2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Igen hosszú. Tulajdonképpen ez egy lapruha, amit hátul kötsz meg, csak a pocakomon már nem volt jó, így ezért kell nagyobb belőle. Vettem két féle anyagot, az egyik pamut, jó nyúlós, könnyű, a másiknak nem tudom a nevét. Fekete, apró fehér virágokkal:)
Ha kész lesznek, teszek fel a naplómba képeket:)
Azért gondoltam járókára,hogy esetleg ha vmi dolgom lesz(pl főzök)addig abban jól ellesz,én is látom őt,ő is engem,de mégsem kell 2 percenként odalesni.
Meg azt utazáshoz is jó lenne.gondoltam 2in1 megoldom:-)))
Végül is igen. Csak én legtöbbet a nappaliban mozgok, meg a konyhában, őt nem akarom száműzni a szobájába:)
Meg barátnőméknél láttam, hogy mennyire szerették a gyerekeke ezt a pihenőszéket, és olyan édesen ringatták magukat. És baromi hamar rájöttek ám, hogy ha ugrál egyet kettőt, akkor az a valami magától mozog még egy percet.:)
Mi nem vettünk járókát.
Volt helye mocorogni, játszani:)
Én azt minden féle képen veszek, Sőt nem is én, hanem apa Angliában, mert az itthonika nagyon gázak. És csak óvatosan, senki ne vegyen olyat, ami merev...nem fog benne megmaradni a gyerek.
A legjobba fishe price, és hasonlók, amik drótosak, r-go, ha a gyerek mocorog benne, magától ringatózik. Viszont itthon tök szarok, ami jó, az meg drága. Ezért én kinéztem a mammas&pappasban, és a férjem megveszi kint. 35 font, ami úgy 10 000 forint. Ennyiért itthon szart kapsz.
Szerintem praktikus, ha éppen csinálsz valamit beleteszed, ő elringatja magát, vagy éppen ha kicsit nagyobb lesz etetni is lehet benne:)
Takarítás??? Max. 7végén, akkor is a férjem végzi a porszívózást, én apróbb dolgokat.
Most hogy ilyen meleg van, jól be vannak dagadva a bokáim, feszülnek a lábaim... úgyhogy borogatom, és fekszem, hát így meg nem haladok a munkával.
Szia cukoj!
Na sikerült a ruhapróba?:-)
Na most légy okos,mi?:-)
Néha neked is lehet egy ilyen napod:-)
Ahogy megismertelek,te nagy gondot fordítasz ugyis mindig a rendre!!!
Szia Ági!én is pihiztem:-)
Bár még vár rám a lakás felmosása:-((
Már nem megy egyszerre...porszívózás,portörlés,felmosás...be kell mindig iktatnom közte egy kis hoxát...:-DD
Szia Timcsillag!
Szorítunk:)
Pihenj, és a doki hátha tud majd vmit mondani. Hátha a kórházat is megúszod és csak ki kell pihenned magad.