2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
De jó :) Remélem utánna tudsz jönni és mesélni és persze képet is szeretnénk látni!!:)
Beszélj vele,hogy ne bujjon el annyira :) Bár én is ezt tettem de nekem nem fogadott szót a lányom :D
Hányra mentek holnap?
Holnap megyek 4 D uh-ra . Már nagyon várom :)
A 20 héten voltunk de akkor nagyon takarta magát a kisbabszem Jankom :)Remélem most többet látunk belöle .
Jól van, köszi, azóta 1 alkalommal beszéltünk róla. Tudod, már 93 éves volt, de akkor is.
Kedves vagy, hogy kérdezted. :-)
Szia Nita!
Köszi szépen jól vagyunk !
Gratulálok a szép nagy babocádhoz ! :)Tündéri kisleány!
Jó éjt neked is!
Szegény!
Én most eszek.
Nagyon éhes vagyok, de még mindig el vagyok zsibbadva, várnom kell még az evéssel...
Jó lenne korán lefeküdni, és viszonylag korán elaludni.
Jó éjt mindenkinek!
Pussz.
Szia!
Én is szedtem a 16. hétig, de én csak napi hármat.
Hányingerem igen van még sajnos, most is érzem gyengén, az előbb ettem rá egy almát.
Most még beveszem a Gravidát, heti 2 x már csak, ha elfogy, az utolsó hónapban már nem fogom szedni.
Kíváncsi leszek, hogy reggel mikor fogok kelni.
Sziasztok!
megvolt a fogorvos, de lemondtam a következő 2 időpontot, következő kezelés több mint 1 órás lenne, és már nem bírom elviselni. Majd marad szülés utánra a fogpótlást.
Nálunk én vagyok a 3. kismama a cégnél, a másik 2 kolleganő már szült :) egyik május elején, a másik tegnap :) Már csak én következem :)
Mindjárt kész a paprikás krumpli, már csak a tejfölös ubisalit kell megcsinálnom.
Úgy volt, hogy ma 8-ra moziba megyünk, de amikor hazaértem a melóból, olyan fáradt voltam, hogy le kellett feküdnöm 1 órára, és így elcsúsztam a vacsorával.
Pedig úgy mentem volna!
Szia Darinka!!!
Tényleg régen voltál!:( Hogy vagytok? Baboka?
Már tényleg nincs sok már hátra :O
Szia Judy!
De jó akkor végre pihenhetsz :) Bár egy darabig biztosan korán fogsz kelni a megszokás miatt.De aztán jó lesz nagyon :)
Már nincs szédülés remélem nem is lesz.Most az alvással vagyok gondba,hajnali 3-ig forgolodom és egyáltalán nem jó már sehogysem :( Aztán meg 12-13ig alszom akár csak ma :D
Én szedtem naponta 6 db utrobol.És te?
Hányinger elmult végre?
Sziasztok ! :)
Régen jártam itt ,remélem mindenkivel minden oké ?
Lassan itt a szeptember és itt lesz velünk életünk értelme :)