2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Én is írnék naplót, de sokszor arra sincs időm, hogy titeket visszaolvassalak. Persze, ha már nem dolgozom (2 nap), akkor másképp lesz, de annyi minden elintéznivalóm van, mert eddig a munka miatt nem értem rá. Mi még semmit nem vásároltunk a babának.
Szerintem nem, csak ne legyen mind a 2 nagyon-nagyon különleges. Csak az egyik.
Én meg pont azt hallottam, hogy az első baba nem szokott előbb jönni. De ki tudja?
Ari a képed, most láttam.
Nekem 3 hálóingem van már és 1 köntös, de én gyagya hosszú ujjút vettem.
Szerintem jobb a hálóing a kórházba a pizsinél.
Tényleg!
Ettünk is ilyet 2 éve Neo Poriban.
Én fürdettem, pelenkáztam. A férjem hozzá sem mert nyúlni. Vagyis simizte, csak nem fogta kézbe.
Csajok,ti egyáltalán nem fogtok egész nyáron strandolni:fürdeni,napozni?
Nekünk ugye a kiságy megjött már,és ma mondta az asztalos,hogy két hét múlva kész a többi bútor:-))
Nagyon várom,mert akkor én is nekiállok mosni,vasalni,bepakolni:-)
Végre túl vagytok a koszoláson!!!Holnap akkor szép napod lesz:-))Ha tudsz,raksz fel képet?:-)
Nekem tetszik:-)))és sztem nem kitolás,mert nem hosszú a neve,még bőven belefér!!!
Mi gyermekünk neve így is hosszabbb lesz,pedig nem lesz két utóneve:-))
Hát igen,most jön még csak a java :)
Ki tudja...még van vissza ugy 10 hét...de csak hadd gyarapodjon a drága:-)
Köszike Szandi! :) Hát jó husi baba lesz állitolag :D
Szia Szandi!
Én néha bekuksizom :)
Nita megnéztem a babát,nagyon édi,hogy ki van kerekedve!!!
azt hiszem,én is már kiváltom a héten azt a felicitas csomagot:-)
Eddig én egy pizsit,meg egy hálóinget vettem,de még egy hálóinget minimum veszek!!
Azért néha pihenj is. :-)
Dehát ebben a melegben kell a folyadék. Kiszáradni sem szabad.
Anna Jázmin. A vezetéknevünk Mezei.
Sziasztok!
Megjöttem szülésfelkészítőről. Tudtam, hogy a lényeget bukni fogom, mert már túl vannak a szülés részén, ma az újszülöttről volt szó, sok új infó nem volt benne.
A lakás kezd egész jó formát ölteni, söprögettem, porszívóztam, feltöröltem, legalább por nincs már. Mostmár csak vissza kell pakolni. :S
Holnap be kell mennem suliba, délután meg megvesszük a babaágyat :)))
Judy, a Felicitas csomagban volt egy Aventes anyatejtartó pohár, picike Parodontax fogkrém, Mecsek babatea, 10 Neogranormon törlőkendő, egy Mam cumi, meg egy rakat szórólap.
Megyek még pakolok kicsit, jó éjt mindenkinek :)
Na, megyek én is pakolok egy kicsit, egy csomó összehajtogatott ruha vár a szelektálásra. Később még benézek.
De rendes:) Nem vágtál a fejéhez egy építőkockát?:)
Mára elköszönök. Elfáradtam, és a hasam is sokat keményedik.
Sziasztok jó éjszakát!
Apa éppen most vigasztalt miközben pakoltam Vera cuccait, hogy ne aggódjak hamarosan 2 gyerek után kell pakolnom. Olyan kedves:)
Én úúúúúgy várom már...néha ugyan elgondolkodom, hogy fúúú, mit is fogok én csinálni egy ilyen kis maszattal? Ilyenkor megijedek, és furának érzem a helyzetet. De e mellett annyira várom, hogy a pici kezecskéjét, talpacskáját puszilgassam:) Hogy a karomba foghassam, és persze, hogy apa karjába adhassam:)
Ez nagyon jó dolog, ez az egészségkártya akkor.
Kismamik most elköszönök, vár rám megint a vasalnivaló, meg mosok is egyet.
Kieceteztem közben a vízforralót, teafőzőt.
Szívesen maradnék még pedig.
Na majd csütörtöktől, akkor már itthon vagyok, de jó lesz....
Mindenkinek pussz!
Mi pénteken 5-re megyünk 4D-re. Másodszorra. Szerencsénkre apának van egészségpénztár kártyája, így arról megy. Szóval én szerencsés vagyok.
További ajánlott fórumok: