2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Fájt a vizsgálat?
Amúgy nekem is későbbi időpontot akartak adni, de addig-addig dumáltam a nőnek, amíg nem nézett korábbit, és érdekes talált is. :-o
Voltam dokinál, minden ok :)))
Nincs korábbi időpont :( hiába 6 hetes Tekla.
A sírás kerülgetett.
Fél órája akkorát bukott a lányom, legalább fél liternek tűnt.
Na persze tudom, hogy nem.
Mindenemet beterítette, most zuhanyoztam. Rengeteg volt. Tök sápadt szegény, de most megint kéri a cicit, de félek, hogy ha most adok neki, akkor megfájdul nagyon a hasa.
Zoli is kivett 1 nap szabit holnapra, mert megyünk a koponya és hasi UH-ra, aztán megyek a munkahelyemre, "megmutatom" a Lucát. :-)
Tündéri a kisfiad!
Annyira okosan néz a nagy szemeivel!
Örülök, hogy túl vagytok a nehezén.
Szia! Már hiányoltalak, féltem, hogy valami baj történt. Örülök, hogy megoldódott a probléma!
Nekem azt mondták 6 hét után mindent szabad. Én csinálok is.
Sziasztok!
Szia Szandi!Képzeld valószínű ugyanúgy gondolkodnak a mi kis csöppségeink , ma iszonyat nyügi ugyanazt csinálja mint Nóri baba!2 napig viszont áldott jó gyerek volt!Semmi hasfájás!Mindent ment magától!
Szerintem is az idő lesz!!
Nálatok nem 6 hetesen van? Vagy ez a kontroll?
Lenna nagyon szép a babád!!! :)))
Képzeljétek! December 13-ra kaptunk időpontot csípőszűrésre :(
Szia!
Nagyon hiányoltalak! Nagyon sajnálom a történteket, de kívánok Nektek egy teljes, boldog és egészséges életet!!!
Apa ezen a héten itthon lesz:)))
Most kapta meg a szabikat.
Nem lehetett egyszerű, de örülök, hogy jól vagytok. :-)
Ma apát küldtem el Mátéval Veráért. Én addig terigetem a 2. adag ruhát + most fejeztem be a nappalit. Ja, és még el kell pakolnom a kivasalt ruhákat.
Gondolom sok erő kellett ezt végigcsinálni,gratulálok Olivérhez,nagyon szép baba,sok egézséget és tejcsit Nektek!
Sziasztok! Ne haragudjatok de nagyon sok minden történt velünk az elmúlt 5 hétben, de most már mi is itthon vagyunk :) Röviden: születés után Olivér a Kkméti-i PIC ( koraszülött intenzív) vendége volt 2 hétig, majd innen hydrocefalus ( vízfejűség) gyanúja miatt átküldtek bennünket Debrecenbe, ahol ezt kezelik illetve műtik. 2 hete át is estünk a műtéten ami nagyon nehéz volt mindannyiunknak, de most már itthon vagyunk. Sajnos gazdagabbak lettünk egy állandó kis ketyerével a fejecskéjében és a pocakjában, de ezzel minden ok és teljes életet élhet. Sajnos visszaolvasni nincs időm, hogy kivel mi történt sz elmúlt 4-5 hétben, de remélem mindenki jól van és a babácskák is. Ja a történtek ellenére ügyesen szopizik és fejlődik a kicsi manócskám :) Puszi mindenkinek és teszek fel viszonylag friss képet is
Csajok, szerintetek lehet már hasizom gyakorlatokat csinálni?
Azért erre figyelj, a tejcsi miatt enni kell. :-) Nekem már mindegy. :-(
Nekem már az ebéd is. :-(
Nincs senki. :-(
Akkor megyek vasalni.
Nekem is rendszeresen kimarad a reggeli.
Hülye kérdés lehet, de miért kell felkelteni a sétához? Én ha elalszik, felöltöztetem, ha közben felébred, az sem baj, kocsiba be, ott úgyis elalszik.
Luca sokat alszik. Most is. :-)
Én meg eszem, ma először. :-(
További ajánlott fórumok: