2010 októberi babák (beszélgetés)
Hát azt nem én döntöm el,h.mikor néz meg a doki.Amíg havonta 1-szer kellett mennem,akkor 2havonta nézett babócát,minden 2.hóban csak aláírta amit a védőnő beírt.
Mit gondolsz hogy szoktam hazaérni,elkeseredetten,hisz mindig alig vártam,h.megtudjak vmit.
Máj.közepén mikor mért adatokat,elfelejtettem a nemét megkérdezni.Jún.-ba alig vártam,h.mehessek,és semmit nem csinált,és mi azért is mentünk el 4d-re,mert már tovább nem bírtam ki,h.megtudjam ,h.kisfiú-e v.kislány.Ott kisfiút mondtak,és a lényeg mentem júl.közepén és mért adatokat,rákérdeztem a nemre és ő pedig kislányt mondott.Na erről annyit.nekem a 28.héttől 2hetente kell mennem.Tervem várok 1-2hetet és megint rákérdezek,h.nem fiú véletlenül?Kivi leszek,h.mit mond.
szöszi én ki se bírnám, hogy ne nézzen doki :D Most ez a 6 hét kihagyás merő rémálom, olyan lassan telnek a napok...
MOst igazából nem is szúr, hanem nyom :(Mindenhogy, sehogysem jó.
Képzeld Guapa,ma nem vettem be semmit és ma 4-szer keménykedett a pocakom,ha beveszem akkor meg min.10-szer.
Szerinted ez csak véletlen?Este azért mindenből veszek be 1-et lefekvés előtt.
Üdv köztünk!
Hát nekem 1-2szer szúrt ott lent,de 1-2percig.Akkor amikor sétáltam.Megálltam és elmúlt.
Nem tudom,h.te is olyant érzel-e.
Fekvésnél én nem éreztem.
De nekem az kb.5-6hó körül lehetett és én bújtam a netet,és vmi olyasmit találtam,h.vmilyen ideg nyúlik.
Aztán mostanában nem volt ilyen.
Ne aggódj a méhszáj miatt nekem 2.hónapban nézte a doki meg most 2hete.
szia!
ne aggódj ezek teljesen normális tünetek. éjszaka nekem is begörcsöl a pocak, ha hírtelen mozdulok, vagy nyújtozkodok. napközben is van, amikor fáj és nem esik jól a mozgás, de néha a fekvés, ülés sem. az izmok lazítására jó a mg.
Sziasztok!
28 hetes kismama vagyok, nov. 2-re vagyok kiírva de szerintem októberre meglesz a kisfiam. Kérdésem is lenne: szerintetek az normális ha ma egész du-n érzem a hasam alját, olyan arasznyi hosszúságban középen? Már pihentem, sétáltam mindent csináltam. Lehet hogy a picur nyomja? Mindent lepergettem, mi lesz ha...:) alapon. Nektek volt ilyen? Illetve esténként többször megébredek , hogy fordulásnál a hasi izmaim körben meg lent, teljesen beálltak, szúrnak. Ez meg lehet attól, hogy nő a pocak? A frászt kapom ettől is. Dokim csak bő 2 hét múlva lesz, szabin van. Utoljára a 24. héten nézett méhszájat...
Igen lombikos babánk van:-))
Na jó pihenést neked!
Puszi
Lombikos babátok van? Az a lényeg hogy sikerült, és hamarosan megszületik. Én is március végétől itthon vagyok.
Búcsúzok, jön Tomi a géphez szép estét!!!
Én nem dolgozom már.
Január 6-án volt a lombik indítás én azóta tp-n vagyok.
nagyon gyorsan. Néha azon filózok hogy amikor dolgozik az ember miért nem teltek ilyen gyorsan. egy egy 12 órás meló hosszabbnak tűnt mint most egy hét.
Te dolgozol még?
Hát hamarosan te is leszel 32. hétben:-))
Hidd el rohamosan telnek a hetek.
Tényleg! Te hogy érzed hogy gyorsan vagy lassan telnek a hetek mióta kismama vagy?
nekem is van még egy két fontos dolog amit rendeznem kell. úgyhogy hétfőn hozzá is fogok.
a jövőhéten már 32. hétben leszek!!!!!!!!!!!!!4
uppsz akkor tényleg nem lesz unalom a következő két nap:-)
én csütörtökön megyek nődokimhoz vizsgálatra.
Csajok nálunk nem volt nagy meleg. Max 25 fok. Délelőtt megfőztem. Apa meg kanapé, szőnyeg nagy mosást tartott. Most kerülnek majd vissza tisztán és jó illatúan:-)
Szöszi akkor neked is mozgalmas lesz a jövőhét.
Na bowris akkor megkezdődik az otthoni apa nélküli lét:-((
szia!
Egész jó napom volt de olyan gyorsan telnek mostanság hogy hihetetlen. Tomi holnaptól dolgozik(3 hétig szabin volt). FŐZETM SÜTÖTTEM DE ALAPJÁBAN VÉVE NEM VAGYOK FÁRADT.
Neked?
(bocs a nagybetűk miatt véletlen volt)
Szia!
köszi jól vagyunk.Ma egyedül vagyuk.Főznöm nem kellett maradt tegnapról.
Itt punnyadok egész nap a gép előtt,válogatom a mailjeimet,1-2 hete majdnem 2000db volt,most 62db van,de azok már nem hírlevelek.
Utolértem magamat munkailag.Csak készülnöm kéne a szerdára,mert oktatást tartok,és hétfőn-kedden a párom is itthon van és a fia is itt lesz,tehát délelőtt főzés,utána meg majd röpöl az idő.
Jól vagytok?Kint rohadt meleg van,de itt a házba 22fok van.
Jah igen kipróbáltam,de majd illóolajat akarok venni,mert öblítőt tettem mellé.
Majd utána megírom a véleményemet.