2010 októberi babák (beszélgetés)
Üdv cicanyúl köztünk!
Jaj, de jó, már ideérhetne ez a hűvös. De ti biztos hamarabb fogjátok érzékelni, mint én, mert azért messze vagyunk egymástól :-((
Eddig jól.Sajnos, a 20. héten kinyílt a méhszájam, így veszélyeztetett terhesként itthon vagyok, de mostanában azért bejárok már fél napokra dolgozni, meg kaptam/kapok mindig itthonra is munkákat. Hányni kétszer hánytam, viszont émelyegtem elég sokáig. Kívánós nem nagyon vagyok. Viszont, 4 hete iszonyatosan fáj a szeméremcsontom. A fekvés- forgás maga a pokol...
jajj de jóóó, jajj de jóóó...nekem még a kiskutyám is átmenekült anyuhoz (ott van légkondi), mert nem bírta tovább :)))
nekem is van felesleg, igaz nem nagyon-nagyon sok, de van...most mindenki azt mondja, hogy egyre jobban nézek ki :)))...nagyon remélem, hogy a terhességgel visszafordult a hormonrendszerem és megszűnik a valamire csak ránézek és már híztam is egy kilót effektus :)
Kismamik van reménysugár!!!!!!!!!!!
A lehűlés és zivatar már a Balaton környékén jár!!!!!!!!!
Én ugyanebben a helyzetben vagyok. 156 cm vagyok és 87 kg-val kezdtem. Most meg 83 vagyok:-))
na az sem rossz :))), pont az egyik nap olvastam egy kismamit, aki -11 kg-al szült...
Én nem bezzeganyuka akarok most lenni, de én 4 kg- t fogytam amióta terhes vagyok. 10 hetes koromban állt be ez a súly. Meg is ijedtem, de a Baba fejlődik rendesen. Hozzátartozik a dologhoz, hogy én nagy (nagyon nagy) súlyfelesleggel rendelkezem. Így van miből nőnie.
én már nem is merem megmérni magam :(
ne irigykedjünk panini mami :)))), nagyon is szép, formás kismami vagy!!!!! :)))))))))
még jobban irigy-irigy :)))
Gratulálok!!!
Hogy viseled a várandóságot?
miért ne lehetne? ha én heti fél kilót fogyhatok akkor miért ne lenne lehetséges?
Köszönöm a kedves fogadtatást!:)Október 16-ra vagyok kiírva Áronnal.
szia cicanyúl, üdv itt! :)
csajok, rávettem magam, hogy megméreckedjek és még mindig 5 kilónál tartok. ez azt jelenti, hogy több mint egy hónapja 1 dkg-ot sem híztam...lehetséges ez???
Szia!
Üdv közöttünk!!!
MIkorra várod a picit? Tudod már a nemét?
üdv októberi kismami! hányadikára várod a picit?
sajnos nehéz kikerülni, bár, ha a mi immunrendszerünket örökli kicsi Bia, akkor nem lesz gond. mi hál Istennek nem kapunk el semmit...mondjuk sok c vitamint szedünk...
Sziasztok!
Én is októberre várom a Fiamat. A fogadott orvos kérdés miatt írok. Én fogadtam orvost. Sajnos a sima, SZTK- s nőgyógyászok miatt volt egy problémám, ami a terhességemre is kihat. Így, amikor végre megtehettem, elkezdtem magánorvoshoz járni, és nála is fogok szülni. Nem mondom, hogy annak a pénznek nem lenne máshol helye, de Ő legalább figyel rám, nem kell 40 fokban több órát ácsorognom UH- ra várva (Ő is ultrahangoz), és mindig Ő nézi meg a leleteimet, végigkísér minket a 9 hónapon. Nekem biztonságot nyújt. Remélem, a szülésnél is minden rendben lesz. Nem vagyunk gazdagok, de a rossz tapasztalataim miatt nem merek csak a rendelésre járni.
bár a vírusokat apa is hazahozhatja a munkahelyről.
na ez egy jó tanács! nekem még eszembe sem jutott eddig. de tényleg!!!! terjed az influezna és így kevés az esély a fertőzésre.
én is gondoltam már erre.
vegyél szájmaszkot is, nem azt a keményet, lehet kapni ilyen pihe puha anyagból is. én már vettem, mert októberben már csak úgy repkednek a vírusok, nehogy elkapjon vmit
megértem a kirohanást, mert engem pocak nélkül is iszonyatosan irritált a füst. (buszmegállóban meg bárhol) főleg most!
a kesztyűre lehet puszit adni.
és nem veszi a szájába azt a kezét amit nyolcvanhatezren összefogdostak.
én 13 évig dohányoztam. már lassan 4 éve leraktam és ki nem állhatom a dohány füstöt.
ha valaki mellett rágyújt az elküldöm a melegebb éghajlatra. mi az hogy egy kismama mellett rágyújtanak????????????????
a gyerekemet meg ne mérgezze senki a rohadt nikotinnal.
bocsi a kirohanásért, de nagyon mérges tudok lenni miatta.
nekünk is van ilyen, de erre a második verzióra még nem is gondoltam :))
További ajánlott fórumok: