2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindjárt visszaolvasok, de ma nem termeltetek sokat.
Rebi: Nekem előre kellett utalni a ruhákért. Írta a csaj, hogy 4500 a termék és 990 Ft postaköltség.
Sziasztok! Megjöttem. Még visszaolvasni nem volt időm.
A doki azt mondta, hogy a babával minden rendben és ha jó volt a kombinált tesztem, akkor ne aggódjak. Viszont a méhlepény melső falon tapad és eléri a méhszájat.:( Azt mondta, hogy ez még nem gond, de ezt rendszeresen ellenőrizni kell. Ráadásul utána vettem észre, hogy ráírták a papíromra, hogy veszélyeztetett terhesség, k.m.n.
Ezt persze bent nem közölték, de akkor miért írta rá?
Tegnap este hányingerem volt:(
17-én megyek megint uh-ra.
Értem, csak kíváncsi voltam.
Érdekes ez, másnak meg pont fordítva jön ez elő. Nem mintha köze lenne hozzá. De valaki meg a lánnyal volt rosszabbul és a fiúval semmi baja.
Még mindig tart a rosszullét egyébként, a hányinger?
Mikor mész legközelebb Uh-ra?
A mostani rosszabb volt.
Tovább tartott a rosszullét és hánytam is. Verával csak hányingerem volt és csak a 12. hétig.
Ági neked -ugye most eddig - melyik terhesség volt nehezebb?
A kislányoddal milyen volt? és most? Úgy értem, hogy pl. melyikkel volt több rosszulléted, stb..
Engem sem fotoztak még le :) Lehet jobb is :D
Én is annyi vagyok mint Te.és a terhességem elején is ennyi voltam,egy darabig fogytam.Most is jobb lenne kicsit fogyni!A cicim még nem nött,vagy nem veszem észre:)
Így lesz, hát hogyne, elhiszem hogy egy kislány után meg főleg.
Akkor is irigyellek :)
Szia!
Tudom. Örülök én a fiúnak is. Csak ez új lesz és van bennem egy kis félsz. De majd megbirkózunk vele.
Sziasztok!
Tataci nekem is ilyen hasam van, ha minden igaz nekem is kisfiú!
Olgi voltál Uh-on ma ugye???
Bejelentkeztem én is 4 D-re, olyan jó, az időpont jövőhét csütörtök 13 óra! akkor leszek 24 +3 napos, már most mennék...
Hétvégén aminek nem örülök, elkezdett keményedni a pocim, mi az istentől lehet?
A másik - ami viszont jó - hogy most nagyon éreztem picurt, alig bírtam elaludni, na persze nem ez miatt, hanem keményedett is, 11 óra után sikerült csak elaludni.
Még két hónap van hátra a munkából, kérdezgetik bent is, hogy meddig dolgozok még. Jó lenne június végéig kihúzni, de ez a keményedés nem tetszik. Másnak is volt ilyen olvastam.
Jövőhéten ha túl vagyunk a 4D-n és a babám is hozzájárul, nekiülünk a neveknek, utána lassan a felújításnak, és utána a babaszobának.
Ági tudom, hogy kislányt vártál volna nagyon, de hidd el ez a lehető legszuperebb, hogy van kislányod és várhatóan kisfiad is.
Szia Szandi!
Sok finomság lesz a kerti partyn :D
Megyek teszek-veszek :D Szép délutánt kivánok Mindenkienk!!! pusz
Sziasztok csajok!!
Na 1/4 óra múlva kész a pizza:-))Egész délelőtt sütöttem,főztem,délután kerti party és rétest sütöttem,azt viszünk a háziaknak-meggyes,meggyes-mákos,diós:-))
Rita nekem is tetszik az esküvőd "stílusa".
Mindig mondom páromnak,ha egyszer majd rávesszük magunkat,akkor olyan kerti party-s esküvöt szeretnék én is,mint amilyen Amerikában van a filmekben:-)))
Ági!Nagyon finom lehet a banántorta,még életemben nem ettem:-))Mit ünnepeltek?Lehet már írtad,de még nem olvastam vissza!!
Hát van pár féle modja az elkészitésnének valami csak lesz belöle :D
És már holnap megy vissza apa?
Babgulyás készül.
Finom a mustáros husi, én már csináltam, de fejből nem tudom, csak könyvből:)
Nem a szépsége a fontos :D Hanem,hogy fini legyen :D
De akkor sikreült eltüntetni :D
Kajcsit mit csinálsz?
Én krumplipürét mustáros husival,amit még életemben nem csináltam :)
Hát nem lett vmi szép:(
De sok pudingot csináltam és így a szépség hibát eltakartam.
Akkor már nemsokára itthon van :D
Banán tortát én is szeretem!
Délutánra ér haza.
Banán tortát kért a drága.
Sziasztok!
Én ma sajna a jó idöben itthon pihizek.Még mindig a babfözi kinoz,nah meg 5 perc alatt bekeményedik a pocim a sétátol :( Mindenki elment majálisozni,párom dolizik,mamám bejön kicsit hozzám :D
Tataci! Nekem az Ádám nagyon tetszik!
Ági!Hányra ér haza apa? Milyen torta lesz?:)
Rita! Én sem vagyok az a nagy lagzis :) Nálunk is csak kisebb családi,baráti volt és mindenkinek nagyon tetszett :) Jó ötlet a bográcsozás!!:D
Sziasztok!
Ma jön haza apa, szóval készül a torta:)
Köszi Olgi aranyos vagy :-)!
Nyíregyháza :-D, mert könnyebb nekünk hazajönni, mint mindenki másnak elutazni Szegedre. Augusztus 7-én lesz :-).
Szia!
Gratulálok, akkor te már lassan visszafelé számolsz, sok boldogságot!
Sziasztok!
Ki mit csinál ma? Ki merrefelé megy?
Mi majd grillezünk egyet kora délután.
Tataci nekem az Ádám is, meg a Márik is nagyon tetszik..