2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Holnap valószínűleg nem leszek.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!!!!!!!!!!
Keresgélten uzsi ötleteket, mert sokszor már nem tudom mit készítsek a gyerkőcnek, és találtam egy ilyet a cukrosoknak!
Ha valakinek egyáltalán nem lesz előteje az még nem jelenti azt hogy nem is lesz vagy csak kevés teje lesz, bár állítólag jó jel.
Nekem sosem volt és most sincs de pl a fiamnál már a szülés után 12 órával volt annyi amennyi neki elég volt sőt másnapra már rengeteg és folyamatosan fejhettem kb 2 hónapig. :)))
Sziasztok!
Időhiányban szenvedek, mint mindig, így csak éppen bekukkantottam!
Holnap se nagyon tudok jüönni, így most kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet!!! Tuti az lesz mindenkinek! :-)
PUSZI!!!!
Úgy látom vagyunk egy páran ch diétán. Reméljük nem rosszabbodunk.
Gratula a 4D mozisok élményéhez.
Ma beadattam a kombinált H1N1 oltást. Most eszembe se volt, de a kórházban, ahova járok járvány van, ezért újra javasolta a dokim.
Szia!
Mérni mindig étkezés után egy-másfél órával kell. A normál érték 4-5.9 között van de van egy tűrés határ ami 6.9 annál feljebb megy az nem jó. Hogy kihez kell járni kontrollra majd mindenhol más. Az a lényeg hogy figyelje valaki a diétádat hogy jó-e.
Sziasztok! Mi is tegnap voltunk 4d-n és a mi kisfiunk aludt szóval hagyta magát lemérni. És csak egyik keze volt fenn az arcánál amivel szinte integetett és olyan volt mintha trombitálna. Nagyon édes. Tettem fel pár képet!
Maja édes a kislány!
Tegnap voltunk 4D az utolsó 5percben volt hajlandó levenni a kezeit lábait az arca elöl.
Olyan kis angyali arca van.Jó volt látni.
Tettem fel képet
Szisztok!
Szép napot Nektek!
Tej negatív:-)
Megyünk sétálni.
Viliflora!
Én is azt érzem manapság, hogy nem tudok jól lakni. Biztos fejlődési ugrás van folyamatban odabenn.
És már van előtejem :)
Au.Azt már neten elolvastam.
Egyébként vannak benne okos dolgok szerintem. Érdekes.
Szia!
Én 175g diétán vagyok.Hát azért nem könnyű.
4xkell vércukorszintet mérnem egy nap.
Mi a normál érték?Csak,hogy tudjam jól csinálom-e?
Gratulálok a jó eredményhez!
Mit nem adnék ha nekem is jó lett volna!
Sziasztok!
Sucev sajnálom:-( És részvétem. Én mindig éhes vagyok...
Porvoo nem tudnál valami mást olvasni?:-))))
Meg kaptam a cukor eredményt 4,2lett és 4,8 4,9 szoval tökéletes..1hét mulva veszik le az ellenanyag ismétlést..ma ki mostam 2száritora valo bady,rugi és felsöket:-)
én ma kaptam meg a csomagot 1 cumi volt benne 1törlökendö egy fogzásra valo zselé fürdöso minta és kész:-)