2010 októberi babák (beszélgetés)
néztem a képeidet az iwiwen. hát nagyon szép helyeken jártál :)
hát én ma magamhoz képest is elképesztően sok kaját elfogyasztottam, szégyellem is magam :(
Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy szerdán ha hazaérünk, vajon a család majd lát-e változást rajtam. Én személy szerint csak azt érzem, hogy a kis hájacskám kezd megkeményedni, ami mindenképpen pozitív. :)
Meg olyan kis üde pirospozsgásnak és mosolygósnak látom magam mindig. :)
Hát igen, shoppingoltunk, amire nem vagyok büszke, mert szombatra jobbat is el tudnék képzelni, na de az eredmény miatt megérte. :)
Viszont kedvet kaptam a fini kajákhoz, amiket főztetek. Szóval lehet, hogy én is alkotok valamit a konyhában. Miután vasaltam. Broáf.
mondjuk most is a tejbegrízemet kanalazom ...
nekem is már megjegyezték, hogy nőtt a pocim
Hmmm mintha kicsit le lenne lassulva a rendszer... :)
akkor most enyém a monológ lehetősége?
:) hát nem hinném hogy ilyen veszély fenyegetett volna minket
Mijót csináltál ma?
Vettünk kismamanacikat... :) Olyan boldog vagyok, és tényleg tök kényelmesek. :)
Pedig kitudja, lehet, hogy most bújna ki belőled a rejtett színész, író, előadóművész... :)
No de ezt már nem fogjuk megtudni, és mindez az én lelkemen szárad. :)
Már én is alakul, bár azért a hirtelen kellemetlen szagok még mindig pikkpakk felkavarják a gyomromat.
Ma is majdnem elhánytam magam egy bevásárlóközpont wc-jében, pedig nem is volt különösebben büdös.
heló, örülök hogy nem kell nagymonológot nyomnom :)
Gera, jó hallani, hogy minden oké veletek, csak így tovább! :)
Hát ez az összevarrás dolog kemény, de a picik érdekében ugye mindent... :)
azért örülök, hogy nektek is enyhülnek a tüneteitek. pont ma paráztam, hogy nekem miért nincs már hányingerem..
aztán az nyugtatott meg, hogy a melleim még mindig fájnak. nem hogy örülnék neki?
hú, ez a varrás dolog..a fene se gondol ilyesmire ilyen korán :), de fő a babócák egészsége. ahogy elképzelem, hogy tolakodnak majd odabenn :) de édesek lesznek!
na itt vagyok én is csajok. van valaki?
Nekem is mennem kell, megyünk vendégségbe, Te is vigyázz Magatokra! puszi
Most elköszönök, mert mert megyünk lovasklub vacsorára és még be kell támadjam a füdrőszobát előtte.Vigyázz Magatokra és növeszd a pocid!Pussz
Az előbb az utcán egy nagymama tologatta az iker unokáit!Idegenek voltak de nem bírtam ki, hogy ne szólítsam meg.Két kis gyönyörűség!31-i héten születtek,egy kisfiú és egy kislány!Most 10hónaposak és makk egészségesek!Annyira szépek voltak!!!
Biztos helyi érzéstelenítéssel csinálják. Ilyet még nem is hallottam.
Sajna muszáj,mert 3 babának azért lesz súlya és a méhszáj egy idő után feladná a harcot!
A méhszájat összevarrják, hogy minnél tovább bent maradjanak a Drágáim!
Hogy mit csinálnak???? Összevarrnak?
3 hét múlva megyek kenetvételre, ha negatív az eredmény,vagyi nincs baci, akkor a 14-ik hét körül összevarrnak.Azt vajon helyi érzéstelenítéssel csinálják?Izgi lesz!!!
:)) Már nekem is látszik, majdel sírtam magam mikor múlt héten a férjem unokatesója elkezdett áradozni, hogy milyen aranyos pocim van. Annyira rég szerettem volna ezt hallani. Nagyon büszke vagyok rá:))) És a kismamanacik még jobban ki is emelik optikailag. Tök jó:)) Vettem is már 3-at.
További ajánlott fórumok: