2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Van itt valaki?
Tökfőzeléket csinálok éppen.
Sziasztok!
Rebi,mammmi! Jó nagyok már a babák!:) Örülök,hogy minden rendben volt az uh-n!!!!!!
Már én is várom a pénteket,kiváncsi vagyok mennyi már a pici lányom:)
Nekem vezetnem kell egy táblázatban a 32. héttől azt az időpontot, amikorra reggeltől 10-et mozog.
Védőnőtől kaptam múlt héten.
Állítólag ebből nézik meg, hogy jól érzi-e még magát benn a baba.
Lehet, hogy ezt csak itt kérik, mert az itteni kórház neve van a papíron.
Sziasztok!
Jó nagyok már ezek a babák úgy látom.
Ma megrendeltem végre a pelenkázót meg a babakocsit.:) 2-3 hét múlva lesz meg.
Hétvégén lagziba megyünk, nem tudom mit húzzak a lábamra, mert melegben mostmár nekem is dagad rendesen.:(
Beszéltem ma a dokimmal telefonon, mert fájdogál még mindig jobb oldalt az alhasam. Szerinte csak a baba, vagy meghúzódott a hasizmom. Hát remélem is.
Jövő héttől már számolnom kell a magzatmozgást. Csinál valaki ilyet? Amilyen dilis vagyok el fogom felejteni.:)
Reméljük hogy nem pont annyi lesz.
Sógornőm sem egy magas nő, igaz neki a doki nem engedte megszülni, mert hogy nagy a baba. 3600 g 52 cm. Lehet hogy neki nagy lett volna. Ezt már sosem fogjuk megtudni. De minden rajtad és a dokidon is múlik.
Igen!
A jobb oldalamra húzódott, egy nagy púp volt a hasam. A bal oldal meg teljesen sima volt. Először megijedtem h mi van? Talán megindult a szülés? Szerencsére nem! Azán hajnali 3-ig rndszeresen összehúzta magát. Azért kellemetlen érzés volt. Néha fájt is.
Nagyon szépen növekedik!
Érezted amikor megfordult?
Sziasztok Kismamik!
Ma mi is voltunk uh-n. Bdp:82mm.Becsült súly:1896g.-)
Éjszaka megfordult!
Uh-n mondták h még forgolódik. Most lent van a feneke. Eddig fordítva volt. Hívott a védőnő is h még egyszer ki jön mindenképp, átbeszélni a kelengyelistát.Annyit beszélt már róla! Én meg mondtam h most ne jöjjön mert alig vagyunk itthon, apósom kórházban van és nagyon sokat vagyunk nála.
én 30-at adok a dokinak,szülésznőm még nem tuti hogy lesz de ha igen akkor 10-et.
És te?
Szia!
Gratulálok, szépen nő a kismanó.
Telepátia:)
Köszi,én is nagyon örülök és most nyoma sincs a tegnapi has görcsöknek .Furi.
Szia!
Ebben a pillanatban gondoltam Rád!!! :)
Örvendek hogy minden rendben, szép nagy baba már :)
Mennem kell :(
További szép napot mindenkinek!