Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

4340. 48bf8c027e (válaszként erre: 4339. - Tota76)
2010. dec. 29. 14:31

Köszi!

Ha megmaradt volna a cukrom határérték alatt akkor egy enyhébb 200 gramm körüli diétát így is tartanom kellett volna a terhesség végéig.

Így viszont egy szigorú 180 grammosat kell tartanom folyamatos ellenőrzés mellet amit szülés után még 6 hétig kell majd tartanom, és utána jöhet az újabb terhelés.

Ezt jó lett volna elkerülni. :((

4339. Tota76
2010. dec. 29. 14:21
Sajnálom Suvec, kitartás hozzá, már nem sok van hátra azért a pocakosságból.
2010. dec. 29. 14:06

Sziasztok!

Megkaptam a leletemet, hát nem valami fényes. :((

Felment a vércukrom a határérték fölé, így most visszaállok a szigorú diétámra és mehetek dietetikushoz is ellenőrzésre.

Reméltem hogy megmarad határérték alatt, ez sajna nem jött össze. :(((

4337. Tota76
2010. dec. 29. 13:51

Nekem már holnapra van eredményem.

Annak idején a kisfiammal én is a cukrosat ittam, nem gáz, nekem csak az evéssel van bajom, szédültem, hog nem ettem kaját és ezért döntöttünk most a zsömlés módszernél.

4336. nbandus (válaszként erre: 4334. - Anikko)
2010. dec. 29. 13:41
Sajna mindháromszor az első kötet került a fa alá :)
4335. porvoo (válaszként erre: 4329. - Tota76)
2010. dec. 29. 13:38
nekem nem volt gáz a löttyös se, éhes nem voltam az tuti, annyira tömény az a cucc, a szomjúságot meg ki lehet bírni két órát sztem. már csak az az érdekel h mi lett a lötty utáni érték, de nagyon! na majd jövő héten.
4334. anikko (válaszként erre: 4326. - Nbandus)
2010. dec. 29. 13:37
Hanyadik kötetet kaptátok a Suttogóból?
4333. Tota76
2010. dec. 29. 13:32
4332. Tota76
2010. dec. 29. 13:30

Valamelyik könyvben amit a védőnőtől kaptál van egy átvételi szelvény,azzal tudod átvenni a csomagot a kijelölt boltokban.

Sok szórólap, pár termék minta van benne stb.

4331. Lia1
2010. dec. 29. 13:23

Én is ma voltam cukorterheléses vérvételen. Kegyetlen volt...

Aranyosak a képek porvoo, meglestem a kis Kamillát :)

Mi ez a felicitas csomag, amiről beszéltek??? Nem hallottam még ilyenről...

4330. Tota76 (válaszként erre: 4328. - Porvoo)
2010. dec. 29. 13:19
Nem fogom :)
4329. Tota76
2010. dec. 29. 13:18

Ma voltam a cukorterhelésen, azért a zsömlés módszer jóval kismama barát, levették a vért, majd kaja, egy óra múlva a másik és kész voltam.

A cukrossal mindez 3 és 1/2 óra lett volna.

Azt mondták ez is pontos erdményt ad, nem is értik miért kínozzák a kismamákat a másikkal.

4328. porvoo (válaszként erre: 4327. - Tota76)
2010. dec. 29. 13:16

mindenképpen! ne hagyd magad lerázni :)

nbandus én nem tudok pesti árakkal kapcsolatban segíteni de majd biztos lesz vki aki igen :)

4327. Tota76 (válaszként erre: 4325. - Porvoo)
2010. dec. 29. 13:14
Akkor én is átveszem, ha a bolt felé járok :)
4326. nbandus
2010. dec. 29. 13:12

Sziasztok,

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, és rengeteg ajándékot kapott :) Mi pl. 3szor megkaptuk A suttogó titka című könyvet, így ha valakit érdekelne, írjon rám, és megbeszélhetjük az eladást.

Amúgy minden rendben velünk, növöget a pocakom, de csak szép lassan, ahogy eddig is tette. :)

2 hét múlva mi is megyünk 4D-re, alig várom, hogy lássam az arcocskáját... Ti hova mentek? VAn valami bevált helye Pesten valakinek? Milyen árért?

Ahol mi voltunk, ott DVD-vel és egy fotóval együtt 10000 ft volt legutóljára.

4325. porvoo (válaszként erre: 4324. - Tota76)
2010. dec. 29. 13:09
hát nekem ideadták szó nélkül pedig akkor még hasam se volt igazán :)
4324. Tota76
2010. dec. 29. 13:08

Én is úg tudtam, hogy a 3.harmadban lehet átvenni a felicitás csomagot.

Majd szülés után a kórházba is adnak egyet(bár nálunk 3 csomagot adtak), plusz még későbbiekben is lesz még egy.

4323. porvoo
2010. dec. 29. 13:08
mi voltunk már 22 hetesen és szuper volt mindent lehetett látni, képeket találsz az adatlapomon. még megyünk egyszer febr elején is akkor már jó kis husis lesz utána már nem zargatom, majd megnézem ha kijött :)
4322. Tota76
2010. dec. 29. 13:06

4D-re 24-32 hét között ajánlják, mert még elfér a baba a képernyőn.

