2010 októberi babák (beszélgetés)
szia! vagy próbáld meg játékosan átfordítani egy pillanatra hátról hasra. s mindig egy kicsit maradjon tovább úgy.
szia.
ahogy én csinálnám: az én mellkasomra fektetném hason. így látja az anya arcát. mesélnék neki, grimaszokat vágnék és dumálnék egy folytában. játékokat mutatnék neki. így szerintem szívesebben lenne hason. legalábbis Lauránál bevált és már imád hason lenni. igaz ő már átfordul erre is arra is.
sziasztok
nemmaci mi a helyzet Dorkával?
Laura megkapta a 4 hós oltásokat. evett, kúp fent, borogatás lábon. nézi az új mesekönyvet.
nektek forog már a babátok?
Laura hasra és hátra is.
sziasztok tanácsot szeretnék kérni.Nekünk a hason fekvéssel van a gond,eleinte olyan szépen emelte a fejét a kicsim és még segíteni se kellett neki,most meg ha hasra fordítom csak kapálózik össze-vissza mint egy megfordított teknősbéka,és hiába segítek neki ahogy az orvos is mondta,de már csak sír fel se emeli a fejét.Csak rábukik a kis kezére amin támaszkodnia kéne és sírva szopja az öklét.Meg se próbálja felemelni a buksit.De állni annál inkább szeret.Naponta többször is próbálkozok a hasra fektetéssel de csak rosszabb,ahogy megfordítom már lázad is ellene.
Nálunk nem oldódott meg, csak az alma után. És még ízlett is Máténak. :)
még nem, reménykedtem hátha magától megoldódik a dolog.
Nemmaci adtál almát Dorkának?
köszi a válaszokat,akkor jól jártunk,mind a 2 alkalommal a dm-ben.
Kivi leszek,h.a kupon füzetet mikor mert kb.2hete igényeltem.
kíváncsi leszek, mit mond.
igen. felhívtam, hogy 6. nap nincs kaki. mondta, hogy a 6.-7. napon azért már megnézné...
képzeljétek, megyünk 10:45-re dokihoz Dorkával a kaki miatt :(
100 pont az extra pont?
mert volt egy akció, hogy aki 4000 felett vásárol + 100 pontot kap.
heló. januárban volt egy akció, ha 4000 ft felett vásároltál, kaptál plusz 100 pontot. erre gondolsz?
Vki tudna nekem abban segíteni,h.megnéztem a dm-es kártyámon a pont történetet,és mik azok az extra pontok?
Jó reggelt mindenkinek!Hogy aludtatok?Hogy vagytok?
sziasztok!
Az én tapasztalatom is az,h.az alma segít,mi folyamatosan esszük és naponta van most min.1-szer,ritkán többször kaki.
Míg csak almalét kapott,pár kanállal,attól nem volt naponta.De mióta eszik 1-1 almát naponta,azóta rendszer van.
Nekünk is az alma hozta meg, addig szintén 4-5 naponta volt, akkor is sokszor segítséggel. Az almalé óta minden nap van.
nem próbáltál még pici alma levet adni Dorkának? asszem többen is írták, hogy az segített.
Ó te jó ég, szegény gyerek:((
Dupla pelus az rámegy ugyanaz a méret 2-szer is? Mármint nem kell a felső pelusnak egy mérettel nagyobbnak lennie?
jaj lányok, nálunk megváltás lenne már egy adag kaki! lassan elmúlik az 5. kakimentes nap is :(
További ajánlott fórumok: