2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Esetleg kérdezd meg a védőnénit, hogy van-e valami természetes módszer. Tudom, hogy ellene vagy, de én a teát mondanám. Az lazítja neki. És ha nem akarod cumisüvegből, kaphatja kis pohárból is.
Szerintem kajcsi előtt 1-1 korty elég is lenne.
De már másodszor van, hogy 4 nap után jött a kaki, hatalmas adag, de azt a 4 napot (mind a 2 alkalommal) végigsírta majdnem. Ez így nem mehet tovább!
A Luca eddig csak akkor sírt, ha éhes.
31-én ettem kápit, 1-én lencsét.
Az már kiürült?
Akkor nem tudom. Akkor a kakihiány miatt?
Laevolaccal lett.
Csak még mindig nem értem, hogy 3 hónapon keresztül napi 4-5 és egyik napról a másikra (még csak nem is fokozatosan) 3-4 napig nincs.
Talán Te írtad Vera azt, hogy most jobban hasznosítja a tejcsit? De ez nem jó, mert sír a pocifájástól.
Nem ettem semmi különöset.
Tegnap rántott csirkét, ma krumpligulyást.
De azt sem tudom, mit kell nézni, mármint úgy értem, mikorra ér neki az át a tejcsiben, amit eszek.
4 nap után végre lett kakink!
Hatalmas besűrűsödött adag. :-D
Most volt szopi fél órája, és utána kijött Luca szája körül piros folt, de nagy kiterjedésben.
Szopi előtt még semmi, aztán büfi, és amikor magammal szembe fordítottam, akkor vettem észre.
És nem múlik el már 20 perce!
Mi a fene lehet?
Sziasztok Lányok! Megint vagyok kicsit, így az ünnepek után kezdem utolérni magam. Nóri úgy néz ki meggyógyult. Viszont szinte egyik napról a másikra elment a tejem. Éjjel szopizott kicsit a kiscsak 4-kor, meg kicsit 8-kor a másikból, délben lefejtem, mert ciciből nem eszik sokat, belefárad, utána viszont nem kell a tápszer mert más az íze, szóval lefejtem mindkettőt és lett 120. Az egyikben 8 óra alatt lett 90, a másikban 4 óra alatt 50. Azóta nem is érzem, hogy lenne bennük bármi is. Tápszerből viszont lassan egész jól falatozik, kezd egyre többet enni.
Ma volt az új védőnő, nagyon aranyos meg segítőkész. Átjelent a másik dokihoz, a 4 hós oltást már ott kapjuk. Nem érti, hogy a mostani doki miért csak a kötelezőt meg a rotát adta, majd pótolunk. Viszont jövő hétfőn lesz 4 hónapos Nóri, jövő héttől jönnek a gyümölcspépek. Kíváncsi vagyok mit reagál majd rá:-) Már várom:-)