2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!!
Nbandus! Sajnálom, hogy így alakult! :-( De a lényeg, hogy jó kezekben vagytok! Biztos minden renden lesz! Nagyon szép Mimi szobája! :-)
Sorlyke! Jajj, elhiszem, hogy rossz lehetett így otthagyni Alexet! :-( Mi lehet vajon a baj? Nem lehet az, hogy éárzi a kistesó jövetelét??? Vagy nem tudom...
Plüss! Gondolunk ma sokat a Párodra! Majd jelentkezz, hogy hogy zajlott a műtét!
Sucev! Jobbulást a párodnak!! Remélem nem kapod el! Pihenjetek!
Maja! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Emma szép husis! :-)))
Hát igen... Igazság szerint ez a kényszerpihenő rám fér... Ellinkeskedtem a terhességet, vagyis azt gondoltam, hogy ez nem betegség, hanem állapot, és emiatt talán túl sokat izegtem-mozogtam, nem pihentem eleget. Na majd most :)
Nálatok biztos minden rendben lesz ;)
Köszönöm hogy megírtad én meg jövő héten megyek 32 hetes vizsgálatra meg ultrahangra! Remélem minden rendben lesz!
Kitartás jobb így hogy rád tudnak figyelni!
szia,
Részvétem :(
32. heti vizsgálaton UH-on nézte a doki, és mondja, hogy nagyon lent van a fejecskéje, meg se tudta mérni... Megvizsgált manuálisan, és így megbizonyosodott róla, hogy rövid méhszáj, kicsit kevés a magzatvíz is, és mivel még csak 32. hetet töltöttem tegnap, így veszélyes lenne, ha beindulna, vagy történne valami, így inkább befektetett.
Jó reggelt mindenkinek!
Az éjszakám megint nagyon rossz volt minden órában fent voltam:( Reggel meg már keltem korán mert meghalt az egyik rokon és szentmise volt!
nbandus:
Kitartás és minden rendben lesz! Ezt hogy is vették észre nálad?
Nagyon szép a szoba:)
Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Sucev! Jobbulást a párodnak! Pihenjetek mindketten!
Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!!! Köszönöm a bátorító szavakat, szerencsére optimistán tudok hozzáállni ehhez a dologhoz, az uram pedig még édesebb,
úgyhogy nem panaszkodom:)
Megvolt az első kórházi éjszaka... Hát érdekes volt :)
nagyon vigyázz magatokra!
szép a kis szobácska! :-*
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Elég hosszú volt az éjszakám mármint nem alvás terén. Párom estére beteg lett. Ráadásul végig hányta az éjszakát. Így végig virrasztottam mellette. :((
Most reggelre sikerült elaludnia.
Nbandus!
Kitartás!! És nem lesz semmi baj.
És ha már egy kórházban fogunk szülni tessék megvárni. :))
Nbandus, jaj, de hirtelen kerültél kórházba, nagyon sajnálom.:( De az tényleg jó, hogy jó kezekben vagy, biztonságban van te is és a pici is - és szuper, hogy tudsz nekünk is írni!!:O)
Szép vidám, napsütéses lett a babaszobátok!:)
Kler, Gicus köszönöm szépen a tippet, el fogom olvasni a szüléstörténeteiteket, engem nagyon is, hogy érdekel.:O)
És remélem, nem hagytam ki senkit bunkó módon, és mindenkinek köszi a drukkot férjemnek!
Én is szorítok,és pihenj sokat,jó kezekben vagy!!
Minden készen áll a kislányod fogadására,tényleg nincs más dolgod mint pihenni pár hetet hogy növögessen még egy picikét!
Nagyon szép szobácskája lett!!Gratulálok!
puszi
Jó hozzáállás! :-)
Nagyon szép lett a szoba! Nekem is nagyon tetszik a lámpa meg, hogy egyformák a bútorok! Nálunk majdnem minden bútor más színű, de majd ha kész lesz én is rakok fel képet és meglátod, hogy mire gondoltam. :-)
Köszönöm!
Én is kenem minden este de így van a baba mindent megér:)
nbandus: Szia! Kitartás és drukkolok, hogy a kicsilány még egy pár hétig élvezze a pocak biztonságát! És egyen rendesen, ha már a mama mindent megtesz az ügy érdekében. < )
zsezse88: < )
Gratulálok! Emma már jó súlyban van! :-)
A hasam nekem is reped, pedig kenem minden este zuhanyzás után. Ennyit megér a kis babónk!
Gratulálok a kis dagihoz:-))))
A hasad meg majd helyre jön:-)))
Szia!
Sajnálom:-(
Ne keseredj el! Nem lesz semmi baj, beszéld meg Mimivel, hogy még 2 hetet legalább várjon.
Nagyon szorítok Nektek!!
Puszi
ma telefonált a dokim asszisztense,hogy ma menjünk a holnap helyett vizsgálatra,mert holnap nem lesz.
Emma nagyon jó húsika formájában van.2242gramm:)
Minden más rendben van nálunk.
Sajnálom,hogy másnál nem.
megkérdeztem a dokimtól a a Dianatal gélt,hogy mi a véleménye erről a szülés könnyítőről és jókat mondott.
Mondta,hogy ne vegyük meg ha majd kell ő ad és majd kifizetjük.
Emma baba gyarapszik szépen Emese hasa pedig reped:((((((
Nagyon sajnálom!
Én nem tudom,hogy kell de gondolkodj pozitívan:)
Puszi neked!