2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Én dobermann mániás vagyok 1993 óta mindig van legalább egy:-))
Meg, amit még találok:-)))
Akkor Ő még fiatalka! :)
Igen, azért mondom, hogy annyira veszélyesnek tartják. Engem nagyon féltettek tőle, amikor megkaptam, ismerősök mondták szüleimnek, hogy nem kéne gyereknek Dobit,mivel 9éves voltam amikor kaptam és mindent meg lehetett vele csinálni, télen öltöztettem, de nem gyengén meg bármit. Tényleg. Ha úgy van nevelve, hogy család barát legyen, akkor örülhetsz, hogy a gyerek mellett lesz! Nagyon vigyázni fog ár! Persze éreztetni kell majd vele, hogy attól, hogy van kisbaba őt ugyan úgy szeretitek és semmi gond nem lesz, az tuti!
:-))
! éves. És ő fogadta be a macskát az utcáról:-)
A vérengző...
Igen, láttam :) épp most néztem :) hány éves.
Ja és nem, mintha párhuzamot akarnék vonna, hasonlítani, de az én kutyámat Dokrának hívták.
Dorisz lett volna de a tesóm Joni nevű kutyájával nagyon össze csengett a neve így lett Dorka. :)
Köszi!
BUÉK Neked is!
Sziasztok!
2009. áprilisi babaváró voltam, KÍVÁNOK NEKTEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!
KITARTÁST TÜRELMET
Szerintem nem lesznek féltékenyek. Nekem már jó ideje nincs kutyám, de amikor még volt megszületett tesóm kisebbik fia, nagyon sokat voltak nálunk és a kutya imádta a gyereket. Szó szerint védte és féltette. Ha rossz helyre akart menni, (mert mászott mindenhová a picur)akkor fölé állt és nem engedte, hogy mondjuk beszoruljon valahová.
Nekem egy Dobermannom volt. Mondják milyen vérengző. Hát nem volt az,ugyanis kaptam kiscicát, amit korán választottak le és még szopizott volna. A kutyám engedte h cicizzen és még tejre is hozta! :)Na de az őrző-védő vér nagyon benne volt. Nagyon féltette a gyerekeket. Nem lehetett előtte hangosan megszidni sem.
Áprilisban megtudom:-)
De nálunk tuti olyanok, nálunk igazi családtagok. Remélem nem lesznek féltékenyek Dorkára:-)
Nem. Egyelőre.
Volt olyan kutyám, aki 6 évesen kezdett el félni. Addig meg semmi. Ezért kell vigyázni, mert bármikor bekattanhat még a legnyugisabb is sajnos.
Most Morti kicsit ugatott, de abbahagyta és most elvannak.
Már a cicánk is hazaért épségben:-)
De jó nektek. én meg Milánommal egyedül, aki képes volt elaludni! ;)sebaj, 8kor úgyis pancsi, addig felkeltem,és éjfélkor meg málnaszörppel koccintunk :)
Tavaly is egyedül voltam Milánnal. Mióta együtt vagyok párommal mindig dolgozott 1 kivételével ilyenkor. Akkor el is mentünk bulizni.Az volt az uccsó nagy bulim,nem mintha hiányozna, csak szeretem ha vannak körülöttem. Tőlem lehet az anyós is vagy bárki.
Jaaaaaa:-)
Mi itthon apával meg állatkerttel:-)
TV, bor (kicsi) meg kockapóker.
Igazi nyugdíjas feeling:-)))
Igen a férjem is azt mondja, hogy az adókedvezmény jár már. De ő se bizti benne. Nézzünk utána szerintem...
ui.: Te nem vagy buliban?????
Még nem.
Én ma semmit nem eszek az tuti:-(
Szerintem terhességre semmi nem jár, de a szülés utáni adókedvezményt már a 90. naptól igényelheted. De megnézem nem akarok hülyeségeket írni, ez is csak rémlik.
Nem ettem sok virslit, összesen 1,5-et, de valamiért a gondolatától is rosszul vagyok azóta.