2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Most olvastam a naplód. Ügyes a kiscsajod. Milyen szépen biciklizik:-)
Örülök, hogy nem történt baj.
Én is estem a terhesség elején egy akkorát. A 7. héten futottam és megbotlottam:-S. Szerencsére nem lett semmi baj.
Melltartó betét: DM-es.
Cumink még nincs.
Lázmérő rugalmas végű, kaptuk anyósomtól, de jónak tűnik.
Kiságy már összerakva, de még valószínű át kell rendezni a szobát.
Én holnap mosok, vasalok, de sajnos még egy-két apróság hiányzik nálunk is, de azért a nagyja már megvan. Na meg most szombaton már minden elngethetetlen meg szeretnék venni a babának, én félek az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat.
Egyik ismerősünknek spontán megindult a szülés a 33. héten, gondolhatjátok. Nekem még van 5 és fél hetem, de a 36. hétre én is készen leszek mindennel. :)
Bogi én is örülök, hogy visszajöttél.
Sziasztok. :)
Örülök, hogy nem csak én vagyok lemaradva. :D
Martika: szépek a babók, gratulálok hozzájuk! :)
Én meg elhoztam ma Kingus fülbevalóját. :) Felraktam az adatlapomra a képet :)
Jövőhéten már én is mosok, vasalok.:))
Jó, mert nekem a Férjem tudja mi hol van stb..ha úgy alakul be tud Ő is pakolni nekem.:))
Elvileg mi már teles harci díszben vagyunk.Bármikor jöhet Márk.Nem bánnám ha jövő héten a hidegfront megtenné a hatását :D
Bőrönd bepakolva kiságy összerakva.Minden mosva vasalva.Még egy takarítást kellene csinálnom de ebben a melegben mozdulni sincs kedvem nemhogy takarítani.
Mi sem kapkodunk.:)
Az ágyat is majd csak a vége felé tesszük össze, max amíg mi kórházba vagyunk Apa összedobja.:D
Mosni, vasalni elkezdek pancsinak jövőhéten, Ami nyaral, így lesz időm szépen haladni.:) Még 1-2 kórházi dolog hiányzik nekem, 36. héten bepakolom majd a csomimat is.:))
most h írtad, vettem is vate.... 2000ft plusz posta ami 400ft, le van árazva 5000ről. csomag sérültek. én is utálom a popijába dugni, eleinte anyu csinálta, meg a kúpot is.
még jó h eddig manó kb 2x 3x volt lázas. mert különben meg is örültem volna.
legutóbb már a hónaljába hagyta mérni, ügyes volt.
hú te akkor jól a végére hagyod a dolgokat.
én martinnál is már 32 hetesen kész voltam szinte mindennel. apa is be volt zsongva . nyugodtabb voltam h kész vagyok.
most meg sok dolgunk volt, de időbe kész lettünk.
én már kimostam, elpakoltam mindent.
az ágyat vasárnap hozzuk, mert kaptunk egy nagyobbat ami bővíthetős, pelenkázós.
amúgy már rég összeraktam volna a másikat.
de így csúszott a dolog.
nálunk minden más kész. örülök is neki, mert most ilyen fájós derékkal, nem bírnék már annyit mint pár hete.még a hordozót kell ki mossam, de azt is a héten megcsinálom. meg az apasági nyilatkozatot intézzük pénteken.
Nálunk még a kisfiam használja az ágyat,az ővé a héten érkezik ha minden igaz.Korházi csomagom nincs még kész és van még mosnivalóm is:((((
De hátha most jobban haladok(lefoglalom magam),hogy a férjem elment kamionozni:((((
Ja és még ablakot is akarok takarítani.
Sziasztok. :)
Remélem mindenkivel minden rendben. :)
Ti hogy álltok a baba fogadásával? Készen áll már az ágyacska, meg minden megvan? Kíváncsi vagyok. Nálunk még a hely nincs megoldva.... félek, hogy az utolsó pillanatban fogunk kapkodni. :(