2011 áprilisi babák (beszélgetés)
kler:-)))vigyázz magadra!
Laura ki szemelte magának a mai napot apa nincs itthon miota meg jöttem anyáméktol egyfolytába idöközönként fáj a hasam hátam keményedek...remélem nem ma gondolja ugy hello meg jövök:-)))))hirtelen le verne a viz azt se tudnám kit hivjak:-))))és még a valovilágot meg akarom nézni..
Szia Klári!
Szegénykém:-)
Olvastam,az elején szörnyűlködés,aztán én is nevettem!!Reméljük vége a pechszériának és már csak pozitív dolgok történnek veled!Ezért küldtem egy szerencsehozó lóherét neked:-)
Sziasztok!!
Írtam egy kisregényt a klubba! Nem akartam a nagy nyilvánosság előtt tudatni, hogy milyen kis szerencsétlenke vagyok! :-)))
na voltam anyámnál Benivel közben össze futotam egy ismivel épp a szülészetre ment mert meg szült csütörtökön a sogornöje szerdára volt ki irva csütörtökön be mentek buszal fel vették az osztályra be küldték nst-re már bent volt 1orája mikor meg kérdezte a csaj érdeklödne....után mi van vele erre meg szolal a szülésznö elö készitetük mert délutánra baba lesz:-)))))azt mondja a csaji 3100g 53cm lett 3ora alatt...
na aztán jol ki kérdeztem apa be jöhet igy is szülni hogy járvány van de látogatni nem akkor csak falon keresztül mutathatom meg a baaát meg én se beszélhetek vele a növérnek adhat csomagot ö be hozza nekem..vinni kell 5db textil pelust ezt kérik meg rendespelus popsitörlö mellszivo fertötlenitö..kb ennyi:-)))
Sziasztok!
Mindenkinek jó hétvégét!!
Nálunk igen csak nagy a kórkülönbség a gyerekek között. A két fiú között 9 év most meg 8 év lesz.
Talán egy kicsit könnyebb mint ha kisebb lenne a kórkülönbség de így is elég sok odafigyelést igényelnek a fiúk. Talán abban könnyebb hogy ők már eléggé önállóak és sok mindent megcsinálnak egyedül.
De mindez gyerektől és szülőtől is nagyban függ.
Igen,ez ismerős!Az a legjobb mikor vadidegen emberek jegyzik meg!
Mi így szerettük volna,bár ez a munka nem volt bekalkulálva előre,és az h apa távol van.
sziasztok!!!Én mindig azt mondom mindenki akkor szüljön mikkor úgy érzi készen áll rá!!!Van aki 35évesen sem áll rá készen.Nem kortól függ.
Ma sincs valami hűű de jó idő.Nagyon fúj a szél!:(
Tegnap a legnagyobb esőbe mentünk a védőnőhöz és ráadásul csupa jég volt az út.
1,5 kg-ot híztam 1hét alatt,pedig többre számítottam,mert néha elkap a hév és eszem amit találok:))
Mindenkinek szép hétvégét!!Pihenjetek!!!!
ma vettem 2 új törölközőt a kórházba és voltunk a patikába is,ahol 12ezret hagytam ott.még jó,hogy van patika kártyánk és arra vettem.persze ezt is mi fizetjük havi 4ezrével már 1 jó pár éve. most jól jött. volt 1 pár dolog,ami nem volt pl.: babahintőpor, eldobható bugyi, biztonságos fültisztító. majd a dm-be megveszem. most már nyugodtabb vagyok,hogy a nagyja a táskámban pihen.
A párom ma 30 éves! remélem még 2* ennyi ideig fog élni! én +23.án töltöm be. a legszebb ajándékunk a pocaklakó!most is rugdossa a laptopot-nem szereti.
Sziasztok!!
