2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon! (tudásbázis)
azért mert azt is monta h én összetörtem akk a szívét és ezt nem akarom. félek h ha sokat találkozunk..na mind1..engem ő nem izgat úgy...bírom de tipikus barát:) nem esetem.
szerintem izgalmasabb lenne azt tudni hogy Téged miért foglalkoztat a dolog ennyire? ;)
hát vmi lesz de az inkább kóvájgás majd lesznek képek a naplómba:D
am csajok lenne egy kérdésem így délutánra:)
Örülnék ha minnél többet válaszolnátok:P
Van egy barátom annyi idős mint én egy évfolyam..végzősök. Egy nagyon rendes srác. neki nincs csaja most nekem 2éves komoly kapcsolatom van ami nem mellesleg tökéletes:)szóval a sráccal angol órákon egy csoportban vunk sokat dumálunk tegnap is ő jött el velem egyet sörözni miután kiborultam a kutyusom miatt istennyugosztalja:(...nem rég mondta el ilyen nosztalgiázás szinten h 2007 szilveszterén ő halál szerelmes volt belém:D és még 2008ban is...de hát ebből nem vettem észre semmit!
Az osztályából sok a haverja és a többi mégis ha tud inkább velem talizik.ÉS ha esetleg szóba kerül egy két csaj h mondjuk h néz ki meg aranyos e és így tovább.. a tipikus pletykálás:) akkor elmondja h sznte én tökéletes vagyok...és félvállról mondja...mindezt. Suli után azaz kb júliusban kiköltözöm Angliába,Londonba. Anyu és a húgom is ott él. Amikor mondtam neki h megyek látszott rajta h nagyon mélyen érintette és mondta h mi lesz ha én elmegyek és h addig használjunk ki minden időt....A kérdés:szerintetek paranoiéás vagyok vagy lehetséges h még érez vmit?!ŐSZINTÉN:)
én megyek belefulladok egy kád vízbe... majd hátha magamhoz térek, akkor jövök. ha nem, akkor lefeküdtem...olyan vagyok, mint akit agyoncsaptak...pf.
16-án szalagavatóóóm lesz:D végre túl leszek rajta
lányok, bocsi mindenkitől, de kicsit bekavarodtam (nem vagyok a topon...sorry) a 2. és a 9. versenyző írjon már rám, hogy mi a nickük... totál megzeveredtem...
kiváncsi vagyok ki fogja megejteni az 1000. hozzászólást:D
sziabia, én callanetics-párti vagyok ebből a célból. Finoman végzett mozdulatok, mélyizomtorna, hatékony alakformálás. Meg a RR-fél tornák, ha eddig nem edzettél, akkor Addönmagad1-2, kb 20 percesek, kezdetnek az is nehéz. :-) Később 2x20 perc is megy majd! Fent van neten, azt mondják, nekem eredeti van.
Sziasztok! Hát, a család kérésére ma gofrit sütöttem, így nem tom, hogy fogok fogyózni! :)
Valaki tudna ajánlani olyan torna DVD-t. esetleg letölthetőt,ami nem amortizálja le az ízületeket?
Sziasztok! Ahhoz mit szóltok, hogy előre főztem a hétre, de csak levesst ettem és kóstoltam, plusz elteltem az illatokkal? :-)Ma callaneticseznifogok, nagyon hideg, erős szél van s futáshoz. :-( megfázni azért nem akarok...
persze hogy lehet. Küldj képet, küldöm priviben a mélcímet.
remélem lehet még csatlakozni a Bikini Teamhez:D
na.. jól van!!! és most ettem is, aztán zuhanyzok és én is visszahúzok tanulni... bár dög fáradt lettem :)
Sziasztok
benézek egy kicsit .. én most zavartam le Cindy Crawfordot...ha holnapra nem is ,de keddre biztos az izomláz... ))
szióóóó:) én most megyek tornázni, utána meg vissza a tanuláshoz.:)
sziasztok.... gondoltam benézek!!! előbb fejeztem be a tornát.... majdnem meghaltam, remeg most mindenem, nagyon durva :)))))
áhááá értem:D én is küldenék de csak fehérnemű van nálam nincs fürdőruci nálam:D
verseny, mostani kép és majd júliusi kép, ki mennyit változott:)
Mire is jó ez a BIKINI TEAM?:):D
Oké.Találtam pár évvel ezelőtti bikinis képeket magamról.Hát akkor még nem kellett szégyenkeznem az alakom miatt!
Most lelépek kicsit, mert megyünk át mamámhoz. Megkeresem azt a fürdőruhát, meg azt a sötétzöld alkalmit, amibe beleszeretnék fogyni nyárra...
Én is.Az a baj hogy most egy ilyen képet sem találok.Csak emlékszem hogy hogyan állt.Mondjuk én alapból sem szoktam fotózkodni mert utálom.Inkább én fotózom a családomat és az állatainkat.
Idén nyáron már mindannyian bátran felvehetünk ennél merészebb bikinit is:) Nekem ez is a célom:)
van valahol egy 3-4 évvel ez elötti fürdőruhás képem, na olyan szeretnék újra lenni:)
Oké.Tavaly én sem szívesen vettem fel fürdőruhát,csak a nyaralás alatt.Ez a bikini 2007-ben még jól állt rajtam,akkor vettem.
Ezért írtam tegnap, hogy csak ilyet merek felvenni. Azért, csinálok ma egy bikiniset is, asszem mamánál van egy fürdőrucim valahol a szekrény mélyén, csak hogy egyformák legyünk:)
Tök jó,mert takar.És olyan kis romantikus.
Valamikor divat volt, mamám hozta Ausztráliából, ott ez a menő:)
További ajánlott fórumok: