisztulás.Ja és nem bírok sokat enni.Szinte nem kívánom a kaját.
Nektek esetleg nincs ilyen?
Sziasztok!
Képzeljétek,hogy jártam elmentem reggel vérvételre és a beutalóm amit a háziorvos adott+a védőnő NEM VOLT LEPECSÉTELVE:P
A párom potyára vett ki szabit,a sok kapkodásnak amit a védőnő csinál itt az eredménye!!!!
Sziasztok,
ma vagyunk 32 hetesek, vagyis 33. terhességi hét...már csak 8 hét.:))))
Én úgy vagyok vele, ha kell beveszem a magne b6-ot, inkább étvágy, mint fájjon bárhol is. De ha nem kell, nem szedem, csak a vasat.:)))
Étvágyam az nekem is van, egyre nagyobb...jönnek a kilók is...:(
Most töltöttem fel két képet
Ilyen igazi pocakos képem nincs, de a másodikon azért látszik valamennyire
Hú, a 20.-a nekünk nem volna jó, apa nem lesz itthon :S Beszéltem ma a babával, vagy most jön, vagy 25.-e után :D
Én is meglepődtem, mert eddig meg minden vizsgálaton UH-t nézett :S Most meg amikor kötelező lenne, akkor meg semmit :S A vérvételre is én kérdeztem rá, hogy az nem kellene, ha már itt vagyok és más úgy sem történik?
A meleg nekem ma nagyon nem esett jól. És nem várom ezt a meleg hétvégét se. De ahogy néztem az időjárást, jobb ha megszokjuk a hőséget :D
Az igen.Nálatok csak így rakosgatja az uh-ot?? Nem semmi.De végül is ő a doki csak tudja mit csinál.
Mi egész jól bírjuk a meleget.Még.De hétvégére az a 30 feletti nekünk is sok lesz.Ti hogy bírjátok?
Sziasztok!
Ma voltunk dokinál, kellett volna 36 hetes UH-t csinálnia, meg NST-t, de annyira elfoglalt volt, h csak laborbeutalót adott, és jövőhétre átrakta mind a két vizsgálatot. Most olyan csalódott vagyok!
Amúgy ki hogy érzi magát? Nem sok nektek ez a nagy meleg?
Nekem sincs hála istenek :D kopp-kopp-
Mondjuk én sem voltam előtte az a 20 kilós.És minden este kenem.Remélem ezt a pár hetet kibírja már és nem is lesz.