Niki! Köszönjük, mi is jól vagyunk! :-) Örülök, hogy veletek is minden rendben!! :-)
Anikó! Igen, a kisfiad kedvezményezett eltartott, ahogy mondod...:-) Igen, sajnos az ilyen kitöltési utmutatók nem mindig értehtőek...:-(
Szerinteme egyáltalán nem attól függ, hogy ki a jó anya, hogy hány évesen szül! Kinek mikor adja meg a sors! Én 29 éevesen találtam meg életem párját, akiről azt gondoltam, hogy Ő kell, hogy legyen a gyermekei apja..és így is lett! :-)
Engem meg azzal tudnak kiakasztani, hogy milyen hamar vállaltuk a második gyereket: "Hu, elég lesz neked! Nem lesz könnyű dolgod!" Mintha én nem is sejteném, hogy biztos lesznek nehézségek, de mi így szerettük volna. Sokan voltak már ilyen helyzetben, én is meg fogom tudni oldani!
Nagyon szép hétvégét kívánok Mindenkinek!!!
Vigyázzatok magatokra!!
Puszi!
Na szóval azthiszem mindenre válaszoltam. :-)
Találtam egy cikket, szerintem érdekes!
Ma nem nagyon leszek, mert szülinapra megyünk, de este azért bekkukantok hátha írogattok így hétvégén is! :-)
Mindenkinek szép hétvégét!
Köszi! Mi is így gondoltuk, mármint, hogy elég érettek vagyunk egy gyermekhez. A korom ellenére szerintem éltem eleget, buliztam egyedül is és a férjemmel is, utaztunk, kirándultunk... Szóval nagyon várjuk Zselykét és biztos vagyok benne, hogy én sem fogom soha megbánni!
Köszi! Én is nagyon bízok ebben az állásban, annyira jó lenne! :-)
Szép jó reggelt Minden Kedves Pocakos Kismaminak!
Legyen szép hétvégéje mindenkinek és természetesen problémamentes!
Itt süt a nap csak fúj a szél,mint állat:)
sziasztok!
Nekem mindig nevetnem kell mikor mondják h jó fiatalon szültem.Volt h kibukott belőlem h tényleg?:)
És sokan még az után is h mondom h 26 voltam,azt mondják h az fiatal..Érdekes.:)
Anyum 16 évesen szült engem,na az fiatalon volt!
A múltkor az egyik munkatársa nevetve mondta h jó fiatalon nagymamává tettem anyut.Amikor elmondtam h erről csak ő tehet jót nevettünk!:D
zsezse88:szerintem nem vagy fiatal!én nagy fiamat 19évesen szültem és sose bántam meg akkor már ki nötem a bulikbol és fontosabb volt a család!
remélem a párod meg kapja az állást!!!!
Cili83:nekem 32hetesen volt uh akkor mondták kezd meszesedni de nem kell ezért még aggodjak igy nem tudom te még nagyon korán vagy a meszesedéshez..
kw-s kismamijaimnak jo reggelt!:-)))
Szia Niki!
Szuper, hogy megint itthon lehettek:-)))
És az idő istelik gyorsan, nem sokára előbújhat Patrik:-)))
Szép hétvégét.
Nagyon csinik vagytok:-)))
Szia v.kler!
Én is nagyon örülök, hogy most is haza jöhettem! Szerencsére minden rendben van velünk. Vasárnap kezdjük a 32. hetet. Ti hogy vagytok???
Ha lenne egy 18 évesnél idősebb gyereked, akit még tit tartanátok el (pl. egyetemista), akkor igaz ő rá már nem tudnátok igénybe venni a kedvezményt, de beletartozik a létszámba.
Gondolom viliflora is ezt írta...
Köszi előre is.
Úgy jártam hogy a munkahely most küldte el nekem papírokat épp azokat töltöm. Mi a különbség az eltartott és a kedvezményezett eltartott között?
örülök,hogy sokaknak ez bejött,mármint a korai szülés.
mi 8 éve lesz májusban ,hogy megismerkedtünk apával.majdnem 2 évig Ukrajnában dolgoztunk,aztán született Bence,de Ő véletlen gyermek!
Balázs és a többi terhességem tervezettek voltak!
Én nembánom,hogy viszonylag késön szültem (29évesen).
Éltünk,dolgoztam ,kerestem pénzt viszonylag sokat,utaztam.Mostmár a család az első .nemhiszem,hogy valami kimaradt volna nekem.és most igy a harmadikat várva azért még nemérzem magam annyira öregnek.