2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Férjem is azt mondta, hogy a "nagy" hasam mellett már nem is tűnik olyan nagynak a fenekem.
Jófej, mi?
Eddig nem tűnt fel, csak most hogy szoknyában mentem.
Estére meg bedagad a bokám, még nem vészes, de azért vastagabb.
Jó sok ruhát próbáltam a 7végén, van ami jó lenne, csak mellben szoros :) nem gondoltam volna.
Szia Lorenda!
Nekem is kezd összeérni a combom. :-((
Simára megyek, 4D-re majd 1 hónap múlva.
Nem tudjuk mi lesz, a doki már látta (a 15.héten), de én kértem, hogy ne árulja el, mert meglepit szeretnék.
Ki hátfájós közülünk?
Nekem minden nap fáj a hátam:-(((
Sziasztok!
Látom nem sokan voltatok 7végén :) ezek szerint mindenki kinn járt valamerre.
Mi szombaton osztálytalálkozón voltunk, sztem nagyon jól sikerült, találtam egy nyári szoknyát ami feljött még rám :) Sajnos nem túl kényelmes szoknyában, már nagyon összeér a combom, viszont vékony nadrágom nincs, vagyis amit kaptam a barátnőmtől mostanra nagyon feszül, hiba kismama nadrág. Amikor adta akkor még jó volt rám.
Vasárnap egész nap pihentünk, későn keltünk, nem is főztem, nem is takarítottam... nem volt energiám, se kedvem. Filmeket néztünk :)
Remélem mind jól vagytok :)
Szia adr!Örülök,hogy minden rendben veled:-)
Majd írj,ha megvan az ereedmény!
Sziasztok kismamik!
Visszaolvasgattam kivel miújság. Ma megyek terhesgondozásra, megtudom a cukrot, meg a szokásos apróságok. Amúgy jól vagyunk, mintha a hasam sem fájna annyit. Vigyázzatok nagyon magatokra!! Pusz
Ági !
Olvastam ,hogy császárral szültél , Lehet én is ugy fogok a miomák és a mütétem véget .
Lehet bugyuta kérdés lesz de utána volt vérzésed ugyan ugy mint a sima szülésnél van ?
Júliusban akartam, de még júniusban meg kéne venni, mert addig tarta az akció, utána 10 ezerrel drágább lesz. :-(
Kb. 3 hét múlva megrendelem, de még mindig gondolkodom a Danny babakocsin, csak az 20 ezerrel drágább, és nem is tud többet, nem is értem miért gondolkodom?
Sziasztok !
Bettus köszi szépen az infot . Én is ugy néztem itt a neten ,hogy tök szupi ez a babakocsi :)Az ára is viszonylag jó .Nekem az is szimpi benne ,hogy mozeskosár és babahodozó is van hozzá .Szivem szerint már most megrendelném de a babona visszatart . :( Te mikor veszed meg a babakocsit ?
Én ma megyek tornára:-)
Valami tésztát csinálj,az gyorsan megvan:-)
A tegnapi husilevesből a főtt husihoz kapormártást,meg este megyünk megköszönteni barátnémat,és neki csinálok joghurtos epertortát:-))
Azért ti is elég jókat ettetek a hétvégén!!:-D
Nálunk 3 fajta van, van kisebb és hatalmas. A nagyról mindig szt gondoltam, hogy szép-szép, na de az íze nem az igazi. Ezek viszont édesek is.
Lehet, hogy epres-túrós tortát csinálok anyumnak 16-án a szülinapjára.