Mi jövő héten megyünk, akkor leszek 26.hetes, Levivel is ekkor voltunk annó.

Már szép baba formája volt, de még belefért a képernőyre.

2010. dec. 29. 13:03

No, én jövök az ellenpéldával, Törpe 49 centivel született, minden hatalmas volt rá, miután hazajöttünk szaladtam a babboltba kisebb bodykat, rugikat venni neki. :)) De szerintem is mindenképp érdemes megvárni míg kibújik a ded, ki tudja mekkorára növesztjük őket odabenn. :)))

Én ma nagyon megjártam, kivergődtem hajnalban gyerekestül a nagy hóban vérvételre, majd közölték velem, hogy nincs és már két hete ki van írva, mintha az ember hetente járna oda, azért a védőnőnek illett volna ezt tudni, amikor voltam nála kérdeztem, kicsit voltam csak ideges. Ráadásul úgy megerőltettem magam, hogy most alig tudok felállni és menni, annyira fáj a derekam. :(

A Felicitas csomagot nem csak az utolsó harmadban lehet átvenni vagy nem veszik ennyire komolyan? Lassan mi is, ha olyan helyen járunk, akkor átvesszük.

4320. Lia1
2010. dec. 29. 12:57

Sziasztok Lányok!

Hát, ígéretemmel ellentétben nem jutottam mostanában a géphez. Pörgősek voltak az utolsó hetek a melóhelyen, de végre ezt is elfelejthetem. Nem megyek egy pár évig oda :)...legalábbis remélem. Túl vagyunk a karácsonyon is...nagyon rettegtem tőle. Szomorú volt, de túl vagyunk rajta. Jövőre már biztosan szebb és jobb lesz a babával is. Karácsony előtt voltunk dokinál, szerinte kislányunk lesz. Január elején el szeretnénk menni majd 4D uh-ra. Volt már valaki? Van tapasztalata valakinek e téren?

Remélem szépen és egészségesen telt a karácsonyotok!

Lassan itt az új év!!! Új kezdet :) Januárban jön a festő...ha készen lesz a babaszoba festése, nekiállok beszerezni a szükséges dolgokat. Már nézelődtem kicsit...

Na. Ez elég hosszúra sikeredett...nem is fárasztalak Benneteket!! Szép napot mindenkinek!!

4319. porvoo
2010. dec. 29. 11:20

sziasztok!

már jobban vagyok vmivel, inkább csak rettenet náthának tűnik a dolog :)

én átvettem a csomagot a brendonban már vagy 3 hónapja, azok voltak benne amit lentebb írt vki, asszem hidvegi.

vettem egy csomó rucit a babának, hálózsákot mindent, nekem se sok 56-os van benne, nem mertem ilyen piciket venni.

4318. anikko
2010. dec. 29. 10:52
Mindenki kocsonyát főz?!
4317. anikko
2010. dec. 29. 09:31

Sziasztok Lányok!

Barbi! Nálunk 62essel indult a gyerkőc, a többi kicsi volt rá, ne vegyél kicsi rucit!

A Felicitas csomagot nem a kórházban adják oda? Tavaly jó dolgok voltak benn. Domestos, termék minták,ill 2 csomag volt, a rózsaszín meg a kék doboz. A kék dobozba alkohol mentes sör is volt.

Andi! nem semmi! otthon megszült? :O

4316. viliflora (válaszként erre: 4315. - Tota76)
2010. dec. 28. 21:11

:-)

Aranyos:-)

4315. Tota76
2010. dec. 28. 21:07

Igaz senki nem vár ikreket, de nekem nagyon tetszik :)))

Két magzat beszélget

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

Te hiszel a születés utáni életben?

Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is

azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is,hogyan nézne ki?

Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.

Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp

nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok

én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a

köldökzsinór már most túlságosan rövid.

De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit

másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet

egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben

Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és õ majd gondoskodik rólunk.

A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted õ mégis hol van?

Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetõen élünk.

Nélküle egyáltalán nem lennénk.

Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló,hogy nincs is.

No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is

érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg

azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!

4314. Tota76
2010. dec. 28. 21:04
Nem panaszkodom, mert az első is sietett kifelé :)
4313. viliflora (válaszként erre: 4312. - Tota76)
2010. dec. 28. 20:58

Gratula:-)))

Gyors lesz, elintézzük valahogy:-))

4312. Tota76
2010. dec. 28. 20:54

Most szült meg az egyik ismerősöm, de olyan gyorsan jött a baba, hogy nem volt idejük bemenni a kórházba, az apa segített a szülésnél, minden rendben volt és nagyon jól vannak.

Hát én is ilyen gyors szülést szeretnék :)

4311. viliflora (válaszként erre: 4310. - Cirmesitompika)
2010. dec. 28. 18:42

Szia!

Dehogy!

Ne aggódj egy pár hét diéta után majd megnézik megint. Fordulj Sucevhez, ő a profi.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook