2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Hogy vagy? Mesélj!
Szia Juli!
Mi újság van veletek?
Sziasztok!
Ági, nagyon szorítunk Nektek!
A pocim szerencsére nekem ritkán keményedik. Nóri ma lent dolgozik, a kis kezecskéjével babrál valamit, vagy nem tudom, de lent bököd:-)
Lorenda, próbálj meg félig ülve aludni. Sok párna a hát meg a fej mögé, és úgy dölj el. Akkor nem nyomja annyira a mellkasod, és talán neki is kényelmesebb. A nagyon gyomorsavas kismamáknak szokták ezt javasolni. Én is oldalt alszok, szopis párna a két térd közé, és jó hosszan lenyúlik, így arra tudom fektetni a lábszáram, így az is tud pihenni kicsit. Esetleg a félig ülésben tegyél párnát a térded alá, hogy kicsit fel legyen húzva, úgy lazább a láb alsó része.
De szerencsére van segítség, nem mindenki mondhatja ezt el.
Meglátod, hogy mi itt csajok sokan szorítunk Nektek és nemsokára összejön a munka a férjednek :)
Szia Ági!
Nem könnyű senkinek sem.Férjem is volt munkanélkülin tavaly. Az bosszantotta nagyon hogy ő nem nemakar dolgozni, hanem nincs hol!-(
Főleg hosszú távon.
De akkor is szomorú, hogy idáig jutott a világ. Ha anyósomék nem lennének lehet hogy már az utcára kerültünk volna.
Szia Ági!
Egy férfinek nagyon nehéz ezt elviselni, tudom :(
Köszi!
Tudom, hogy nehéz, főleg apának. Ő a családfentartó, és szeretne nekünk mindent megadni, de nem tud:( Én próbálom tartani benne a lelket, de időnként azt érzem, hogy neki ez kevés. Neki már hiányzik a munka.
Nekem is nagyon keményedik.
Ülök az irodában, aztán amikor elindulok szinte azonnal bekeményít :(
Pénteken megyünk kiságyat venni az Ikeába :)
Jó lenne 7végén összeszerelni.
Sziasztok,megjöttem.Elég is volt mára!Anyuéknál az udvarban annyi növény van,hogy 1 óra kell mire mindennel végzek,persze nem sietek,mert a hajolgatástól szokott keményedni a pocim.
Iglo,nem semmi vagy!én már nem bírnám..pont szombaton hívtak minket kirándulni,de már oda sem mentem.most már sehová!mentem eleget.mostantól kezdem érezni a lassúságomat.
én azt olvastam,hogy ha vizesedsz,akkor nem kell csökkenteni a folyadékbevitelt,ez egy tévhit...csak azt bírom,hogy mindenki mást mond...:-S Úgy látszik mindent ki kell próbálni,aztán ami bejön...
Érdekelnek vkit homeopátiás szerek, mit érdemes utolsó hetekben szedni, illetve a vajúdás alatt?
Most küldte emailben a szülésznő.
Lorenda, tényleg szép kis pocid van már!:)
Én is nehezen tudom elképzelni, hogy lehet még nekem is ettől is nagyobb.
Végére értem az olvasásnak és eszembe jutott néhány dolog.
Az alvásból 4-5 óránál nekem is ritkán sikerül többet. Inkább napközben tudnék ledőlni 1-2 órára, de ez nem minden nap jön össze. Sajnos csak a baloldalon tudok már régen.
Sajnos rajtam is egyre több pici 1 mmes szemölcs jön ki. Pedig eddig szép volt a bőröm:( Ráadásul viszketnek is. Láttam, hogy másnak is van.:(
Ez a vizesedés nekem fura, hogy azt mondják máshol, hogy korlátozzák a folyadékbevitelt. Főleg ilyen melegben. Nálunk mindenki azt mondja, hogy minnél több folyadék. Lehetőleg víz és lehetőleg ne mind ásványvíz, mert abban is sok az ásványi só.