2010 októberi babák (beszélgetés)
Na majd szurkolok nagyon neked holnapra. Minden rendben lesz a kis babócáddal.
Kombinált teszted is lesz?
Hát neked már öriás pocakod van:)
Holnap megyek genetikai uh-ra kíváncsi vagyok mit mondanak hány hetesek vagyunk...
Én a 12. hétig nem hánytam. Azóta már kétszer sikerült. Ma reggel is megtalált kisvuk:-(
majdcsak elmúlnak a rosszullétek.
tényleg tudod már hogy kisfiú vagy kislány lesz?
Én ma délelőtt majdnem elájultam. :( Itt egész nap esett az idő, nagyon rossz idő volt. Ja, meg hányingerem van még mindig. :(((
szia!!
Én jól vagyok!!!
Nekem tegnap előtt fájt rettenetesen a fejem.
A párom nekem is nagyon megértő és sokat segít próbál kímélni.
Helló lányok tegnap hallottam ahogy rugdosódika a Babócám olyan nagyokat rugott egyszer bele a hallgatóba azt hittem kiesik a dobhártyám:)
Az én férjem is nagyon megértő ,kiszolgál :)
Az én lepényem a hátsó falon van de nekem már a 10.héten megállapították.
Ma rettenetesen fájt a fejem... ti jól vagytok?
szia:-))
Hát és reggel - este ilyen. Nem megy lejjebb tehát nem puffadás már:-))
Neked is szép a pocikád!:-)) Majd lesz az még nagyobb is!!
Szia, hűűűű Neked óriási pocid van!!! :)))
Ehhez képest az enyém kispiskóta, pedig túl sok idő nincs köztünk. :(
Sziasztok!
Tettem fel pocakos képet:-)
Pussz Csajok! Nekem is mennem kell!
mennem kell, pusszantás mindenkinek!
Én is alig bírom tartani már reggel :DDD Sőt egyre többször már éjjel is ki kell mennem... :)
pisilés előtt :) már ha bírod. én reggelre majd megszakadok úgy kell pisilnom
Lehet... :)))
Azt hiszem holnap reggel megpróbálom, akkor úgyis belapul a pocim :)
én egy olyan időpontot keresnék, amikor én is nyugiban vagyok. nem kaja után, hanem mondjuk 2-3 órával utána. s akkor biztos megtalálod. lehet mára elege van a kíváncsiskodókból :DDD
Működésileg kérdeztem. Hmm, lehet, hogy előbb-utóbb megúnom én is az örökös keresgélést, de most még annyira keresgélném, csak nem tudom, mennyit szabad "zaklatni" a pocakot...
hidd el, én tudom, hogy ők igazán még nem tudják ezt feldolgozni. nekik akkor lesz valóságos az egész, amikor a kezükben tartják. majd figyeld meg, meg lesz hatva :)
kihangosítja a belső zajokat, hát nehéz belőle kiszűrni bármit. vért izzadtam,mire megtaláltam a szívhangot (még a sajátomat is..hehehe). Nehéz megtalálni, s már úgy vagyok vele, inkább nem is idegesítem magam vele.
ehhez sajnos nem tudok hozzászólni, mert az én kütyüm csak stroboszkóp elven működik, s épp ezért gyengébb hatásfokon szerintem
Igazad lehet. Nekem egyébként azt mondta a dokim a 12 hetes uh-n, hogy még nincs kialakulva a lepény. Majd a 14. héten lesz...
Hát akkor így jártunk... :) De ha a vízcsobogást hallom, nem kéne a szívdobogást is? Vagy az még annyira gyengécske ilyenkor?
azt olvastam épp ezért a hasfali placentások később érezhetik meg a babócát..
:) Én sem hiszek benne, csak mindig mindenki azzal jön, hogy olyanok vagyunk, mint az öreg nyugdíjasok... :)
igen, a baba előtt a hasfalnál, nem?
További ajánlott fórumok: