2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
:-) hát bizony-bizony.
Csak pocak keményedés van, néha-néha nyillalás.
Na most még annyi, hogy elfáradtam, de ez meg a takarítás miatt van.
De most már viszont tényleg az van, hogy elvileg nálam már bármi lehet, akár ma is....
A savra? Egyszer igen, egyszer nem.
De általában jó, csak akkor már nem segít, ha közvetlen lefekvés előtt (már az ágyban) eszem még ezerrel a gyümiket. De olyan jól esik!
És finom cukorka íze van! A tiédnek is zöld a dobozkája? Olyan alakú, mint egy szőlőzsír.
Holnap elkezdem a 40. hetemet...holnap megyek az orvosomhoz nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a méhszájra.
Most is nemsokára megyek el itthonról, sétálunk még egyet a férjemmel a jó időben, olyan vagyok, mint aki érzi a végét, azért is akarok mindent megcsinálni.
Előttem is csak a 4D-s kép van.
El kéne mennem még egyszer, mert félek, hogy már egyáltalán nem úgy néz ki, mint 7 hete, én meg azt várom.
Ma betöltöttem a 38. hetet és átköltöztünk anyámhoz. Innen csak 25 perc a kórház, otthonról meg több, mint egy óra.
Nekem sincsenek előjeleim. Pár napja még azt is elfelejtem, hogy terhes vagyok. Nem tudom mi lesz így.
Azért nem akarok 3-4 hetet anyámnál lakni, meg a párom se :P
Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastam.
Lana szegény, hátha már tényleg a héten lesz valami.
Korisa nagyon szép méretek, gratulálok.
Én éjszaka jól aludtam, most megint könnyebb 2-3 napja.
Most viszont nagyon elfáradtam, mert reggel óta takarítottam, kicsit keményedik is a pocim, de nem tudok nyugodtan ülni.
szia Anett, rég voltál, ma mész UH-ra? de jó...
Ágiról azt hittem ma már jönnek haza, most olvasom még 3 nap sajnos.....
Hát, majd mondom neki, ha bent marad a baba a 39. hétig. Mert azon a héten szeretnék szülni.
De addig jobb vigyázni, én még csak most kezdem a 36. hetemet.
Most főzöm az első málnalevél teámat! :-))
Kb. 20 dekát híznak hetente ugye?
Akkor az enyém 3300 g lesz!