Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

10070. v.kler
2011. márc. 11. 15:29

Sziasztok!!!

Most tudtam jönni! Apa is ithon van, egy kicsit beteg, vagyis szerinta nagyon...pasi, hiába! :-)

nbandus! Jujj, de izgi! :-)) Pihenj, ameddig megteheted! :-)

Sorlkye! Te i pihizz, már neked se lehet sok hátra! :-)

Bar-bee! Jobbuást Neked!!

További szép napot Nektek! :-)

Puszi

10069. Ancsa06
2011. márc. 11. 15:25

Sziasztok!

Pár napja nem voltam, de most jelenkezek. Látom, megszületett az első fórumos baba, jó egészséget a pici Patriknak és anyukájának.

Nbandus: megy a drukk, hogy olyan könnyű szülésed legyen amilyet az orvosod ígért.

Betegeknek jobbulást. Úgy néz ki, Én is összeszedtem valamit. Kapar a torkom, és bár az orrom még nem folyik, olyan náthás érzésem van. Remélem, a kamilla és a c vitamin segít, nem lesz baj.

Én vasárnap töltöm a 36. hetet, és holnap már a 2. nst vizsgálatra megyek.

Sorlyke egy másik fórumon az egyik kismaminak egy szép napon az anyukája szólt, hogy el van torzulva az arca, fel van püffedve. Másnap megszületett a babája. Lehet, te is hamarosan babázol?

Jaj lányok, tegnap este olyan kellemetlen volt, ahogy Máté mocorgott, bizony könny szökött a szemembe, azt hittem,kibújik a köldököm fölött. Ilyet még nem tapasztaltam, Kristófnál sem, igaz ő faros baba volt, nem is igen tudott így tornázni.

10068. nbandus
2011. márc. 11. 15:23
Én magamat keddre vagy péntekre tippelem. Ha magától indul kifelé, akkor kedden, ha meg kell indítani, akkor pénteken lesz a nagy nap szerintem. :)
10067. sorlyke (válaszként erre: 10065. - KAnna26)
2011. márc. 11. 15:22
Én ki egyeznék a mai napal mert tesom holnap vissza megy és ki tudja mikor jön megint:-)
10066. 48bf8c027e
2011. márc. 11. 14:58

Sziasztok!

Egy tök jót aludtam most délután. :)))

Kíváncsi leszek ki fog következőre szülni.

Nbandus vagy Sorlyke?

10065. KAnna26 (válaszként erre: 10064. - Sorlyke)
2011. márc. 11. 14:52

hehe < )

szerintem még te vagy a legesélyesebb a 3. helyezettre!

de ha még bent marad, legalább van még egy kis időd pihenni < D

10064. sorlyke (válaszként erre: 10062. - KAnna26)
2011. márc. 11. 14:48
én álitom nekem Laura anyira türelmes most hogy a végén vagyok hogy azért se fog ki bujni:-)))
10063. pamoabf.sze (válaszként erre: 10061. - Nbandus)
2011. márc. 11. 14:31
Minden rendben lesz!!! :) Úgy izgulok értetek :)
10062. KAnna26
2011. márc. 11. 14:31

Sziasztok!

Bar-bee81, zsezse88: Gyógyulgassatok!!! < ) Mire jön a babó, mindketten fittek és frissek legyetek!

pamoabf.sze: szerintem sem fog már az úr elfordulni... nekem is már mióta felvette a denevérpózt, bár néha úgy érzem, keresztbe fordul, de persze mindig kiderül, hogy nem < D

nbandus: Hajjaj! < D Hamarosan akkor már a szülésélményedről olvashatunk itt a fórumon.

sorlyke: Te leszel a következő? < D

Indul a babadömping.

További szép napot mindenkinek!

10061. nbandus
2011. márc. 11. 14:27
hétfőn lesz 36. betöltött...
10060. pamoabf.sze (válaszként erre: 10056. - Nbandus)
2011. márc. 11. 14:24
Jújj de jó :) Lehet,hogy te leszel a második babázós a fórumon? :) hanyadik héten is jársz most? :)
10059. nbandus (válaszként erre: 10057. - Dittti)
2011. márc. 11. 14:20

Nincsenek értelmes gondolataim most... Ledöbbentem :) Ezt vártam eddig, és most kicsit megijedtem, hogy ennyire közel van :)

Tényleg ő lesz a szülinapi ajándékom.

10058. gicus83 (válaszként erre: 10056. - Nbandus)
2011. márc. 11. 14:20

húúú ez nagyon izgi!!

Akkor már tényleg nincs sok hátra.

Más eddig az állapotig mit meg szenved,tényleg könnyű szülésed lesz:)))

10057. Dittti (válaszként erre: 10056. - Nbandus)
2011. márc. 11. 14:14

dejó! Áprilisra nem fog maradni más csak én aki szülni fog ilyen tempó mellett?! :))

Ez persze csak vicc, de ha én kapok majd ilyen értékeket tuti ott beindul a szülés :))

Izgulsz? :) (persze hogy izgulsz)

10056. nbandus
2011. márc. 11. 14:11

Na megvolt a vizsgálat...

Jövőhéten legkésőbb szülünk, ha addig be nem indul magától... Ugyanis a leletem szerint:

1111 : ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Úgy megvizsgált, hogy véreztem is :S Áramlás, szívhang, minden rendben, súlyt nem tud becsülni, mert a feje annyira lent van, hogy ultrahanggal csak a nyakát látja.

Azt mondta, hogy a sors egy könnyű szüléssel fog kárpótolni :)

Úr isten.... :)

10055. Dittti (válaszként erre: 10053. - Sorlyke)
2011. márc. 11. 14:08

Micsoda kiscsajos a szobácskája :) Ezek a fali dekorációk nekem is tetszenek, egy kishölgynek annyiféle csodaszép dekort kitalálnak. Kisfiúnak kicsit "gyérebb" a választék, hiszen színes virágokkal és lepkékkel nem tudom feldobni a falat. Nekünk maradtak az állatkák, micimackó és füles. Látom az nálatok is megvan :)

Kitartást!

10054. pamoabf.sze (válaszként erre: 10053. - Sorlyke)
2011. márc. 11. 14:05
Kitartás!!! Már nincs sok hátra :)
10053. sorlyke
2011. márc. 11. 13:42
hu ma hosszu nap volt reggel város bank bolt 11re mentem fiam felépésére most anyum meg tesom el vitték Alexet apa el ment melozni én be planiroztam 6kg hus,máj mellét..még pucolok krumplit hozzá azt pihenek...tettem naploba képet tesom ajándékárol:-)ma ugy meg járattam Laurát egész nap sétáltam hol ide hol oda..nényém szerint fel van püfedve a szám és el van torzulva az arcom ki jelentette nem visszem már sokáig szerdán ujra nst a 3dik..meg uh flow...
10052. zsezse88 (válaszként erre: 10051. - Pamoabf.sze)
2011. márc. 11. 13:00
Köszi! :-)
10051. pamoabf.sze (válaszként erre: 10050. - Zsezse88)
2011. márc. 11. 12:36
Már épp gondoltam rád,hogy rég írtál :) Örülök,hogy jobban vagy:)
10050. zsezse88
2011. márc. 11. 12:33

Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy végre kilábalok ebből a betegségből.

Ma voltam védőnőnél, pisi negatív, a vérnyomásom továbbra is a béka segge alatt 95/55, szívhang jó, fogytam 1 kg-ot. Megkaptam a beutalót a 36 hetes UH-ra és én is mehetek március végén az első NST-re. Sajnos a vérkép és CET eredményem még nem jött meg. Rákérdeztem a Házassági Anyakönyvi Kivonatra is, nem kell megújíttatni meg ilyesmi, mert hogy itt kötöttünk házasságot, úgyhogy egy gonddal kevesebb. Na ennyit a jó hírekről, mert rátértünk a lábamra. Megmutattam, hogy milyen szép visszeres lett, úgyhogy most időpontot kell kérnem az érsebészetre. :-(

Sucev! Cukik az ajándékok!

Barbi! Jobbulást! Gratulálok a kádállványos pelenkázóhoz! Mi majd a szobában fürdetünk. Nekünk kádállvány + kád van.

Pamoabf! Örülök, hogy Veletek is minden rendben!

Nbandus! Várjuk a fejleményeket!

Sorlyke! Tényleg jó sok ajándékot kaptatok!

További szép napot mindenkinek!

10049. andi-bebi
2011. márc. 11. 10:52

láttátok mivolt Japánban?

Szörnyü ,éppen most beszéltem az urammal szerencsére ő eddig 2-szer volt kint de nemvolt akkor ilyen !!!

Viszont egy ismerősünk most költözik ki a családdal hát nemirigylem őket!!!!

10048. andi-bebi (válaszként erre: 10046. - Bar-bee81)
2011. márc. 11. 10:37

hát nálunk nemlesz álvány a fürdöben a mosdo alol kihuzhato a szekrény arra ráteszem a kádat odahuzom a fürdökádhoz megtöltöm vizzel és kész.

nagy a fürdönk elférek ,bekapcsolom neki a hősugárzot meleglesz a pult a mosdonál nagy ugyhogy a törölközés őltözés is itt lesz lebonyolitva!

én már nemigen akarok ilyenre pénzt költeni nálunk már nemlesz több baba.

pénzünk éppen lenne rá,hogy vegyünk de felesleges aztán meg elkell adjam vagy csak rakogatom ide-oda!

10047. pamoabf.sze (válaszként erre: 10043. - Andi-bebi)
2011. márc. 11. 10:10
Ennek örülök! :)
10046. Bar-bee81 (válaszként erre: 10045. - Andi-bebi)
2011. márc. 11. 10:10

már tegnap gyanus volt,hogy beteg leszek,mert álandóan éhes voltam. most is! szerencsém van,mert mások,meg enni nem tudnak ha betegek,én meg bírok csak keveset.

most vettem vaterán 1 kádálványos pelenkázót,mert párom kitalálta,hogy vegyünk ilyet,ez tök praktikus. igaz már van pelenkázólapunk a kisszobába+kiskád-vadi új, akartunk kádállványt a biztonság kedvéért,de ezt meglátta a boltba és mondta na ilyet vegyél a vaterán! nem kellett 2* mondania. az új 20ezer, itt 12postaköltséggel. szép és KÉK!!!!! mivel picike a fürdőnk így a mosógép költözik a spájzba.

10045. andi-bebi (válaszként erre: 10044. - Bar-bee81)
2011. márc. 11. 10:02

szegény gyogyulj meg gyorsan mert lassan érkezik a baba!

mi nemvoltunk mert nemvolt dajka a fiukra ( anyukám )

én szerencsére tudok enni mostis éppen azt teszem

10044. Bar-bee81
2011. márc. 11. 09:43

itt ez a szép idő én + +betegedtem. már tegnap tüsszögtem és folyt az orrom. éjjel+a torkom fájt szopogattam tantumot,de nem használt-párom amikor ette azt mondta ,hogy elzsibbadt a nyelve tőle-én ilyet nem éreztem. ettem mézet is, fujkodtam ezt a sós orrsprayt. olyan nyifi-nyafi vagyok! tök hihetetlen lesz,ha meglesz a baba és ilyen beteges leszek,hogy akkor hogy tudom majd ellátni,de gondolom akkor majd háttérbe kerül az én bajom. azért jó,hogy +jött a tavasz majd mindig mehetek babócával sétálni!

tegnap volt a tv-be,hogy reggel már fájásai voltak a Rubint Rékának. Hát ha órákig klaffogott a kórházba,akkor nem hinném,hogy annyira vajúdott.

volt valaki torkos csütörtökön? mi idén kihagytuk,mert most nem érte volna+nekem,mert alig bírok enni. úgy hiányzik,hogy +egyek 1 nagy tál kaját,de már nem fér belém,inkább csak egész nap csipegetek.

10043. andi-bebi (válaszként erre: 10042. - Pamoabf.sze)
2011. márc. 11. 09:41
ha befordult akkor már az nemfog visszafordulni
2011. márc. 11. 09:34
Jajj lányok, ugye nincs olyan,hogy Dominikom most gondol egyet és megint farral fog feküdni?!
2011. márc. 11. 09:33

Jó reggelt kismamik!

Tegnap este voltunk az orvosnál. Csupa örömhírt hoztam :) Dominikom végre megtalálta a kiúthoz vezető utat és befordult, ennek köszönhetően az eddig mélyen tapadó lepényem már nem tapad mélyen :)

Kb. 2300 grammnak saccolta, igaz más adatot a BPD-jén kívül( ami 89 mm) nem mondott. A méhszájam még teljesen zárt.

Úgyhogy csajok én is megtapasztalhatom a szülés minden fájdalmát és gyönyörűségét :)

Kipróbálhatom majd én is a málnalevél teát :)

2 hét múlva kell mennem legközelebb 36 hetesen:)

Szép napot nektek!! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook