2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Kis drágám pukizgat,jol teszi :D
Nah nekünk is vissza kéne szoktatni Vikit a kiságyba,de nem olyan egyszerü az tuti :)
Mi jól vagyunk,Viki baba végig alukálja az éjszakát és nagyon keveset sir.
Szia Nitám!Most a hintájában fekszik és nyomkodja a csúnya pukikat!AMúgy jól vagyunk , most szoktatjuk vissza Benit a kiságyába mert már nagyon az ágyunkba szokott!
JA és nekünk is van egy halvány tűzfolt a kis homlokán de tutira mondták elmúlik!Ne parázz és ilyen hülyeséget ne is beszélj hogy magadat hibáztatod , mert kikapsz!Ettől függetlenül ti hogy vagytok?????
Szioka Anett!!
Hogy vagytok? Hogy van a szöke hercegem?:)
Jol láttam,hogy barna szeme van?
Hol olvastad? :)
Kezdek megnyugodni!
Köszi Ági!!
Kismanó!
Olvastam a naplodat! Sajna nekem sincs elég tejem,mindig csak 20ml,amit egyáltalán nem értek.Ahogy kifogy utánna is 20 ml termelödik vissza.Mi is táppszert hamizunk.De kapunk anyatejet is.
Ti melyik táppszert kaptátok?
Szegényke:(((
Miért apad el a tejed?
Utána olvastam a tűzfoltnak.
A tűzfoltnak semmi köze nincs a szülészeti ténykedéshez! Ez egy fejlődési maradvány, az un. velőcső záródási vonala mentén.
Azt is írja, hogy idővel el fog halványulni. Szóval NO PARA!!!
Akkor még van remény :)
Állitolag egyre több babán van ilyen tüzfolt,de hogy miért arra senki sem tudja a választ.
És sok olyan kismama van aki császáros volt és annak van a babáján tüzfolt.Lehet,hogy van össze függés?
Nagyon élénk vörös folt.Bárhol elöfordulhat!
Állitolag érburjánzás.
Hát ha jól esett neki. Ha többet eszik, mint kellene, visszabukja. Anna amúgy most 1 hónapos, 100-120-akat eszik, egyszer evett 150-et. Ja, és 5X eszik egy nap.
És ott tartunk, hogy egyáltalán nincs tejem, úgyhogy tápos csirke lesz a Lány. :-(
Hogyha halványodna annak nagyon örülnék,de azt látom,hogy még mindig nagy és sötét :(
Állitolag lézeres kezeléssel el lehet majd tüntetni,hát remélem.
Szia Olgi!
Tutira mondták volna akkor a korházban!! Minden rendben lesz a szemecskéjével!!
Annyira rossz ilyenkor magát okojja az ember!:(
nagyon figyeltem mindenre terhességem alatt:((
Én is ettöl félek,hogy nem mulik el :((