2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Az az eldobható bugyi olyan, mint egy hajháló...:)
Nem is tudom ki az aki azt kitalálta. Nézegettem barátnőmnél, aki bevitte a kórházba, de nem használta, mert ha át akarsz vérezni, akkor abban garantáltan át fogsz. Egyszerűen nem tartja meg a betétet a helyén.
Én ritkán használtam régen is betétet, de mindig az volt a kényelmes, ha olyan bugyiba tettem bele, ami szépen simul, jól fog, és a helyén tartja a betétet.
Ma vettem 8 pamutbugyit 2000-ért, én azokat viszem be. Ha átvérzek, vagy kidobom, vagy akár ki is öblögetheted pillanatok alatt...
Szia!
És mit vásároltál?
Miért lenne az? annyi mindenki ad 2. nevet.
Mi lenne az egyébként?
Mikor lehet menni a felicitas csomagért?
Ezen a héten töltöm a 28. hetet.
Azt nem is írtam, hétvégén voltam egy ismerősnél és 3 nagy zsák kisruhát kaptunk. Szebbnél szebbek, csak sajnos rózsaszín nincs benne, mert 3 fiú van náluk.
Azért 1-2 rózsaszín ruhát mindenképpen kap a Lányom. Tényleg, szerintetek egy másdik név tényleg kitolás lenne a gyerekkel?
Igen, ezt én is hallottam, kaptam a múltkor a barátnőmtől ajándékba kifejezetten kórházba szükséges dolgokat, volt köztük eldobható bugyi is. Abból akkor mennyi kell kb. Ági?
Te is használtál már ilyet?
Ez a Tena betét biztos nagyon jó, (jó nagy) de ha ilyen kell, akkor ilyen kell.
A barátnőm is császáros volt, de azt hiszem ő is ilyet vett.
Bár én még elképzelni sem tudo,m hogy milyen erősségű a vérzés egy szülés/császár után.
Mondjuk amennyi mindent vinni kell a kórházba, jó nagy csomag lesz a végére..
Érdekesek ezek a kg-ok, nem is látni, én is híztam eddig olyan 4-5 kg-ot, azt elvileg mind a hasamra.
MÉg olyan 3-4 kg tuti jönni fog nekem is...
Semmi nem derült ki, fogalmuk sem volt róla, mondjuk az jó, hogy komolyabb bajt nem találtak, csak azért jó lett volna tudni...
de ez már a múlt hálistennek, mint ahogy neked is és nemsokára már a képeket fogjuk róluk feltenni.
Én mostanában egyébként annyi mindenkiről azt olvastam, hallottam, hogy szinte mindenki hamarabb megszült.
A júliusi fórumon is már van egy csomó baba és még július sincsen.
Sziasztok!
Megjártam a védőnénit, 9kilónál tartok, úgy, hogy nem azzal a mérleggel mér most, amivel kezdte. Vérnyomás, vizelet rendben.
Elkezdtem visszaolvasni.
Lori: Ez velem is előfordul, pedig nem is óriás pocak. Meg néha kibillenek az egyensúlyomból.