2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Én elsőre sem paráztam, mindenki azt mondta, hogy nem félek a szüléstől, és mondtam, hogy nem, hisz a nők milliói is megtudtak előttem szülni, nekem miért ne menne, fő az optimizmus.
Sokkal rosszabb, ha parázol a szüléstől
Lányok!
Kaptam üzit Nikitől. Minden rendben van velük. Jók az eredményei így elég nagy esélye van arra hogy tovább húzza mint 32 hét.
Szorítunk neki.
Akkor amikor Bercit a nagyobbikat szültem még az is újdonságnak számított ha egy kórházban babás szoba van. :)))
Most meg olyan magánklinikák vannak amit az ember el sem tudna képzelni. Bár az is igaz hogy ára is meg van ott az ellátásnak.
Köszönöm a dicséreteket. Sajna nem tudok ennél jobb képet csinálni mert Alexa szinte folyamatosan elbújt a kezei közé és csak egy kicsit bújt csak ki közüle. De egy mosolyt azért láttunk tőle. :)))
Nagyon jól néz ki a klinika, de az árak sem kicsik, meg kell fizetni a kényelmet.
Nálunk van a kórházba egy VIP részleg, én oda megyek, olyan mint eg szállodai szoba az is, saját ápolóval :)
Sziasztok!
Porvoo!megnéztem a klinikát,és tényleg csúcs!Biztos elégedett leszel!Dokit választottál már onnan?
Sucev!Nagyon édes Alexa megnéztem az iwiwen:-)
Sorly!Ment a kávé:-)
Én is vaterázom,persze nem ilyen nagyban kb 150 adás-vételem volt idáig.Irígyellek mennyi energiád van még erre is!!
Szombaton lesz a eskem-beskem?
Lia!Passz,banki ügyekben én is hülye vagyok.-(
Én is el akarok adni pár dolgot a neten, de két terméket elvileg nem szabadna. Nem tudtok esetleg segíteni? Van egy alig használt femibionom (12.hétig való) és egy úgynevezett fagyasztó spray-m, amit sportolók szoktak ízületi sérüléseknél alkalmazni. Csak hát ugye nem árusíthatóak a piactéren... :S
Sorlyke: engem is érdekelne ez az árusítás. Mesélsz nekem róla bővebben? Akár priviben is, hogy ne terheljük itt az üzenőfalat...
Örülök hogy Ilyen jó helyen fogsz szülni.
És ott biztos jobb lesz mint egy sima kórházban és jobban is odafognak figyelni rád.
Nekem pl a Margitban olyan jól megcsinálták a diétás ebédemet még a fiamnál hogy majdnem 8-ig felment a vércukrom.:((
Örülök, hogy a látogatás után már jobb a hangulatod. Nagyon elkeseredtél a múltkor, ami nem jó dolog. Kívánom, hogy tényleg minden rendben legyen és úgy éld át a dolgot, ahogy szeretnéd.
Persze ezt kívánom mindannyiunknak a lehetőségekhez képest :)
Néztem a honlapjukat,tényleg szuper a hely.
Én is azért maradtam a róbertben,mert ott voltak a lombikjaim és a doki ismer ivü-belül az endós műtétem óta.
Meg persze,itt is szülhetsz:ülve,labdán,fekve,vízbe,zene....