2010 októberi babák (beszélgetés)
Ez nem igaz! A barátnőmnek nem volt dokija de szülésznője igen a Szent Imre kórházban. Az ügyeletes orvosnál szült a szülésznő meg akkor lett behívva amikor elkezdett vajudni és végig ott volt vele.
Szerintem az otthon szülés veszélyes... egy távolt ismerős majdnem elvérzett otthon...
Sziasztok!
Már régen jártam itt,de mindig olvaslak benneteket.
Most vagyok 12hetes és 4napos.tegnap voltam a 12hetes kombinált vizsgálaton.Minden rendben van,olyan édes volt a kis pocaklakóm.20mm a fejecskéje a combcsontja 6mm-es,59mm a hossza és a tarkóredő 2mm.Hasi uhang is volt meg hüvelyi is.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Szia!
A baba méreteit nézik majd.Ülőmagasság,fejkörfogat,has körfogat,súly,orrcsont megléte,nyaki redő mérete.Nekem hasi volt.Mivel a kórházba ahova beutalót kaptam nem jutottam sorra,így magán céghez mentem megcsináltatni,de nem bántam meg.Két hét múlva ismét megyek és oda fogok menni.Amúgy nincs fogadott orvosom és nem is lesz.A szülésért sem fogok fizetni.
Sziasztok kismamik!
Hogy vagytok ma reggel? Rosszulléteitek vannak?
A genetikai uh-ot hogy csinálják? Hasi vagy hüvelyi? Én jövő héten megyek de annyira félek tőle.
Részletesen valaki leírja nekem, hogy ott miket néznek? Ja és ti adtatok pénzt, annak a dokinak, aki csinálja ezt a genetikait?
Sziasztok!
Én nem értem ezt a hüvelyi uh-t.Nálam már tök rég nem csináltak.A genetikai is hasi volt.És legutoljára amikor hüvelyi volt,akkor apa ugyan úgy bent lehetett.Kicsit rosszul is lett,amikor meglátta, hogy mit hova raknak.:-))))
Panini!
Te meg ne aggódj, semmi baja nincs Lilinek :)!
Ja és Moncsi!
Én úgy emlékszem, hogy a Réka tornánál mindig csinálhatod az adott trimesztert, meg ami utána jön, de ami előtte van, azt nem.
Nah, hát nem tudom ezt rajtam kívül értette-e valaki :D
De asszem a 3. trim. végén ezt el is mondja. Hallgasd meg, szerintem ott a végén mintha mondaná!
Puszó
Helló Lányok! :) Én is vagyok ám, de csak mint a mesékben :):):) --> Hol volt, hol nem volt :D:D:D:D:D
...
Nálunk minden oks ... s látom sokan voltatok uh-n is időközben. Hatalmas gratula a szép, nagy babócákhoz :):):):):)
Ma megyek dokihoz, holnap meg Apával uh-ra.
S Katt Drága, csak hogy megnyugtassalak, nálunk bejöhet Apa is, mert hasi uh van, csak akkor küldik ki, ha valami eltérést találnak, s olyankor jön a hüvelyi uh.
Nah, de most menek ... mert ezer a dolgom, de este talán már tudok jönni normálisan is.
Addig is legyetek jók, vigyázzatok a Pocaklakókra :)
Pussz Nektek :D
U.i.: ha véletlenül mégsem jönnék azért szorítsatok nekünk a holnapi uh-on :) Ha minden jól megy, reggel 7 körülre megyünk megint.
Cupp
hüvelyi volt sajnos:-(
pedig tegnap töltöttem be a 13. hetet.
Ráadásul nem volt valami óvatos a doki egész nap fájdogált a pocim:-(
na püff neki. had ne mondjam ki a véleményemet...
hasi volt, vagy hüvelyi?
Szia!!
Hát a párom nem jöhetett be. Az uh sima uh volt csak sokkal jobb felbontású. Még a kis gerincét is láttam, meg az édes kis pofikáját.
Egy élmény volt!!
DE!!
Sajnos nem az én orvosom csinálta. Aki a genetikai uh-t csinálta nem volt szimpatikus. Hozzám sem szólt, annyit sem mondott hogy minden rendben. Sőt a kép kérdésemre azt mondta hogy ez nem a képről szól.
17:00-ra még olyan soká van :(
Remélem Kicsi Miaú nem fog aludni...