2010 októberi babák (beszélgetés)
sziasztok!
Eszterke nekünk is a D naponta, a K meg havonta kell majd, ha már csak anyatejesek leszünk (már nem kell addig sok!!!!!) :)
Akkor azzal még várnunk kell vasárnapig! :(
Ami most nekem nem tetszik, úgy 4-5 napja visszajön neki minden kajcsi után a tej, de nem olyan folyékony formában, hanem már emésztettebb állagúan, és kb az evés után jó 1 órával. Nem tudom mitől lehet, mert ráadásul az adagja is ugyanannyi mint eddig, általában minden etetésre 100 ml eszik meg.
sziasztok,
nekünk a k vitamint heti 1x kell, nektek h-h csak havi egyszer?? a d vitamint, meg heti 4x.
igen 1hós kortól.
szerintem a front is hat rájuk.
óóó szépen hízik a fiad:-)
Nálunk kicsit nyűgösebb volt a hétvége! :(
Ezt az angol vízet 1 hónapos kortól lehet adni, vagy hamarabb is?
Szépen növekszik Laura.
Mi 3200 jöttünk haza, és vasárnap mértünk, 4 kiló volt Máté.
Jó reggelt!
Hogy telt a hétvége?
Nálunk a szombat az angol víznek köszönhetően szuper volt. Laura jó kedvű volt, és nem volt sírás, viszont jó alvás igen.
Vasárnap is minden oké volt, viszont estére megjött a kegyetlen hasfájás. Úgyhogy egy görcsoldót bekellett adnom neki és negyed tizenkettőkor aludt el. Egyszer ébredt fél négykor akkor 150 ml tejcsit benyomott. Majd hétkor evett és most alszik a foteljében. Szegénykém úgy aludt, hogy nyöszörög és feszeng. Remélem hamarosan megszűnik mert rossz nézni a drágámat.
Tegnap este mértük: 4400 gramm:-))
Ma megyünk 13 órára fület lövetni.
tegnap vettünk Dorkának pihenőszéket
tök jól elnézelődik benne :)
ti hogy álltok?
szoktad mérni?
szia
nekünk peg perego van. ez nagyon jó, könnyű vázas.
2. tulajdonosok vagyunk, úgyhogy ezek szerint strapabíró is.
Nekünk pierre cardin van,nagyon olcsó volt,de nagyon nagyon jó!Pont valamelyik nap lenn tologattuk és mindenki a mi babakocsinkat dícsérte,h mennyivel jobb mint az övéké:D Könnyen fordul,nem túl nagy,könnyen összecsukható,nem is nehéz!
Sziasztok!
Csak este adok neki laktóz mentes tápszert,tehát egy nap egyszer.Csak,h ne szenvedjen úgy este.És úgy néz ki beválik a módszer!Aludt mint a bunda!Egyszer ébredt fel éjszaka,szopizott tisztába tettem és simán visszaaludt!Ennyitől még ugyanúgy kialakul a bélflórája!Védőnéni javasolta ezt!
Megér ennyit a dolog,így nem kínlódik annyira esténként!
képzeljétek lányok!
26-án 2910 grammal jöttünk haza a kórházból és 2 hetesen már 3500 grammot nyomunk :)
én csak néha teát adok Dorkának, ha fáj a poci
mam-os cumisüvegből issza Dorka
eddig nem volt vele probléma :)