2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Valószínű, hogy az izmok is rendeződnek, estére gondolom el is fáradsz rendesen. De holnap a doki megfog nyugtatni:-)
Szia müz!
Én is igyekszem Vele mindent megbeszélni :) Beszéltem vele 2 hete is,hogy aranyos kislány legyen és forduljon be,és szot fogadott :D Most meg a köldökzsinort hagyja békén :)
Neked nem mondták,hogy lehet hamarabb jön mint 9-e?
Minden rendben van az a lényeg:-)))
Tegnap este fájt a derekam, meg olyan volt, mintha erősebb mensis görcseim lennének. Aztán lefeküdtem, és egy idő után elmúlt.
Ezek lennének a jóslófájások?
Mindenestre holnap azért mondom a dokinak.
Szia!
Ááá nem fáj csak szurkálodik.Lehet a kicsi fejét nyomja le akkor :D
Esténként néha furán fáj mindenem, olyankor én is megijedek kicsit, hogy á-ááá, ez még nem lehet az, még bent marad a kicsi lány. De csak pozitívan kell gondolni rá, magadban sokszor, hogy bent marad még, és úgy is lesz. Esténként megbeszélem Nórival amikor új hírek vannak, hogy még mennyi idő mire kész lesz a szobája, nekem mennyi dolgom van, meg pihenni kell, szóval minimum meddig kell még bent maradjon:-)
Szia!
Aranyos vagy köszi.:-) Szerintem, csak a pocak súlya miatt érzed a szúrkálásokat. Fájások még nincsenek ugye?
Ki van írva az ára a rendelőjében! Én is meglepődttem, amikor tavaly szeptemberben mentem rászűrésre. De jó doki, és mostmár lassan (több) mint 10 éve járok hozzá. Nehezen váltok nődokit, ha problémám lenne vele nem is gondolkodttam volna, hogy keressek másikat. Az első szülésünknél is nagyon lelkiismeretes volt, és látszott rajta, hogy mindenből a legjobbat akarja kihozni, és figyelt mindkettőnkre.
Arra leszek majd kíváncsi,hogy lesznek e joslófájásaim.
Sziasztok Lányok!
Ági! Nagyon szoritok,hogy sikerüljön minnél hamarabb melo a férjednek!!!
Juli! Jó hallani Rólatok!:D
Én valamelyik nap hallottam az egyik csajtol aki szintén oda jár dokihoz ahova én,hogy nála nincs fix ár.Nagyon megörültem,de viszont akkor sem tudom mennyit adjunk.Szerintem 40 még belefér valahogy.De majd kiderül.
Nekem tegnap ota vannak kisebb szurkálások ott lent,remélem nem a szülés elötti csend :( Még szeretném hogyha várna 4-5 hetet a pici lányom.
Főorvos, vagy mi, hogy ennyit elkér?
Nálunk a "nagykutyák" kérnek ennyit. Vagy még többet...
Szülésznő nálunk sem lesz fogadva. Elég lesz a dokinak fizetni.
Ezt örömmel hallom (bocs olvasom) :)))
hát a 90ezer az nagyon sok!!!és mi van akkor,ha nem adtok annyit?és ezt a doki mondta,hogy nála ennyi?
Nagyon szuper!!!
Látod szépen rendeződik minden :)
Most nagyon boldog vagyok:-) Hétvégén kicsit kétségbe estem, hogy hogyan lesz a lakás, meg mit hova teszünk, meg anyósomék is kiakasztottak... És most minden megoldódni látszik:-) Az ágyat levittük anyósomékhoz, a kanapét meg sikerült eladni egy kolleganőmnek, aki már csütörtökön el tudja vinni. Annyit ad érte, amennyiért veszek egy jó fotelt a szopiztatáshoz, és legalább nem lesz útban. Pénteken párom is otthon marad, nem anyósom jön, nekiállnak a konyhának, hétfőn kész lesz, és addigra lehet ki is tudunk festeni. Jövő héten visszapakolunk, és utána héten mehetnek be a babacuccok. 2-3 hét és minden rendben meglesz, és szép lesz, nem minden összedobott, kényszermegoldás
Sajnos nálun már fix árak vannak, de 2 évvel ezelőtt még nem. Mi is 40 adttunk a dokinak, a szülésznőnek 20, de állítólag keveselte. Csak onnan gondolom, hogy másnál a 40e is keveselte, akkor nálunk a 20 e. Sajnos kivagyunk szolgáltatva egy picit az orvosoknak, és igyekszünk olyat választani akiben meg is bízunk. Én legalább is azt gondolom. Most ez a 90e elég húsba vágó, de lassan félreraktuk az összeget, de szülésznő az nem lesz fogadva.
Szia! Nekem is van, az Ernőkével is volt csak akkor erősebb. Már most is kez megjelenni..kb a gyomorig tart. de ez elfog múlni, igaz lassan. Nekem szülés után kb fél évig tartott amíg elmúlt.
:) én nem aggódtam, kicsit furcsa volt, de nem tudtam hova tenni, láttam hogy nem repedés... de ennyi
Akkor most már tényleg nyugodt vagyok!
Nekem is feljön szinte a mellemig.
Nekem is pont ilyen !AKkor nem aggódom hogy kilógok a sorból!Tényleg olyan vicces , mintha elvágták volna!
Én is így tudtam hogy a köldökig tart!Na nekem nem!teljesen szabályosan felér a mellem alsó vonaláig !Igaz nagyon halvány és csak két hete látszódik csak érdekesnek találom hogy miért tart tovább!
:) nem tudtam hogy így hívják, nekem talán hetek óta látszik.. nem tudom már pontosan mikortól.
Igen nekem a 16 hét környékén jelent meg először a köldökömig, majd a 25 héttől a köldökömtől a bordámig, így most olyan a pocim mint akinek be lenne jelölve hol van a fele!:-)
Na ez az, ezt nemtudta elmondani nekem ép ésszel senki sem, mert a dokim csak annyit mondott, hogy reggel 6 és este 20 között 20-at kell mozognia a babának, a védőnő meg azt mondta hogy 10-et. Már itt eltérés van, de hogy mi jelenti az egy mozgást azt én sem tudom!:-(
A linea negra egész lentről jön és a köldökig tart, mindenkinek változó, hogy milyen sötét. Nekem alig látszik, de ha nagyon megnézem, talán van valami, de az sem a köldökömig, hanem még lejjebb. Viszont nekem szőrösödött a hasam:-( Azt meg nem szabad bántani állítólag, szóval nekem lehet az is "takarja". De ezen nem aggódok, mindenki más.
Már megvan az időpontom a 36. hetes UH-ra, vérvételre és az NST-re is! Nem gondoltam volna hogy ez az idő ilyen gyorsan elrohan, pedig nagyon élvezem a kismamaiságot!:-)
Nekem még nem kell számolnom, múltkor nem mondták. de jövő héten megyek dokihoz meg védőnőhöz. Úgy hallottam, hogy kétféle számolás terjedt el. az egyik szerint 10 mozgást kell számolni, az mennyi idő, a másik szerint meg 1 óra alatti mozgások száma. De bennem kérdés, hogy számít egy mozgásnak? Mert amikor mocorog, akkor egyszer itt nyom ki valamit, utána ott, de majdnem egyszerre, vagy legalábbis viszonylag gyorsan.
További ajánlott fórumok: