2010 októberi babák (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm szépen!
Még nagyon az elején vagyunk ha jól számolom 2.hetesek vagyunk vagy még annyi se.
Szia Boszika!
Nagy-nagy gratula!
Mennyi idős a terhességed?
Sziasztok lehet csatlakozni?Nekünk tegnap lett egy pozitív tesztünk:)
Ja, amúgy gratulálok minden kismamának! :)
Sziasztok! Bocsi, hogy idepofátlankodok, de segítséget szeretnék kérni. Ti "friss" terhesek vagytok és az érdekelne, hogy mikor vettetek észre valami tünetet? Lehet, hogy már írtátok, csak nincs időm visszaolvasni sajnos. Az a baj, hogy mostanában hányingerem van és már elfelejtettem, milyen volt az első terhességem, mikorra lettek tünetek, mert mondjuk észre se vettem, 7-8 hetesen csináltam csak tesztet. Ha már 1000X leírtatok mindent a fórumra és már nem akarjátok újra, akkor légyszi írjatok privátba. Nagyon megköszönném!!!
Sziasztok!
Nemsoká készülök a dokihoz, már nagyon izgulok :)))
Majd írok, mi volt!
Igen és vérvétel is volt. Semmi sincs veszve, csak még az UH midnent látó szemének is picike az agyalka :)
szia sajna én is béna vagyok hozzá a lányom szokott segiteni
Lányok!
Ma elkezdem írni a naplómat,azonban nem tudom,hogyan kell színes betűkkel írni,hátteret csinálni ...stb. Tudnak nekem vki ebben segíteni?
Nagyon megköszönném,ha priviben írna,aki segít!
Köszönöm!
További szép napot!
Gabi
...hát erről van szó.. Nem csoda, ha kapkod, de magának köszönheti! Megérdemli hogy kicsit ki legyen osztva.
ennyit a salgótarjáni sztk-ás rendelésrol
hát nem semmi volt egyébként 7-orakor jott megnézet négy beteget egyébként én a 10.-ik voltam de már fél hétkor a kartonozoba violtam utána elment megbeszélésre vissza jott egy ora mulva valami oregbácsival aki a melete levo diabétesz rendelésere vár azzal is egy félórat dumált utána folytata a rendelést de csak kapkodott
akkor ossza be jobban az idejét... A lényeget elmondhatja addig is, míg felöltözöl :S
Gyakorlatom van benne, hidd el! Millió dokival dolgoztam együtt, és csak egy különbség volt köztük: az akarat!
azt mondta hogy egy sztk rendelésen annyi beteg van hogy nincs mindenre ido
legalább körülírhatná, mit miért tesz, az nem több 2 percnél..
...pedig nem hiszem, hogy a teszt tévedne.. :S Érdekesek ezek a dokik. Szerintem kérdezz majd rá, ha valamit nem mond el normálisan! Mondd meg neki nyugodtan, hogy tisztában vagy vele, neki ez mennyire unalmas: minden nap 50szer elmondani ugyanazt, de NEKED ez nem annyira kézenfekvő, nem ezt tanultad, és nem tesz jót ha bizonytalanságban hagy.
nekem azt mondta hogy adig nem kuld ultrahangra még a labor eredményrol nem gyozodik meg hogy poz.nem értem ezt az egészet no mindegy holnap kiderul
sziasztok!
Minden dokinak más a véleménye az UH-al kapcsolatban.. Van aki azért csinálja meg nagyon korán, hogy kiszűrje a méhen kívüli és bevérzéses eseteket, de a legtöbben azért nem akarnak, mert még mindig nem 100%, hogy semmi hatása az UH-nak ilyen korai időszakban a babóra.. SZóval itt is vannak ám pro és kontrák rendesen..
ne is mond azt mondta a férjem a vadászkutyák megirigyelnek a szimatomat
Nektek nem szokott fájni a gyomrotok?Nekem olyan szúró érzés van benne és bármit eszek,rögtön felpuffadok.Ez normális?És olyan szagokat érzek,amik szerintem nincsenek is.
akkor azért kuldott eleszor laborba? akkor nincs veszve semmi?holnap lesz meg az eredményem! neked is vizelet mintát kellet vini?
Szia! Az én dokim sem csinált 5 hetesen UH-t.Idézek: "Most még ne bolygassuk, had rendezkedjen be kényelmesen. 2 hét múlva a pozitív labor papírral átmegyünk az ultra hang szobába."
Hát nem tudom.Én 5 hetesen voltam először dokinál,megvizsgált,kenetet vett,aztán megcsinálta az uh-t.Pedig annyit mondtam, hogy mikor volt meg utoljára.De amikor vizsgált,nem mondott semmit.Egyszerűen nem értem, hogy miért nem csinált neked uh-t.
én elvileg ma vagyok 6 hetes és 3 napos de tegnap tapintással nem érezte ma reggel elso vizeletet vittem a laborba .ultrahangra nem kuldot szerinted létezik hogy tapintással nem érezte
de majd csak jövőhéten kell mennem dokihoz és biztos azért vagyok ideges.
További ajánlott fórumok: