2010 októberi babák (beszélgetés)
Azt én sem láttam soha magamon.De például most is előtte való hétvégén keresztanyukám mondta hogy nem sok van már mert torzul az arcom. Szerdán megcsászároztak:)Érdekes:)
igen, ezt mondták, de én nem látok semmit sem magamon.
nagyon örülök neki!!!
most már látja, hogy vele maradsz és nagyon szereted!!!
Az látszik az arcon mert "eltorzul" olyankor így mondják:)Nagyon szorítok majd.Minden nap eszembe vagy hogy vajon mi van mire jövök ide:)))))))))))
Igen kezd vissza állni.Most már a húgával is többet foglalkozik:))))))Többet simogatja puszilgatja olyan jó érzés most már látni:)))))
ú, jó lenne :)
a doki szerint teljesen zárt vagyok, de ma már legalább 5-en mondták, hogy nagyon úgy néz ki az arcom, hogy mindjárt szülök!!!-bár nem tudom, ez miben nyilvánul meg :)
kisfiad megnyugodott már?
Képzeld nemmaci!
A közeli baráti társaságunkból egy napra voltam kiírva egy csajszival úgy mint veled.Ma hajnalban megszült úgyhogy most te következel:)))
igen, én is 85b-ből d-be mentem át, a körméretet nem is tudom mekkora, valami jó nagyot vettem, mert most csak úgy jó, ha a legkisebbre állítom :)
Mi is jól köszi:)eszünk alszunk:)
szia mi jól köszönjük. ti?
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok?:)
én megőrülök a melltartótól. ok, ha megyek vhová sose mennék nélküle, de itthon nem kínozom magam.
én már rég kinőttem a régi melltartóimat.75b-ről 85 dre váltottam már. mi lesz ha lesz tejcsi?
lehet, hogy hülyén hangzik, de én már szoptatósat hordok, mert ez tök kényelmes.
nincs benne se merevítő, se szivacs
ráadásul most sokkal nagyobbak a melleim
nem hordok itthon melltartót mert nagyon nehezen viselem. reggelre a hálóingemre mindig folyik egy pár csepp, de ilyen nagy foltot még nem nagyon okozott talán 1x v. 2x.
:)
csak időközönként folydogál? vagy mindig raksz betétet?
Ugyanabban a cipőben járunk akkor, missed ab. tekintetében is. Áhhh, mondd már el, Neked nem elszámolták az időpontot, ha harmadikára lett volna esedékes a szülés? Fogadott orvosod, szülészed van? És nem úgy van, hogy befektetnek a kórházba X idő után és beindítják a szülést? Ne haragudj, hogy csak úgy megszólítlak, de pár napja feszengve lesem a sorsod. Félő, hogy a túlhordásban is majd hasonló helyzetben leszünk.
én abban fogadtam engem nem zavar a dolog. Igaz előtte 2 perccel röhögtünk a kolléganőmmel mert megindult a tejcsim és egy tenyérnyi foltom lett...Na a pólót azt gyorsan átkaptam. még jó hogy a 8.on lakunk.mire felért megoldottam.
aha...
nekem szólt előre, igaz összesen 1* volt
azért jobb, hogy szólt, nem szeretek senkit mackónadrágban fogadni:)
nem mert első látogatáskor nem szabad szólnia a környezet tanulmány miatt.
de már pedzegette hogy fog jönni valamikor. számítottam is rá.
szia
nem is szólt előre?
érdekes..
Képzteljétek épp szerkesztgetjük a pályázatot, fotózunk stb mikor csenget a védőnő....
Még sosem járt itt. de nem volt sokáig.
sziasztok újra itt vagyok!
Az nagyon aranyos. :) Szeretem a rövid, nem agyon becézhető neveket. :)
mano még nem adott hírt magáról?
lehet. várja, hogy a nevén szólítsátok!:)
nekünk Dorkánk lesz:)
További ajánlott fórumok: