Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
Én azon gondolkodtam,h.elkérem a cd-ket aztán megnézem itthon,engem a szülés rész érdekel.
Őszintén én még egyszer tervezek Győrbe menni ma,meg egyszer Sopronba,aztán én a szülésig nem akarok mászkálni.
Kiakarom használni az egyedüli egész napos itthonlétet.Aztán,h.mi lesz belőle??!!
Persze az lenne az igazi, ha senki nem bújna ki a 36-37. hét előtt.
Szegény Törpém, már több, mint 5 perce csuklik! :):):)
De most nem jobb oldalt lent, hanem középen lent :):):)
meg amikor már arról beszélünk kinek mennyit aludt a babája éjszaka, mennyi teje van....
nagyon várom már én is!! :))
Ez igaz. :)
Reméljük Niki Dominója is bent marad még egy darabig...
Hát, azért én sokkal nyugodtabb lennék ha már betöltött 36. hetes lennék...
Az enyém is ilyen, csak az anyukámat nem teszi hozzá :)
Én már nagyon várom!!!!!
Meg azon gondolkodtam egyik np, hogy milyen szerencsés kis csapat vagyunk, hogy olyan nagyon korai korababánk már nem is lehet!
mindegy is végülis, ha nem szóltak bizti rendben van csak érdekelt volna.
Akkor igen, nekem mindig nézi a doki. Az én dokim ugyanis genetikus, mindig mindent megnéz, de soha semmit nem mond... :))) Csak azt hogy minden okés anyukám :)))
Mármint hogy a köldökzsinórban a vér áramlását, ami szállít minden fontosat a babáknak.
Asszem. Ugye?
véráramlás mérés, ennyit tudok róla.
Nálunk nem is nézik, csak ha túlhordtad! VAgy valami ilyesmit mondott a srác ... (doki amúgy, de rettenet fiatal)
:) a köldökzsinór áramlását nézik.
Nekem múlt héten nézték, de csak azt mondták ok, értéket nem...
Győrben van ... ha rákérdezel a védőnőnél, akkor biztos fogja tudni mondani. Most indult az új a héten. Egy előadás volt még csak, az is a helyes táplálkozásról, szóval még nem is maradtál le semmiről!
Csajok aki most nincs itt a fórumon,őt sajnálni fogom,h.ha megjön és visszaakar olvasni.Nem semmi a termés mostanság.
De izgi lesz mikor majd látjuk egymás kisbabái képeit, meg olvassuk a szülés történeteket, nem?
volt már valakinek flowmetriás mérése?
mi számít jó értéknek, vagy hogy van ez?
bakker mindjárt dél van. Nahát...
Oké akkor siess, hogy megoszthasd velünk is a Tudást! :D
Amúgy tényleg nem rossz, de azért folyamatosan az jár az agyamban, hogy majd ott élesben semmi nem fog eszembe jutni. :D
Aztán meg majd azon stresszelem magam (persze nem) hogy pedig tudnom kéne. :))
:D Úgy legyen!
...
Én is így beszélgetem Rolival, hogy bemegyünk, megmutatjuk, hogy azért egy kicsit nekünk is fáj - csakhogy a többiek ne irigykedjenek annyira - aztán hipp-hopp kint is lesz! :D:D:D:D
Nálunk nincs,majd csak késő ősszel kezdődik,amikor meg már nem érdekel.Aztán szüljél csak gyereket.Nagy ívben le vagy sz...a.Azért egy kezdő kismamának kéne ilyen.Én szívesen elmentem volna.
Kódolom :):::))))
10 év alatt
További ajánlott fórumok: