2010 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom nincs ma egyelőre nagy mozgás :)
Lenne egy hülye kérdésem, de hátha tudjátok rá a választ :)
Ha valakinek hátrahajló méhe van, akkor később kezd el gömbölyödni?
semmi baj nincs Panini és ne is gondolj ilyenre. Túl nagy feneket kerített neki a doki. Nem értem ezt a gyakori hüvelyi uh-t sem. És abba is gondoljatok bele, hogy egy kis tüsszentéstől féltek, de a dokik meg kotorásznak ha kell ha nem!
előbbitől ne féljetek (ha egy baba elmenne a tüsszentéstől, akkor biztos nem jól tapad, nem egészséges. régen hányan próbálták vad ötletekkel elvenni a babájukat mégsem sikerült ;))
utóbbiból legyen minél kevesebb (mármint a hüvelyi vizsgálatokból.) Legalábbis én ezena véleményen vagyok
Na megyek mert apa megakar nézni valamit a gépen nekem meg úgy is nagyon hányingerem van.Holnap jövök!Jó éjt nektek!!! Sziasztok!
Puszi:)
Hüvelyi volt igen.
Reménykedek én is, biztos minden rendben lesz :)
Jó éjt!
Mit mondott a múltkor rosszat a doki?
Biztos minden rendben lesz. :)
Olyan izgalmas és jó dolgok ezek. Csak a múltkori vizsgálaton nem jókat mondott nekem a doki, így most nagyon félek.
Miért mész vérvételre? Én még nem is voltam, pedig elvileg már a 7. héten leszek csütörtökön.
Egész jól. Van ez a pár tünet, de ezt nem nevezném rossznak :)
Várom a csütörtököt meg a dokit.
Hát igen az biztos,hogy sokat utazunk:)
Jajj dehogy is nem most már sehova nem tudunk elmenni úgy hogy nekem ne kelljen pisilnem apa már teljesen kivan tőle:)
Értem :)
Akkor tényleg sokat fogtok utazni holnap. Biztos jópárszor meg kell majd állni pisilni :))) Vagy rád nem jellemző a gyakori pipi? :D
Az jó :)
Én dolgozok sajnos, ezt a két napot (hétfőt keddet) el tudtam intézni helyettesítéssel, de szerdától megint kezdődik :( Pedig sokkal nyugisabb itthon.
Messze laknak anyukádék?