2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Máté már 1 naposan mosolygott.
Szerintem azért, mert a terhességem alatt sokat nevetett apa. Mindíg mondta amikor nagyon nevettem, hogy szinte ugrál a pocakom:)
Szia Ági!
Most jöttem vissza.
Szia!
Tekla 4 hetesen is nagyon figyel és mosolyog :)
Sok sikert hozzá!
Nem tudom, hogy ti hogy álltok a fejéssel, de én mindennap rakok el 125ml tejcsit.
Van bőven, nem azzal van a baj hanem hogy bealszik evés közben. Most próbáltuk kiokoskodni a védőnővel hogy mit csináljunk.
Mert óránként felsír napközben, de csak 6-8 percet eszik. 7végén mérni fogom evés előtt és után. Első héten nagyon szépen, látványosan fejlődött. Most volt 2 nehéz napunk, amikor nyügősek voltunk és alig aludt, evett.
Szia Lorenda!
Mennyi tejed van?
Szia Ági!
Nagyon szuper :)))
Mi sajnos nem fejlődünk annyira, most vagyunk 3580 g-osak és 3170-el jöttünk ki 3 hete a kórházból, tehát 41 dekát gyarapodtunk csak. Nem olyan vészes, de jó lenne ha sikerülne végre többet nőni.
Sziasztok!
Most volt a védőnő.
Azt mondta Vigantolt írassak másikat.
Jó sok mindent meg tudtunk beszélni :)
Kicsit nyugodtabb vagyok.
Bettus mennyire egyformák a gondjaink!
Johanna is sokat hány, és ő sem büfizik. Remélem kinövik.
Bettus!
Az anyatejtől nem lesz kövér a kislányod. Vera is 1 éves koráig anyatejet szopizott, de sosem volt kövér. Sőt inkább vékonyka. Csinos kislányka Lucából is:)
Sziasztok!
Ma volt a védőnő. Reggel rendet raktam. Máté baba addig a kiságyban volt. Ki is vasaltam.
Köszi lányok de szerintem nálunk is egyszeri alkalom volt,tegnap voltunk csipőszürésen meg itt ott vele és nem nagyon aludt napközben,szerintem csak ezért volt.
Na majd holnap elmesélem meddig tartott..:)
Bettus dehogy követelmény,máskor ő is kel 1-szer 2-szer.
Luca most alszik. Már 2 órája. :-)
Én meg mosogattam, zuhanyoztam, meg Hoxázok. Vasalni nincs kedvem nekiállni. EGy mosást kell még beraknom.
A férjem 1 óra múlva itthon van (ma rövid nap van), majd megkérem, hogy porszívózzon. Anyukám meg jön át este, majd megkérem, hogy vasaljon.
Nem kell mindent magunkra vállalnunk. ÉN mindig izgő-mozgó voltam, örökké pörögtem, mindent csináltam, de azt mondta a gyerekorvos, hogy 6 hétig fel sem kéne kelni az anyukának az ágyból. Pihenni kell!!!
Amúgy Luca mellett inkább csak akkor tudok házimunkázni, ha alszik. :-)