2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Helló!
Nem vettelek észre:-)))
A kombinak nem tudtuk volna kihúzni az ágyneműtartóját és a férjem közölte, hogy majd kap a kicsi lánya új ágyat, ha nagyobb lesz. Látta a Safari zsiráf ágyat (Mini-manós), na azt akartuk megvenni, csak sucev mondta ezt a boltot (Bippa) és itt láttam meg ezt amit végül megvettünk. A férjemre bíztam és ő ezt választotta. Meg ott vettük a matracot. Végül nem a legolcsóbbat, hanem azt, amelyikben nincs ragasztóanyag és magyar.
A Mini-manó nem rossz, de babaruha nagyon drága (értsd: 3-4 ezernél kezdődik egy rugi...)...
Vettünk kádat, nylon lepedőt, sima lepedőt, eldobható pelenkát, popsitörlőtstb... és tizenvalamennyit fizettünk. Sajnos textilpelut nem találtam jót (mert v.kler mondta azért túl ócskát ne vegyek és annak látszott).
A hordozót mondtam, hogy miért nem vettük meg.
Egyébként tényleg itt is minden van, de szerintem lassan utolérik a Brendont:-(((( (árban)
Sziasztok Lányok!
Nóruska a Bippánál most akciós a kókusz(5900 és 7500 között), he már úgyis Pesten lesztek és esetleg azt választjátok. Mert egyébként 10 ezer felett van.
Meg tök szupi az a bolt csak hát ugye elkéstünk... Majd visszamegyünk valamelyik hétköznap, mert a tulaj azt mondta szombaton őrültek háza van... Nem csodálom, mert minden van és olcsón.
Én is várom porvoo képeit...
Zsezse Nektek is szép vasárnapot!
Ja meg persze a többieknek is:-)))
Sziasztok!
Nikolett! pár ezerrel több a csp, ha egyedül neveled. Én is úgy voltam vele, hogy mivel nem vagyunk házasok kérem az emeltet, és ha jönnek ellenőrizni párom úgy sincs itthon napközben szinte soha, de valamiért nem az emeltet kapom. Mindegy, jobb is így! Nincs bűntudatom :)
Kispárna fölösleges, mi most kezdünk párnázni a 1,5 évesemmel.
Viliflora! Szép kiságy! Hogy hogy nem kombit vettetek?Mennyiért vásároltatok a Minibe?
Nóruska! Nekünk kókusz matrac van, azt mondják az az egészséges, de annyira kemény, hogy a gyerek nem szívesen fekszik rajta, szóval ki kell mejd cserélnünk, de megértem, mert amikor költöztünk akkor ledőltem rá, hogy megnézzem milyen, hát borzalmas!
De! A picur gerincének biztos jót tesz.
Sziasztok Lányok!
Gondoltam beköszönök:-)
Viliflora,szuper hogy megvettétek már a kiságyat!
Nekünk matrac még nincs bele,mert még nem döntöttünk a szivacs és a kókusz között.
Én vettem 2 Anita szopismelltartót tegnap mást nem.
A Brendon horror áron kínál cuccokat,szépek de sokkal olcsóbban is hozzá lehet jutni,úgyhogy felejtős.
Porvoo vajon mikor jön a képekkel??Olyan kíváncsi vagyok már :-)
Már én is csak kettőt alszok hogy újra lássam Pityurit!!Vágom a centimet:-D
Sziasztok!
Vettünk kiságyat ( [link]
meg kókuszmatracot.
Másra nem maradt idő, ugyanis 2 előtt 5 perccel értünk oda:-((
De nagyon klasz a bolt, majd visszamegyek.
Kaptam ajándékba egy hálózsákot:-)))
A Mini-manótól annyira nem ájultam el. Ott csak pár lepedőt, pelenkát ilyesmit vettünk.
Azóutósülést nem vettük meg, mert egyoken se volt rajta a gyári csomagolása:-((((
Na hát ennyi, de egyébként jó volt. Csak elfáradtam.
Mindenkinek szép estét!
Sziasztok!!
Na hogy sikerült a bababolt viliflora??
Teganap megvarrtam a kis paplant Patriknak. De sajna a kispárnába nem maradt vatelin, szóval egyenlőre csak paplan van.
De remélem jövő hétvégén újra haza jöhetek és megvarrhatom. Majd teszek fel róla képet. Egyébként sárga és hatalmas nagy barna macik vannak rajta. És jobban néz ki, mint amit vettem a bizományi boltba. :) Ja és sokkal olcsóbban jött ki.
Már lefoglaltattuk a babakocsit, találtam a méretemben. :)
Bizományiba vettük , nagyon jó állapotban van és 19 volt. Szerintem az megérte. Többfunkciós, és mózeskosárnak is lehet használni a belsejét.
V.kler ajánlom neked is azt a boltot, ahol voltunk: Db. Cegléd u. 1
Szerintem tök jó dolgok vannak. Csak aztán fel ne vásárolj előlem mindent! :)
Kérdés!
A csp-os nyomtatványon és a anyasági nyomtatványon van egy olyan kérdés, ahol kéri a férj vagy élettárs adatait.
Nekünk megvan az apasági nyilatkozat. Azon az áll, hogy hajadon vagyok. Szóval nem házas. De nincs nyilvántartásba véve, hogy a párom az élettársam lenne. Ilyenkor oda kell írni az ő adatait?
Vagy a családi pótléknál befolyásoló tényező ez? Pl. ha egyedül nevelem, akkor magasabb összegű a csp?
Na igen, az lenne a logikus, hogy a horgászatból hoz. De ő sport horgász. Mondjuk annyira nem is szeretem a folyami halakat, de ritkán hoz.
Ő csak jól lakatja őket, kifogja, símogata, puszilgatja, fotózkodik, leápolja és mehet vissza.
azt hiszem ilyesmi
Igen, ügyes volt. Nekem először azt mondta 10 ezer volt, majd amikor újságolta a barátjának akkor hallom, hogy 15. Számon kérem, hát úgy gondoltam, hogy finoman adagolja. Mintha valami hárpia lennék, aki leszedi a fejét, ha az egyetlen hobbijára költ. Nem iszik, leszokott a cigiről, mire költsön?!
Mondjuk nem olcsó sport ez a horgászat. Múltkor mondtam Neki, hogy inkább golfozzon :)
Én is attól tartok, hogy csak nyálcsorgatás lesz a brendonban...:)
De férjed nagyon jól csinálta a horgászbottal.:D:D
Ezek a mondókák nagyon jók!
Porvoo! Várjuk a képeket!
Viliflora! Remélem odaértetek a bababoltba!
Jó hétvégét mindenkinek!
plüstigris! Én is tudok csomó mondókát,d e Milánt csak a hőc-hőc katona meg a hinta palinta érdekli. Apa meg közben a falra mászik, mert 100 szor el kell játszani :) Nekem sógornőm és bátyán ügyes kezü, majd az előbbit fogom megkérni, hogy gyerekszobát dekoráljon. Ha nekem kellene...szegény gyerekeknek rémálmaik lennének!
Viliflora! a brendon tényleg jó, de sokszor valóban hanyatt esem az áraktól, majd ha megyek a kupont kiváltani azért 1-2 apróságot veszek, hogy ne csak a kuponért menjek be, na de nem úgy mint párom: a horgász újság előfizetéshez ajándékot lehetett választani. Elmentünk érte, és mondta h azért ugye vehet magának valamit ha már ott van. mondtam ok vegyen. Vett egy 15 ezres botot. és az ajándék meg valami kis szerelékes dobos volt.
Dreamgirls! Nekünk elvileg van nevünk, de biztos csak akkor lesz, ha az apaságin is szerepel. Apára van bízva, aki nagyon következetes és határozott tud ám lenni, ezért van az, hogy hónapok óta függőben a név. :) De ezt jól át kell gondolni, nem siethetjük el :)