2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Bettus amíg szoptatsz sajnos nem lehet szénsavas üdítőket inni:(((
Apa is ivott a múlt héten és én is ittam volna.
És nektek délelőtt mennyit alsznak a babók?
Ha kép etetés között vagytok és épp nem alszanak, mivel kötitek le a figyelmüket?
Sziasztok!
Hogy esznek a babák?
Nekem Márk most megint többet eszik, kb. 2 óránként kéri, lehet tényleg ez a fejlődésugrás van nála is.
Este viszont 9 órától aludt hajnali 3-ig, eddig ez volt a legrosszabb, igaz utána már elég gyakran kelt.
Most épp szunyókál.
a jövőhéten mennék a 6 hetes vizsgálatra, nem tudom eljutok-e, főleg ha ilyen gyakran kéri a cicit, mert sajnos a dokimnál érkezési sorrend van, legalább másfél órás várás van, ha szerencsém van talán 1 óra.
Nekünk is a kórházban tartalékként írták fel, de jó volt, hogy volt otthon.
De amúgy azt kívánom, hogy meg se kelljen bontanod. :-)
Nem tudom, lehet, hogy az kavart be?
Én annyira kívánom a friss kávét reggelente, de csak egy picit merek inni néha. Így is alig alszik a gyermekem.
Irigyellek titeket, hogy du. tudtok pihenni. Milus nem igazán alszik du-án, pedig olyankor már én is tudnék.
Sziasztok!
Szandi, szerintem hacsak lehet, ne kezd el a tápszert, mert nagyon könnyű rá átálni és akkor biztos, hogy kevesebb lesz a tejcsi. Nekem is ezt csinálja Milán és kicsit aggódtam is, mert nem hízott túl sokat az első 3 hétben, de most 1 hét alatt 250 got hízott, úgyhogy csaknem éhezik. Most 4350-nél járunk.
Amúgy kölcsönöztünk mérleget, mert védőnőhöz csak időhöz kötve tudtuk volna vinni, így túl macerás volt.
Tegnap megmértem az evéseit. Hát volt olyan, hogy egy óra alatt 30got evet, de volt olyan, hogy 20 perc alatt 100-at. Bár az átlag 70-80volt. Kicsit összevissza eszik a drágám. Ja és ezt kb. 2 óránként, bár ez sem törvényszerű.
Amúgy én is azt olvastam, hogy váltott mell, ha már mindkettőből megszoptattad és még éhes, akkor abból adj, amelyikkel kezdted, mert tényleg termelődik addig. Mi is ezt játszottuk ma este. Amúgy nekem mindig estére ilyen nyügi, hogy enne állandóan.
Nagyon sír a kislányom!
Már 2 órája! Semmivel nem lehet megvigasztalni, Ilyen az 5 hét alatt egyszer volt.
Hiába ringatom, hiába az Infacol, nagyon keservesen sír.
Nagyon fáj a pocija!
Ittam ma egy pohár kólát (2 éve nem ittam), az lehet a baj?
És ráadásul 3 órát voltak itt a vendégek! :-(
Aranyosak, meg minden, de elfáradok, hát ez van!
Sziasztok!
Délelőtt unokahugoméknál voltunk. Még egyben vannak. Hétfőn kéne szülnie.
Van valaki?
Rohadt fáradt vagyok. Luca elaludt a szopi után, a leves kész, én is alhatnék, de mindjárt itt vannak a vendégek. Ha időben jöttek volna, ahogy megbeszéltük, és nem másfél óra késéssel, akkor most lassan már mennének haza, és tudnék pihenni.
Basszus!
Most hívtak a vendégek, hogy másfél órát késnek.
Azért marha jó, mi nem tudjuk olyan egyszerűen igazítgatni a napirendünket.
SZiasztok!
Érdekes, hogy nekem is ép tegnap adódtak gondjaim a tejjel:-(
Már majdnem el is küldtem apát este az ügyeletes gyógyszertárbe tápszerért, végül abban maradtunk, hogy ittam laktoherb teát, meg többet fogok ezután pihenni. EBben segítettek is a fiúk, este apa altatta, mert nem akart elaludni, biztos, mert tegnap délután ittam egy kis kávét, de tényleg csak egy kortyot, de nem kellett volna:-((Na mindegy, végülis 10.30kor így is elaludt, utána csak 5kor kelt, aztán meg 10 kor én keltettem.
Volt itt tegnap a védőnő, és azt mondta elégedett lehetek a fejlődésével, minden rendben legyek nyugodt:-))ENnek nagyon örültem, mert a múltkori védőnőnek a beszólása miatt féltem, hogy tényleg nem hízik rendesen, de nem is hízott, inkább nyúlt, 1 hónap alatt 3 cm.Na meg 60dkg.
Vendégek nálunk már voltak, de szerencsére már az elején közöltem mindenkivel, hogy 6 hétig nem akarom, hogy jönnek, csak páran voltak, akik ezt nem tartották be, így szépen csordogálnak, nem egyben zúdulnak. Nálunk is most fog kezdődni a vendégjárás.