2010 októberi babák (beszélgetés)
de jó nektek!!! Klassz lenne találkozni:) akár többen is! Csak ez az építkezés most annyira lefoglal, de lassan már vége lesz,és akkor héderelhetünk valahol!!!
Ugye, én imádom az ernyőm is kittys:) az otthoni papucsom is :) stb...
bakker,mennem kell hajat festeni, mert akkora tövem van,hogy 3 napja csak sapiban járok:)
De azért Ti csak írjatok szorgosan,mert itt leszek:)))
Szia!!!
Én teljesen jól vagyok. Lekopogom. Tele vagyok energiával, és most még jobb a kedvem a felnőttre vart bébiruha képétől a fejemben.:)))
jöhetnél ám sűrűbben ....ja vasárnap kint voltunk rómain hekkezni egyszer összefuthatnánk ott!!!
Privibe elküldhetnéd a számod ,én is küldöm!
hello Kitty a legnagyobb király:)))
sebaj,kitaláltad,hogy a cicás az!:)
igen-igen:) Nem is tudom,még milyen színekben volt,mindenféle szín,ezekkel a mintákkal,sok csíkos volt,jajj és egy tündérbögyörő fodros ujjú rózsaszín ,amin nyuszika volt! Ha lány lesz,tuti megveszem:)
Na én meg férrre olvastam annyira Miút akarok!!! A miaú helyett Miút olvastam!!!
Lemaradtam... mit kell vennem a Miusnak?
Cicás rugit bodyt? Na meg hello Kittyset!!!!:)
Csak legyen tuti hogy punis :)
Nagyon szép a pocid!!!!
köszi tippet, megnézem őket!!!
arra van egy tuti tippem! Fillérekért vettem anno a Duna Plaza Mango Outletben alkalmi ruhákat,most is láttam mell alatt szabottat,gyönyörűt!!!
na mert azért sikerült megoldanom a dolgot:) A Stradivariusban ,az Arénában vettem régen a farmeremet 36-os méretben. Teljesen sztrecs,csípő. Persze már hetek óta a zipzárt sem tudtam felhúzni,így tegnap vettem ugyanabból a fazonból 42-es méretűt (5950Ft)és láss csodát combban,fenékben ugye jó,mert sztrecs és szűk, és derékban még pár hónapig bizots jó lesz,mert most hozzá sem ér a hasamhoz begombolva sem:) Vettem is még egy sötétet is,így most van két tuti jó nacim valameddig:)
Hát elég brutálul néznék ki, az biztos :DDDDD
Most meg kismama alkalmi-ruha nézőben vagyok, mert megyünk esküvőre júniusban.
háháháhhá:DDDDDDDDDDDDD hirtelen ahogy elolvastam a rugdalódzóra asszociáltam!!! Elképzeltelek békásban:DDDDDDDDDDDDDDD
Nekem egy darab nadrágom van jelenleg, az is xs-es, de a régi gatyóim már nem jók...
Nagyon édik a kis rucik, zabálnivaló lesz mindegyikben a picúr :)))
arik vagytok:) egyébként egy készítőtől vettük,akit érdekel,priviben elküldöm az elérhetőségét,mert sztem nagyon jó minőségű puha pamutból vannak(textiltervező a másik végzettségem-nincs nálam kritikusabb)
Hát ja, borzasztóak.
Én találtam egy oldalt, elmentem és az én méretemre varrtak egyet :) Azt szeretem a legjobban.
áá, nadrág semmi jó. rövidgatyóm már van, de mikor lesz már jó idő. várom a rucis időket.
és nem tudom,Ti hogy álltok kismama-nadrág fronton? Nagyon elkeserítő a kínálat sztem.... annyira kacskák a nadrágok, a farmerek óriási popót csinálnak,és mintha 15 évvel ezelőtti divat szerintiek lennének! A tunikák,kisruhák szerencsére mindenhol kaphatók,azokból nem kell "kismamaboltos"
:))
Nekem nagyon tetszik az is!
Niki rád gondoltam a Miaússal,ilyet tuti be kell szerezned:)
köszi:) az a zöld békás nekem nem tetszett,de a drága férjem ragaszkodott hozzá,közölte,hogy legalább látjuk majd hogy hol van:S HÁT HOL LENNE 2 HETESEN????:)))))))))))
meg már itt az ügyfelek is kérdezgetik :)
További ajánlott fórumok: