2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Én is próbálkoztam székkel, de az már túl magas, a pocakom nagyon összenyomódik.
Annyi hely, sajna nincs, hogy feltegyem a lábam másik székre, de a kartondobozos megoldás még akár jó is lehet :)
Megettem a barackom :)
Megyek, magyaráznom kell a kollegáknak. Majd még megpróbálok jönni, ha más nem holnap.
Én is felrakom a lábam, egy másik székre. Így a térdem is meg tudom támasztani. Meg van párnám, amit vagy a derekam mögé teszek, vagy a lábam alá, attól függően hogy kényelmes:-) Kicsit így is bedagad a lábam, de nem vészes:-)
Én szereztem egy karton dobozt az íróasztal alá, így nem lógatom a lábam, hanem kicsit felteszem, és nem dagad be annyira.
Szerintem sem most gondolta. Én nem bírnám ki, hogy csak annyit igyak. :)
Só és fűszerszegény étkezést nekem is mondta a védőnő, mondjuk ebben a melegben nem is kívánom az ilyen ételeket, úgyhogy ezt most nem nehéz betartani :)
De hála a 8 órás ülésnek, nap végére szépen bevizesedik a lábam :(
Limonádét bármikor :) bármilyen mennyiségben.
Muszáj inni, ezt a nagy meleget nem lehet másképp elviselni.
Igyekszem enni, már csak Hunor miatt is.
Legyezőm nincs, de kipróbálom, hátha jobb lesz. :)
Nálam szerncsére nem volt ennyire maradandó élmény a terheléses cukor. És szerencsém van, gond sincs vele.
A védőnőm azt mondta, hogy figyeljek a só és fűszermentes diétára, és naponta csak 1-1,5 l-t igyak, levessel együtt, hogy ne vizesedjen nagyon a lábam. De szerintem nem ebben a melegben gondolta, mikor izzadással többet vesztek:-)
Jujj... a limonádét a terheléses cukor óta nem bírom meginni...
Ezt én is megfigyeltem, de attól függetlenül iszom, mint egy kacsa :))
Azért tessék enni! Nálam a hideg gyümölcsleves jön be leginkább. Van egy legyezőm, azzal szoktam segíteni kicsit.
Megfigyeltem magamon, ha iszok, akkor utána mégjobban izzadok. Anyummal nevettük, hogy kipárásodunk. Már elfogyott 1 l limonádé, lassan keverem be a második adagot:-)
De jó neked, most nekem is jól esne egy fagyi.
Itt is van légkondi, de nagyon melegem van. Enni még egy szendvicset ettem, komolyabbat szerintem most nem fogok tudni, majd csak este valamikor otthon :(
Van egy barackom a hűtőben, szerintem azt megeszem "ebédre".
Nálunk van és mégis meleg volt, annyira hogy nem bírtam megenni az adagot, elhoztam...
Fagyiztam, most iszom a vizet... nagyon melegem van, pedig a légkondi működik itt benn.
Hmmm... nyami, az fincsi :)
Voltunk ebédelni, de a kajáldában nincs klíma. nagyon meleg volt, visszamenekültünk az irodába. De ettem fini hideg meggylevest, meg hawai csirkét salátával:-) Délutánra meg van barackom:-)
Nem bánkódok miatta, már csak nevetek rajta. Majd kapok máshonnan segítséget. Nagynénéim meg anyukám is ki vannak akadva, és múltkor mondták, hogy ha legközelebb náluk járok, akkor menjek úgy, hogy még legyen nyitva bababolt, és majd bevásárolunk. De vidéken ezek hamar zárnak, és hétvégén mire leérünk már nem megyünk. De jobb ez így, anyukám rosszabbul áll mint mi, ne ő költsön.
Nagy kár :( sajnálom hogy ilyen emberek is vannak.
Ez nagyon szomorú:(((
Peidg minden kis segítség számít. Akár családon belül is.
Képzeljétek, nem semmi rokonaim vannak:-( Mondjuk nem vártam mást arról az oldalról, csak elmesélem. Van egy unokatesóm, akinek lett egy kislánya, első baba a családban. Már nagylány, mindjárt iskolás. Megvettek neki mindent, ami kellett, első baba. Unokatesóm huga is babát várt, rá 3 évre, és mivel keveset keres ne költsön plussz pénzt, ők nem akarnak másik gyereket, mindent nekiadtak. Az nálunk mindig így ment, öcsém is 3-4 generációs ruhát hordott, ezeket a gyerekek kinövik, nem elkoptatják. Nagynéném megemlíti újanyuka unokatesómnak, hogy a lányos ruhákat majd odaadhatja nekem, most én várok kislányt, 3 évre az ő kislányától. Neki van egy kisfia most, fél éves, ezért persze csak a ruha jön szóba. Erre unokatesómnak elkerekedet a szeme, és elterelte a szót. Nem fogunk tőle semmit kapni, szerintem inkább eladja őket használtan, mint nekem adja. Pedig ő is úgy kapta mindet, mi is vettünk egy csomó dolgot nekik. Szegény nagynéném érezte rosszul magát, mikor mesélte:-( Nem semmi milyen emberek vannak... De nem bosszankodok rajta, nem is vártam mást tőle, csak elmeséltem:-)
Az enyém is meg van, de annyira nem fáj.
Nekem nem fáj a csontom, de meg van dagadva az egész. Vagyis olyan husis, az is meghízott?
Én elkísérem ma anyumat fogorvoshoz (szegénynek letört a foga), aztán megyünk a Vodafone-hoz, mert lejárt a 2 éves előfizetéses szerződés, és kötünk újat (lesz új telcsim is), aztán varrónőhöz megyek 4 körül, mert vettem egy kis nyári ruhát, de térd alá ér, és le akarom vágatni térd fölé, mert annyira nem kövér a lábam, odáig még érhet, és úgyis nyár van.
SZIASZTOK!
Nem mondtuk senkinek. A többieknek ígyis meglepetés marad szeptemberig.
További ajánlott fórumok: