2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Köszi!
Ha megmaradt volna a cukrom határérték alatt akkor egy enyhébb 200 gramm körüli diétát így is tartanom kellett volna a terhesség végéig.
Így viszont egy szigorú 180 grammosat kell tartanom folyamatos ellenőrzés mellet amit szülés után még 6 hétig kell majd tartanom, és utána jöhet az újabb terhelés.
Ezt jó lett volna elkerülni. :((
Sziasztok!
Megkaptam a leletemet, hát nem valami fényes. :((
Felment a vércukrom a határérték fölé, így most visszaállok a szigorú diétámra és mehetek dietetikushoz is ellenőrzésre.
Reméltem hogy megmarad határérték alatt, ez sajna nem jött össze. :(((
Nekem már holnapra van eredményem.
Annak idején a kisfiammal én is a cukrosat ittam, nem gáz, nekem csak az evéssel van bajom, szédültem, hog nem ettem kaját és ezért döntöttünk most a zsömlés módszernél.
Valamelyik könyvben amit a védőnőtől kaptál van egy átvételi szelvény,azzal tudod átvenni a csomagot a kijelölt boltokban.
Sok szórólap, pár termék minta van benne stb.
Én is ma voltam cukorterheléses vérvételen. Kegyetlen volt...
Aranyosak a képek porvoo, meglestem a kis Kamillát :)
Mi ez a felicitas csomag, amiről beszéltek??? Nem hallottam még ilyenről...
Ma voltam a cukorterhelésen, azért a zsömlés módszer jóval kismama barát, levették a vért, majd kaja, egy óra múlva a másik és kész voltam.
A cukrossal mindez 3 és 1/2 óra lett volna.
Azt mondták ez is pontos erdményt ad, nem is értik miért kínozzák a kismamákat a másikkal.
mindenképpen! ne hagyd magad lerázni :)
nbandus én nem tudok pesti árakkal kapcsolatban segíteni de majd biztos lesz vki aki igen :)
Sziasztok,
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, és rengeteg ajándékot kapott :) Mi pl. 3szor megkaptuk A suttogó titka című könyvet, így ha valakit érdekelne, írjon rám, és megbeszélhetjük az eladást.
Amúgy minden rendben velünk, növöget a pocakom, de csak szép lassan, ahogy eddig is tette. :)
2 hét múlva mi is megyünk 4D-re, alig várom, hogy lássam az arcocskáját... Ti hova mentek? VAn valami bevált helye Pesten valakinek? Milyen árért?
Ahol mi voltunk, ott DVD-vel és egy fotóval együtt 10000 ft volt legutóljára.
Én is úg tudtam, hogy a 3.harmadban lehet átvenni a felicitás csomagot.
Majd szülés után a kórházba is adnak egyet(bár nálunk 3 csomagot adtak), plusz még későbbiekben is lesz még egy.
4D-re 24-32 hét között ajánlják, mert még elfér a baba a képernyőn.
Mi jövő héten megyünk, akkor leszek 26.hetes, Levivel is ekkor voltunk annó.
Már szép baba formája volt, de még belefért a képernőyre.
No, én jövök az ellenpéldával, Törpe 49 centivel született, minden hatalmas volt rá, miután hazajöttünk szaladtam a babboltba kisebb bodykat, rugikat venni neki. :)) De szerintem is mindenképp érdemes megvárni míg kibújik a ded, ki tudja mekkorára növesztjük őket odabenn. :)))
Én ma nagyon megjártam, kivergődtem hajnalban gyerekestül a nagy hóban vérvételre, majd közölték velem, hogy nincs és már két hete ki van írva, mintha az ember hetente járna oda, azért a védőnőnek illett volna ezt tudni, amikor voltam nála kérdeztem, kicsit voltam csak ideges. Ráadásul úgy megerőltettem magam, hogy most alig tudok felállni és menni, annyira fáj a derekam. :(
A Felicitas csomagot nem csak az utolsó harmadban lehet átvenni vagy nem veszik ennyire komolyan? Lassan mi is, ha olyan helyen járunk, akkor átvesszük.
Sziasztok Lányok!
Hát, ígéretemmel ellentétben nem jutottam mostanában a géphez. Pörgősek voltak az utolsó hetek a melóhelyen, de végre ezt is elfelejthetem. Nem megyek egy pár évig oda :)...legalábbis remélem. Túl vagyunk a karácsonyon is...nagyon rettegtem tőle. Szomorú volt, de túl vagyunk rajta. Jövőre már biztosan szebb és jobb lesz a babával is. Karácsony előtt voltunk dokinál, szerinte kislányunk lesz. Január elején el szeretnénk menni majd 4D uh-ra. Volt már valaki? Van tapasztalata valakinek e téren?
Remélem szépen és egészségesen telt a karácsonyotok!
Lassan itt az új év!!! Új kezdet :) Januárban jön a festő...ha készen lesz a babaszoba festése, nekiállok beszerezni a szükséges dolgokat. Már nézelődtem kicsit...
Na. Ez elég hosszúra sikeredett...nem is fárasztalak Benneteket!! Szép napot mindenkinek!!
sziasztok!
már jobban vagyok vmivel, inkább csak rettenet náthának tűnik a dolog :)
én átvettem a csomagot a brendonban már vagy 3 hónapja, azok voltak benne amit lentebb írt vki, asszem hidvegi.
vettem egy csomó rucit a babának, hálózsákot mindent, nekem se sok 56-os van benne, nem mertem ilyen piciket venni.
Sziasztok Lányok!
Barbi! Nálunk 62essel indult a gyerkőc, a többi kicsi volt rá, ne vegyél kicsi rucit!
A Felicitas csomagot nem a kórházban adják oda? Tavaly jó dolgok voltak benn. Domestos, termék minták,ill 2 csomag volt, a rózsaszín meg a kék doboz. A kék dobozba alkohol mentes sör is volt.
Andi! nem semmi! otthon megszült? :O
:-)
Aranyos:-)
Igaz senki nem vár ikreket, de nekem nagyon tetszik :)))
Két magzat beszélget
Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
Te hiszel a születés utáni életben?
Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is
azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is,hogyan nézne ki?
Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt.
Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp
nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok
én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a
köldökzsinór már most túlságosan rövid.
De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit
másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet
egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben
Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és õ majd gondoskodik rólunk.
A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted õ mégis hol van?
Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetõen élünk.
Nélküle egyáltalán nem lennénk.
Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló,hogy nincs is.
No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is
érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg
azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!
Gratula:-)))
Gyors lesz, elintézzük valahogy:-))
Most szült meg az egyik ismerősöm, de olyan gyorsan jött a baba, hogy nem volt idejük bemenni a kórházba, az apa segített a szülésnél, minden rendben volt és nagyon jól vannak.
Hát én is ilyen gyors szülést szeretnék :)
Szia!
Dehogy!
Ne aggódj egy pár hét diéta után majd megnézik megint. Fordulj Sucevhez, ő a profi.