2010 októberi babák (beszélgetés)
sziasztok!
megjöttem az uh-ról is, de basszus elfelejtettem megkérdezni kicsi Bia súlyát. vki már írt ide kalkulátort, nem tudjátok milyen oldal volt az?
Lyana! tényleg ezt mondta a védőnő és halál komolyan :)...sztem ez túlhordásos pletyka megint csak az orvosok kitalációja...
mi az a szájpenész? csak mert unokatesóm kislányának jöttek elő ilyen kis fehér hólyagocskák. az lehet az?
nincs listám de megpróbálom összeszedni.
bórax glicerin, alkohol, hexaclorophines hintőpor, steril gézlap, Vigantol oldat(receptre) konakion (receptre) steril napraforgó olajat írnak(bolti floriol vagy vénusz ugyanolyan)terpeszbetétes pelenka. hú ennyi jut eszembe
Visinka I.délelőtt nem dokihoz ment,talán nem azért nem írt.Bár már hazaérhetett.
Ha elküldöd a mail címed,átküldöm a képet az új anyagról.
igen újszülött kortól kell és recept nem, kell hozzá
Tényleg, van valakinek olyan listája, hogy mi minden kell a gyógyszertárból?
nem bántódik meg ha mégsem kell. ő nem olyan és pl a verdásból már 200 m előrendelése volt, szóval nem ilyen kis tételben dolgozik ő! ha nem jön be az anyag vagy mégsem kell szólj bátran nem haragtartó!
És ezt lehet recept nélkül is venni? Mert én ilyen recit nem kaptam. Ja és ezt egyből újszülött korától kell?
rózsaméz. minden kaja után illetve 2 étkezés között de minimum napi 1-2x áttörölni a kicsi száját a szájpenész ellen.
Szia!
Igen utaltam is neki tegnap.De nekem ez így nem éri meg,keveset kértem,mert nem nagyon jött be az az anyag,nem akartam megbántani.Nekem a régi csőrikésből kell,majd abból többet rendelek.Meg csak ajánlottan engedte és az úgy drága.
A Borax glicerin az mire kell?
akkor már 2 baba lenne:-))
de jó lenne még egy baba megérkezne ide!
visinka ildi ma még nem jelentkezett be. hátha megindult nála a szülés. nagyon drukkolok neki!!!!!!!!!!!!
Évával (anyag)felvetted a kapcsolatot? tegnapelőtt voltak anyagért van csőris, de nem tudom milyen és mennyi. neked kellett ugye?
ELvileg fejjel lefelé van,nem keresztbe.
Engem Böbének szólítanak.
Az én manócskám még ehet kicsi, szóval nyugodtan hajolok ülök stb, még nem zavar semmiben! na majd egy hónap múlva...
Lehet úgy fekszik a babád...Nekem a bordáimat feszegeti,de annyira,hogy úgy ki kell magam húznom mintha karót nyeltem volna!Fél centit sem tudok görnyedni vagy hajolni...
nálunk előtte, ha meg nem tudsz magadról akkor férjrddel.
én Boris, de szerintem ezt tudjátok...
Csajok szerintetek lejjebb lehet a pocakom,nem jó ülni,mert ha ülök és érzem,h.nyomódik alul,v.ha felakarok kelni.
Te vagy a ritka kivétel!Tényleg,nem akrjátok megmondani a keresztneveteket?:)
Tamara vagyok:)
az én nevem az adatlapomon szerepel....
És ha császárra kerülne sor, ne adj Isten,akkor a belegyező nyilatkozatot mikor íratják veled alá?Előtte?Na de ha eszméletlen vagy?!nem is értem...Mondom,más műtét előtt is be kellett mennem hozzá...
ezt tanítottam 2 éve...szóval minden ilyet tudnom kéne, de messze nem tudok annyit....
Sziasztok!
Gumimaci, ez igazán kedves hogy jöttél látogatni :DDDD
Én is sokszor álmodok a fórumról egyébként.
Nálunk sem kell az aneszteziológussal talizni.
Nem tudom mért,de régebben amikor műttem volt akkor is el kellett hozzá mennem!Bár a szülés nem műtét,az epidurált ugyanúgy az anesztes adja be!Gondolom ezért..
További ajánlott fórumok: